Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Nieuwe slogan: Harlingen, welkom aan zee!

18-12-2017

HARLINGEN - Maandagavond 18 december is de nieuwe slogan oftewel 'het Merk Harlingen' door de gemeente Harlingen, Harlingen Promotion en VVV Harlingen gepresenteerd.

Nieuwe slogan: Harlingen, welkom aan zee! Nieuwe slogan: Harlingen, welkom aan zee!

Dit is de nieuwe slogan waarmee Harlingen zich op de kaart wil zetten. De stadsslogan werd gepresenteerd in het Entrepotgebouw, in aanwezigheid van onder andere wethouder Maria Le Roy, Harlinger ondernemers, politieke en overige belangstellenden. Onder leiding van Simone Scheffer werden de aanwezigen toe geleid naar de onthulling van het nieuwe merk. Wethouder Maria le Roy, Milan Grijmans (voorzitter Ondernemend Harlingen) en Ben van der Ham (voorzitter VVV Harlingen) gaven voorafgaande daaraan in het kort hun visie op het belang van de gezamenlijke promotie van Harlingen.

 

Regiomarketeer Douwe Gerlof Heeringa vertelde de aanwezigen hoe het nieuwe merk tot stand is gekomen. Van het onderzoek naar de identiteit van Harlingen en de pitchavond tot het uiteindelijke resultaat. Negen aanwezigen onthulden door het maken van een enorme puzzel het nieuwe merk Harlingen. Douwe Gerlof Heeringa kreeg vervolgens nog kort het woord om uit te leggen hoe de gemeente Harlingen, Ondernemend Harlingen en VVV Harlingen gezamenlijk Harlingen, welkom aan zee tot een groot succes gaan maken. De nieuwe stadsplattegrond die werd uitgereikt, is daar een voorbeeld. Ook op de nieuwe website van VVV Harlingen (eind januari gereed, red.) en in het nieuwe VVV-regiomagazine is het nieuwe merk Harlingen terug te vinden.

 

"Harlingen heeft een stevige troef in handen en kan daarmee het toerisme in de stad een enorme boost geven. Het stoere maritieme karakter, haar vele monumenten, het werelderfgoed Waddenzee en de rijke cultuur zijn stevige speerpunten, volgens regio-aanjager Douwe Gerlof Heeringa. Enorme trekkers om meer bezoekers, bestedingen en bedrijven naar Harlingen te halen."

 

Harlingers zijn trots op hun stad en vertellen dat ook graag. Het is de bedoeling dat we het merk Harlingen samen dragen en verder naar buiten brengen. Het nieuwe merk Harlingen is straks terug te vinden in advertenties, brochures en dergelijke en is in vijf stoere kleurvarianten door bedrijven, organisaties, verenigingen en bewoners te gebruiken om 'Harlingen, welkom aan zee' te promoten.

 

De nieuwe site van Harlingen Promotion - www.ondernemendharlingen.nl - is tegelijkertijd online gegaan, hierop alle informatie rondom het ondernemersfonds.

Algemeen Bedrijfsleven Gemeente

Meer nieuws

Prijswinnaars 1e trekking HOV Winter Stempelactie 2017

18-12-2017

HARLINGEN - De eerste trekking van HOV Winter Stempelactie 2017 heeft plaatsgevonden.

Sander Jilderts en Eline Ligthart snelsten bij 1000 meter

18-12-2017

HARLINGEN - De sportmastersafdeling van zwemvereniging de Vikings was er dit winterseizoen vroeg bij met het houden van het traditionele 1000meter-kampioenschap.

Okke Hel aanwezig tijdens 2e midwinter sprintwedstrijd te Zaandam

18-12-2017

HARLINGEN - Afgelopen zondag zijn wij met 10 man afgereisd naar Zaandam voor de 2e midwinter sprintwedstrijden.

Reacties

Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Copini Opticiëns Copini Opticiëns HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje ForHim Menswear ForHim Menswear Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Ons Food&Wine Ons Food&Wine Dio Jurien Dio Jurien Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt De Lichtboei De Lichtboei Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber VVV Harlingen VVV Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Atelier de Groot Atelier de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events Vogelaar Audio Vogelaar Audio
Almamater Almamater Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Ons Food&Wine Ons Food&Wine Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier de Groot Atelier de Groot