Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Nieuwsbrief N31 Harlingen - november 2016

29-10-2016

HARLINGEN - Werkzaamheden in de maand november.

Nieuwsbrief N31 Harlingen - november 2016 Foto: Joachim de Ruijter.

Wilt u weten wat we de komende maand gaan maken? Lees het in onze maandfaseringskaarten. De kaarten zijn verdeeld in drie deelgebieden, namelijk het aquaduct, de centrale aansluiting en de Kimswerderweg en omgeving. Op deze manier kunt u per locatie bekijken wat de werkzaamheden in november zijn. Vindt u de plaatjes te klein of niet goed leesbaar? Dan kunt u onderaan de pagina de link naar het originele document openen.

Kimswerderweg en omgeving.jpg

Maandfaseringskaart Kimswerderweg en omgeving.
 

Centrale Aansluiting.jpg

Maandfaseringskaart Centrale Aansluiting
 
Aquaduct.jpg
Maandfaseringskaart Aquaduct
 

Icon Maandfaseringskaarten november (17,8 MB)

 

Wist je dat je een dinerbon kunt winnen als je onze tevredenheidsenqute invult?
Dit kan alleen nog dit weekend. Dus wees snel!

 

Een kijkje op de bouwplaats!

Niet alle werkzaamheden aan het nieuwe tracé N31 Harlingen zijn even goed te bekijken. Daarom zijn er 360 graden foto's gemaakt van locaties die niet toegankelijk zijn voor iedereen. Zo kun je toch zien wat er hier gebeurt! Met deze speciale foto's kun je helemaal ronddraaien en alle hoeken van de bouwlocatie bekijken.

Bekijk de foto's op onze Facebook pagina of kom langs in ons informatiecentrum om de verschillende bouwlocaties met de VR-bril te bewonderen!

 

Wist je dat... de meeste damwanden per schip naar Harlingen komen?

De damwanden voor de nieuwe N31 komen vanuit de fabriek van ArcelormMittal metaal uit Luxemburg. Ze worden per binnenvaartschip getransporteerd naar de haven van Harlingen. Door het vervoer per schip wordt er 50% tot 70% CO2 uitstoot bespaart! Ook draagt dit bij aan werkgelegenheid in de regio doordat overslag en transport wordt gedaan door lokale bedrijven. De schepen komen aan en worden gelost in de haven van Harlingen, de damwanden die we niet direct nodig hebben worden hier ook opgeslagen. Ook vorige week kwam er weer een schip aan in Harlingen.

 

Infocentrum N31 Harlingen vernieuwd!

Het informatiecentrum heeft een update gekregen. Leuk, die weg. Maar hoe komt Harlingen er nou echt uit te zien. Indeling van bomen, beplanting, wandelpaden etc. kun je nu bekijken via het inrichtingsplan! Ook laten wij graag zien wat het project doet aan duurzaamheid en liggen de meest recente foto’s van werkzaamheden voor je klaar.

 

Wist je dat wij het niet alleen doen? Samen met meer dan 160 onderaannemers werken we aan de toekomst van Harlingen. Welke dat zijn zie je op de onderaannemerskaart in het infocentrum.

 

Nieuwsgierig of heb je vragen? je bent altijd van harte welkom aan de Kanaalweg 14. Dinsdag en donderdag geopend van 9.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

 

Projectbureau N31 Harlingen
Kanaalweg 14, 8861 KE Harlingen                             
Mail: info@n31harlingen.nl                                       
Tel. 058 - 2925630                                                      

De gemeente Harlingen, Rijkswaterstaat, de provincie Fryslân, ProRail en Ballast Nedam werken samen aan de vernieuwing van de N31 ter hoogte van Harlingen. De weg wordt verdubbeld, wordt voorzien van een aquaduct en komt grotendeels verdiept te liggen.

 

  • Foto's: Joachim de Ruijter

 

 

Algemeen Regio

Meer nieuws

Algemene Beschouwingen GroenLinks Harlingen

29-10-2016

HARLINGEN - Op 25 oktober werden door de gemeenteraad van Harlingen de Algemene Beschouwingen gepresenteerd, die volgens sommigen als ‘hoogtepunt’ in het politiek jaar gelden.

Bij HUBO Faber is het zaterdag BTW eraf dag

29-10-2016

HARLINGEN - Bij HUBO Faber is zaterdag 29-10-2016 zaterdag BTW eraf dag.

Reacties

Salon & Parfumerie RonaSalon & Parfumerie Rona Copini OpticiënsCopini Opticiëns Atelier de GrootAtelier de Groot Zensa ModaZensa Moda BENG EvenementenBENG Evenementen Haarmode CatsHaarmode Cats Plus LunenborgPlus Lunenborg IJssalon Min12IJssalon Min12 Expert HogerhuisExpert Hogerhuis Vogelaar AudioVogelaar Audio Dio JurienDio Jurien Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen Kamsma SchoenenKamsma Schoenen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie Visie EventsVisie Events ForHim MenswearForHim Menswear Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus Fotografie DorusFotografie Dorus HoMMM!nga's Fijne WinkeltjeHoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Karsten WonenKarsten Wonen Hema HarlingenHema Harlingen Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt De LichtboeiDe Lichtboei Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe Ons Food&WineOns Food&Wine Hubo-FaberHubo-Faber Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn
Vogelaar AudioVogelaar Audio Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Hubo-FaberHubo-Faber IJssalon Min12IJssalon Min12 Haarmode CatsHaarmode Cats Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt Visie EventsVisie Events De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe De LichtboeiDe Lichtboei Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam