Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Okke Hel tijdens 2e Liwwadster rondje

30-10-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag was het dan zover op naar Leeuwarden voor het rondje.

Okke Hel tijdens 2e Liwwadster rondje Foto: Reinder Herder.

Na vorig jaar met 4 sloepen aanwezig te zijn geweest waren wij als Okke hel dit jaar met 5 sloepen aanwezig.


De dames roeiden vandaag in de Vic onder de bezielende leiding van stuurman Louis en dat ging uitstekend je kunt zien dat dit team duidelijk de stijgende lijn te pakken heeft dit belooft wat voor volgend seizoen. Dames top geroeid en ga zo door.


Dan de Kromme Dick dat was deze wedstrijd eerst een puzzel om de sloep vol te krijgen maar na contact met het maritieme college in Harlingen de sloep opgevuld met aantal leerlingen wij hopen dat we in de toekomst vaker een samenwerking kunnen aan gaan om de jeugd in de sloepen te krijgen. Mannen jullie hebben geweldig geroeid.

Sterke Sietse moesten het deze wedstrijd stellen zonder stuurvrouw Lia zij was via een omkoop actie deze wedstrijd ingezet in andere sloep. Maar gelukkig was Hendrik bereid om te sturen wat hij weer perfect heeft gedaan. Ook hadden de mannen in de vorm van extra ballast ook nog een fotograaf mee maar ondanks deze ballast hebben ze een uitstekende wedstrijd geroeid.

De Snurk had deze wedstrijd maar een doelstelling en dat was dit jaar de snelste tijd neer zetten en het liefst met een verbetering van het eigen ronde record van vorig jaar. Ze hebben er alles aan gedaan maar helaas door de stevige wind tegen op terug weg is dit net niet gelukt. Wel werd voor de tweede keer op rij de snelste tijd neer gezet.

Dan de Okke tja daar werd in een vroeg stadium al in gezet op winst alles moest hier voor wijken er werd zelfs in diepste geheim voor deze wedstrijd een ander "stuur" in gezet. Lia had haarzelf voor een flink bedrag(gehoord in de wandelgangen) laten strikken om deze wedstrijd te sturen. En zoals altijd deed ze dat met hart en ziel. De mannen knalden er gelijk in en al snel was het duidelijk dat er maar een ploeg recht had op de titel. Tijdens de prijsuitreiking werd de Okke dan ook terecht 1e.

 

Voor de meeste sloepen van Okke Hel was dit de laatste wedstrijd van het seizoen de sloepen gaan nu in onderhoud en de roeiers in wintertraining. Graag bedanken wij iedereen die ons dit seizoen gesteund hebben met name onze sponsors en supporters. Wij hopen volgend jaar ook weer op jullie steun.

 

Wil je ook een keer mee roeien kijk dan op www.okkehel.nl voor meer info.

 

M.v.g. Okke

Foto's van onder andere: ·Fotograferen en filmen sloeproeien.
Reinder Herder
En ieder die wij vergeten zijn
Bedankt voor de mooie foto's

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Praat met de Raad in Midlum

30-10-2017

MIDLUM - Aan alle inwoners en ondernemers van Midlum!

ForHim Menswear viert feest!

30-10-2017

HARLINGEN - ForHim Menswear viert dat het alweer één jaar geleden is dat zij zijn verhuisd naar hun prachtige nieuwe locatie op de Voorstaat 29 in Harlingen!

Scheepvaartbericht Port of Harlingen

30-10-2017

HARLINGEN - Bolswardervaart te Harlingen, stremming Trambrug.

Reacties

Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hema Harlingen Hema Harlingen Almamater Almamater BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Lichtboei De Lichtboei Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen VVV Harlingen VVV Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Vogelaar Audio Vogelaar Audio Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Dio Jurien Dio Jurien
Hubo-Faber Hubo-Faber Almamater Almamater Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier de Groot Atelier de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe VVV Harlingen VVV Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Lichtboei De Lichtboei Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje