Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Rondvlucht boven Harlingen

Rondvlucht boven Harlingen

Spaar nu vliegensvlug voor hoge korting bij PLUS Lunenborg! U kunt de spaarkaart afhalen in de winkel.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Positive start Harlingen Business Exposure

07-10-2017

HARLINGEN – Oud-politicus Hans Wiegel opende vrijdag 6 oktober de tweede editie van de zakenbeurs Harlingen Business Exposure (HBE).

Hij prees het 'eigenwijze' Harlingen dat met een gezonde begroting zelfstandig is gebleven. De bekende VVD'er was voorzichtig in zijn commentaar op de uitgelekte plannen van het nieuwe kabinet: ''Daar kun je eigenlijk pas iets over zeggen als je het hele pakket hebt gezien.'' Wel liet hij nog weten dat aanpassingen op het gebied van de hypotheekrente in zijn tijd onbespreekbaar waren en dat hij het systeem van toen eigenlijk nog altijd het beste vindt. Na de speech was er de mogelijkheid om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

 

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact heeft nog steeds de meeste impact en waar kun u nu beter uw doelgroep ontmoeten dan op een beurs? Met de onstuitbare opmars van online gaat u misschien twijfelen maar beursdeelname blijft een succesvolle vorm van marketing. Zakendoen, inspireren en netwerken, daar draait het om tijdens de Harlingen Business Exposure in een hal aan de Edisonstraat 29 op bedrijventerrein Oostpoort in Harlingen. De beurs is voor bedrijven, overheden en instellingen hét platform om zich te presenteren aan een breed publiek. De zakenbeurs Harlingen Business Exposure is nog tot en met zondag 8 oktober voor iedereen toegankelijk. Alle belangstellenden zijn van harte welkom.

 

De tweede editie is nog inspirerender en staat grotendeels in het teken van netwerken. Drie dagen lang presenteren bedrijven hun organisatie op de HBE om hun naamsbekendheid te vergroten en om producten en diensten aan te bieden. Naast de exposanten is er de een horecaplein met liveoptredens en RSH radio.

 

De beurs is aan de Edisonstraat 29 in Harlingen. Zaterdag komt Omrop Fryslân uitzenden. Zondagmiddag geeft de Harlinger Jan Ykema en voormalig schaatser en schaatscoach een lezing. Ykema is een echte verteller en met zijn eigenzinnige manier weet hij vanaf het begin te boeien. Niet een standaardverhaal, maar een verhaal recht uit het hart met mooie en pijnlijke anekdotes. Ykema vertelt tijdens de lezing over zijn bewogen leven.

 

Openingstijden HBE

  • Zaterdag 7 oktober 12:00 – 18:00 uur
  • Zondag 8 oktober 12:00 – 18:00 uur

 

Algemeen Bedrijfsleven

Reacties

De Lichtboei De Lichtboei Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt VVV Harlingen VVV Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Vogelaar Audio Vogelaar Audio Haarmode Cats Haarmode Cats Almamater Almamater Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier de Groot Atelier de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe BENG Evenementen BENG Evenementen Dio Jurien Dio Jurien
Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Atelier de Groot Atelier de Groot ForHim Menswear ForHim Menswear Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hema Harlingen Hema Harlingen