CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Positive start Harlingen Business Exposure

07-10-2017

HARLINGEN – Oud-politicus Hans Wiegel opende vrijdag 6 oktober de tweede editie van de zakenbeurs Harlingen Business Exposure (HBE).

Hij prees het 'eigenwijze' Harlingen dat met een gezonde begroting zelfstandig is gebleven. De bekende VVD'er was voorzichtig in zijn commentaar op de uitgelekte plannen van het nieuwe kabinet: ''Daar kun je eigenlijk pas iets over zeggen als je het hele pakket hebt gezien.'' Wel liet hij nog weten dat aanpassingen op het gebied van de hypotheekrente in zijn tijd onbespreekbaar waren en dat hij het systeem van toen eigenlijk nog altijd het beste vindt. Na de speech was er de mogelijkheid om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

 

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact heeft nog steeds de meeste impact en waar kun u nu beter uw doelgroep ontmoeten dan op een beurs? Met de onstuitbare opmars van online gaat u misschien twijfelen maar beursdeelname blijft een succesvolle vorm van marketing. Zakendoen, inspireren en netwerken, daar draait het om tijdens de Harlingen Business Exposure in een hal aan de Edisonstraat 29 op bedrijventerrein Oostpoort in Harlingen. De beurs is voor bedrijven, overheden en instellingen hét platform om zich te presenteren aan een breed publiek. De zakenbeurs Harlingen Business Exposure is nog tot en met zondag 8 oktober voor iedereen toegankelijk. Alle belangstellenden zijn van harte welkom.

 

De tweede editie is nog inspirerender en staat grotendeels in het teken van netwerken. Drie dagen lang presenteren bedrijven hun organisatie op de HBE om hun naamsbekendheid te vergroten en om producten en diensten aan te bieden. Naast de exposanten is er de een horecaplein met liveoptredens en RSH radio.

 

De beurs is aan de Edisonstraat 29 in Harlingen. Zaterdag komt Omrop Fryslân uitzenden. Zondagmiddag geeft de Harlinger Jan Ykema en voormalig schaatser en schaatscoach een lezing. Ykema is een echte verteller en met zijn eigenzinnige manier weet hij vanaf het begin te boeien. Niet een standaardverhaal, maar een verhaal recht uit het hart met mooie en pijnlijke anekdotes. Ykema vertelt tijdens de lezing over zijn bewogen leven.

 

Openingstijden HBE

  • Zaterdag 7 oktober 12:00 – 18:00 uur
  • Zondag 8 oktober 12:00 – 18:00 uur

 

Algemeen Bedrijfsleven

Reacties

Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 ForHim Menswear ForHim Menswear Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Fotografie Dorus Fotografie Dorus Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Lichtboei De Lichtboei Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hubo-Faber Hubo-Faber Hema Harlingen Hema Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen VVV Harlingen VVV Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Atelier de Groot Atelier de Groot Almamater Almamater Karsten Wonen Karsten Wonen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Dio Jurien Dio Jurien
Haarmode Cats Haarmode Cats Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE ForHim Menswear ForHim Menswear BENG Evenementen BENG Evenementen Almamater Almamater Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns VVV Harlingen VVV Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant