Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Patrick Amels terug bij Zeerobben

14-02-2018

HARLINGEN - Na een verblijf van 2 jaar bij 3e divisionist ONS Sneek, keert Patrick Amels volgend seizoen weer terug op het oude nest bij Zeerobben.

Toen Zeerobben 3 jaar geleden nog tweedeklasser was en Patrick meerdere malen was benaderd door de toen Topklasser ONS Sneek, kon hij de verleiding begrijpelijkerwijs niet weerstaan en koos hij ervoor zijn talenten te testen op het hoogste amateurniveau. Best met wroeging in zijn hart, want dat was en bleef natuurlijk bij Zeerobben, de club waar hij was opgegroeid en waar hij samen met een unieke generatie talentvolle spelers vele successen bij de jeugd had meegemaakt. Voor Zeerobben was het een tegenslag dat hij vertrok, maar er was ook begrip voor zijn keuze. En dat wederzijdse begrip heeft ervoor gezorgd dat het contact er altijd gebleven is.

En nu, 2 seizoenen later leidde dat contact er toe dat Patrick terugkeert op het Oostersportpark. Hij heeft z’n minuten gemaakt bij ONS, werd er gewaardeerd om wie hij was en hoe hij zich manifesteerde, maar een vaste basisplaats was niet voor hem weggelegd onder de nieuwe trainer (en tegelijkertijd z’n oude ploegmaat) Chris de Wagt. En Zeerobben was inmiddels eersteklasser geworden en acteert dus op een hoger niveau waarop Patrick zijn kwaliteiten graag wil tonen. Het spreekt voor zich dat Zeerobben Patrick graag weer terugziet op het Oostersportpark. Er wacht Patrick een warm welkom.

Er wordt gefluisterd “Als er één schaap over de dam is volgen er meer”. Er zijn in de loop der jaren meer Zeerobben-spelers vetrokken naar hoger spelende clubs en misschien is Patrick Amels wel dat eerste schaap. Natuurlijk staat Zeerobben daar voor open, maar bij het ter perse gaan van deze krant was er geen enkel zicht op concrete namen. Desgevraagd houdt de Technische Commissie de lippen stijf op elkaar. Ook als het gaat om andere namen van mogelijke nieuwkomers hult de club zich vooralsnog in stilzwijgen. Maar dat een positie in de eerste klasse de aantrekkingskracht van Zeerobben in de regio heeft vergroot moge duidelijk zijn.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Cornelis van der Poel en Ymkje Woudstra vieren 60-jarig huwelijksjubileum

14-02-2018

HARLINGEN - Op 11 februari 1958 gaven Cornelis van der Poel (88) en Ymkje Woudstra (86) elkaar het ja-woord op het stadhuis van Naarden.

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 09-02-2018

14-02-2018

HARLINGEN - Verslagen en standen van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

De Meiden van Zeerobben

14-02-2018

HARLINGEN – Voor vijf teams was het afgelopen zaterdag de start van een nieuwe voorjaarscompetitie.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Almamater Almamater Dio Jurien Dio Jurien VVV Harlingen VVV Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Vogelaar Audio Vogelaar Audio De Lichtboei De Lichtboei Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen
Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën De Lichtboei De Lichtboei Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Ons Food&Wine Ons Food&Wine Vogelaar Audio Vogelaar Audio