CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Quick Stick M8E2 tegen HMHC M8E2

27-11-2017

HARLINGEN - Nadat twee wedstrijden werden gestaakt na de eerste helft vanwege de barre weersomstandigheden zag het er nu eindelijk weer eens naar uit dat we een volledige wedstrijd zouden kunnen spelen.

Voor degenen die het gemist hebben hierbij een update van onze wedstrijden als achttal. De eerste competitie wedstrijd hebben we gelijk gespeeld en de andere twee stonden we ruim voor en waren we de bovenliggende partij tot besloten werd om de wedstrijd te staken. Die noteren we dus als winst en vandaag moest het gebeuren tegen Quick Stick.

 

Lauryn benutte de heenreis door een power nap te houden en dit had effect ze was net als de afgelopen weken weer van grote waarde in de achterhoede.  Annemarijn was aanvoerder en verzorgde een goede warming up. Dat was vanwege de kou ook wel nodig, maar liever dat dan de stort buien en harde wind van de afgelopen weken. Marijn stond op goal en de rest begon op hun oude vertrouwde positie. Je kan al zien dat ze steeds beter vanuit de positie spelen, maar de coach is toch nog wel redelijk schor na de wedstrijd, omdat ze allemaal heel aanvallend zijn en soms het verdedigen nog wel eens willen vergeten.

 

Layla was na een mooie combinatie tussen Marieke en Mirthe dicht bij een doelpunt, maar de keeper bracht net op tijd redding. Feah speelde Annemarijn in en die sneed de cirkel in en zag Marieke vrij staan. Het schot van Marieke kwam tegen een voet en dit was een strafcorner. Zowel de spelbegeleider van Heerenveen als Angela floten een prima wedstrijd en zorgden ervoor dat het spel soepel verliet……terug naar de strafcorner….Annemarijn gaf aan en Mirthe paste op Marieke….maar ook bij deze en de andere corners  lukte het iedere keer net niet om hem te benutten, maar we komen dichterbij. Aan de andere kant had Heerenveen een counter en de spits liep alleen op Marijn af. Marijn bleef heel rustig naar de bal kijken en keerde de bal dat was een knap stukje keeperswerk.

 

We moesten wachten tot de 18e minuut toen Mirthe (die weer heel goed speelde) op techniek de cirkel in ging en ons geheime wapen in stelling bracht. Ons geheime wapen is Sanne onze laatste man die mee naar voren was ingeschoven en die maakte de verdiende 0-1. Heerenveen wilde nog wat terug doen maar Feah en Lauryn deden het goed en anders was er nog wel Marijn die vakkundig alle ballen keerde. Annemarijn die veel werk verzette op het middenveld speelde Marieke in die het veld goed breed hield en maakte net voor rust 0-2. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en iedereen was benieuwd hoe het de tweede helft zou gaan. We bleven goed spelen en werden steeds beter dat geldt ook voor Layla die we iedere week beter zien worden in het spel. Heerenveen kwam er niet meer aan te pas en Marieke mocht nog twee mooie aanvallen afronden en Sanne maakte de eerste en laatste goal van de wedstrijd en was het 0-5. Een mooie team prestatie en volgende week kunnen we bij winst kampioen worden. Na de wedstrijd gaan we hoe dan ook naar de Mac, maar worden het frietjes of gefrituurde spruitjes? Dat hangt van het resultaat af. Inmiddels hebben we voor zekerheid niet 1 maar 2 mascottes, zie foto.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Nicator verslaat fc Harlingen

27-11-2017

HARLINGEN - Door het ontbreken van drie basisspelers moest trainer Duco Mulder weer puzzelen om een representatief elftal binnen de lijnen te zetten.

Fc Harlingen meiden en vrouwen

27-11-2017

HARLINGEN - De beide vrouwenteams hoefden niet in actie te komen afgelopen weekend.

Stichting Toxicowatch schort overleg met provinciale milieudienst op

27-11-2017

HARLINGEN - Stichting Toxicowatch heeft, wegens ongenoegen over de gang van zaken, per direct alle overleg met de Friese milieudienst FUMO over de problematiek van de Harlinger afvaloven opgeschort.

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda ForHim Menswear ForHim Menswear Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Dio Jurien Dio Jurien Almamater Almamater De Lichtboei De Lichtboei Haarmode Cats Haarmode Cats HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" VVV Harlingen VVV Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Plus Lunenborg Plus Lunenborg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Karsten Wonen Karsten Wonen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier de Groot Atelier de Groot Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Dio Jurien Dio Jurien Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns