Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
RSH Radio Marathon!

RSH Radio Marathon!

54 uren live radio in het weekend van 27, 28 en 29 oktober 2017! Kom langs of luister via 104.1 FM, 106.2 FM!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Okke Hel aanwezig tijdens 1e midwinter sprintkampioenschap

19-12-2016

HARLINGEN - Afgelopen zondag was Okke Hel aanwezig in Zaandam voor de 1e midwinter sprintkampioenschap.

Okke Hel aanwezig tijdens 1e midwinter sprintkampioenschap Foto: eyepaddyspicture

Voor de eerste keer werd er in Zaandam gestreden door 16 teams op de volgende afstanden 2200 m, 1200 m en 200 m. De aankleding was verzorgd door de organisatie van Zaanslag en ze hadden er aardig werk van gemaakt kerstmuziek, vuurkorven en glühwein stonden er op de roeiers te wachten.

 

Op de vroege zondag morgen vertrokken de mannen met de Vic naar Zaandam tijdens de laatste twee intensieve trainingen was besloten om met deze sloep te gaan want deze zou het snelste gaan. Op zondagmorgen werd er nog besloten om twee sets riemen mee te nemen wat door de helft van de sloep met gejuich werd ontvangen en door de andere helft wat sceptischer werd begroet.

 

Besloten werd dat we de 2200 m met de langste set zouden roeien helaas pakte dit niet geheel naar wens uit en werd er voor de ander twee wedstrijden weer teruggegrepen naar de set die bij de sloep hoort. Ach je probeert eens iets en helaas mislukt dat dan ook weleens maar dat weten we nu dus voor de volgende keer!

 

Na de laatste sprint was het wachten op de prijsuitreiking die keurig op tijd plaats vond. Hier bleek nogmaals dat onze keuze tijdens de eerste sprint niet de beste was uit eindelijk zijn we als 7e geëindigd al met al was het een geslaagde dag en kunnen de sloepen nu de winterstalling in voor het benodigde onderhoud. Tevens het vermelde waard dat de maritieme academie ook aanwezig was met de Visioen deze mannen zijn uiteindelijk 12e geworden.

In Januari beginnen de eerste sloepen van Okke Hel al weer met de trainingen en bent u van harte welkom in een van onze sloepen om kennis te maken met de roeisport. Voor meer informatie kijk ook eens op onze website www.okkehel.nl

 

Iedereen fijne feestdagen en tot volgend jaar.

Haal op Gelijk!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Sfeervolle lichtjestocht druk bezocht

19-12-2016

HARLINGEN - Zo’n 600 mensen namen zaterdag deel aan de Lichtjestocht van Oud Harlingen.

Uitslag eerste trekking HOV Winter Stempelactie 2016

19-12-2016

HARLINGEN - De eerste trekking van HOV Winter Stempelactie 2016 heeft plaatsgevonden.

OPA: Dwarsheid zorgt voor onveilige situatie

19-12-2016

HARLINGEN - In de raadsvergadering van afgelopen november heeft de fractie van Ouderen Politiek Aktief (OPA) een voorgenomen motie aangehouden om partijen de gelegenheid te geven nader tot elkaar te komen.

Reacties

Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Atelier de Groot Atelier de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Almamater Almamater Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hema Harlingen Hema Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen VVV Harlingen VVV Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam De Lichtboei De Lichtboei Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Karsten Wonen Karsten Wonen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Vogelaar Audio Vogelaar Audio Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Dio Jurien Dio Jurien Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Ons Food&Wine Ons Food&Wine HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber
Plus Lunenborg Plus Lunenborg Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn De Lichtboei De Lichtboei HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Ons Food&Wine Ons Food&Wine VVV Harlingen VVV Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus