Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Rondvlucht boven Harlingen

Rondvlucht boven Harlingen

Spaar nu vliegensvlug voor hoge korting bij PLUS Lunenborg! U kunt de spaarkaart afhalen in de winkel.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Nieuwe grote musicalproductie in 2019 voor Harlingen e.o.

05-02-2018

HARLINGEN - De mensen achter de musical “De betovering van Belle en het beest”, die in juni en juli 2017 vijf keer een volle zaal trok in stadsschouwburg Trebol in Harlingen, komen begin 2019 met een geheel nieuwe grote productie voor Harlingen en omstreken.

Nieuwe grote musicalproductie in 2019 voor Harlingen e.o. V.l.n.r.: Jurrian Marx, Raymond de Ronde, Michelle Bergsma en Tommy Zonneveld.

Er is wederom gekozen voor Trebol om de musical voor het voetlicht te brengen. Met “De betovering van Belle en het beest” kwam een sprookje tot leven voor Harlingen en Friesland. De bezoekers waren laaiend enthousiast! Dit smaakte duidelijk naar meer.

 

Raymon de Ronde en Michelle Bergsma, de aanstichters van de productie, zijn ontzettend blij en trots dat het weer gaat gebeuren. De keus voor een nieuwe musical was na het zien van de “echte”, niet zo heel erg moeilijk. Ciske de Rat, de musical, is de titel van de nieuwe productie. Ciske de Rat, het straatschoffie, die opgroeit tot Cis de Man, is bekend bij een groot publiek. Joop van den Ende Theater-producties heeft de musical landelijk op de planken gebracht, met Danny de Munk in de hoofdrol. Nu gaan Raymon en Michelle dat doen, samen met heel veel andere mensen.

 

Ciske de Rat, de musical, is gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker en voor het theater bewerkt door André Breedland en Maurice Wijnen. De muziek is van Henny Vrienten en het script en de liedteksten van de hand van André Breedland. De arrangementen zijn gemaakt door Jurre Haanstra, Jakob Klaasse, Piet Souer, Gerbrand Westveen en Jeroen Sleyfer (supervisie). Producent van de oorspronkelijke productie is, zoals eerder genoemd, Joop van den Ende Theaterproducties B.V. en zonder officiële rechten mogen Raymon en Michelle niets namaken of naspelen en daarom is de licentie verkregen door Stage Entertainment.

 

Jurrian Marx, links op de foto naast Raymon, was de muzikale leider bij “De betovering van Belle en het beest” en zal die rol ook bij deze productie op zich nemen. Tommy Zonneveld, rechts naast Michelle, gaat de regie doen.

 

  • In maart a.s. zullen de audities plaatsvinden, datum, locatie en tijd worden nog bekend gemaakt. Voor de verschillende rollen zijn de makers op zoek naar mannen, vrouwen en kinderen. Voor deze amateurproductie kan iedereen zich aanmelden voor de auditie.

 

Raymon, Michelle en de andere medewerkers hopen op veel aanmeldingen, om er dan vervolgens, als de rollen verdeeld zijn, een prachtig jaar van te maken en met elkaar toe te werken naar een hoogstaande opvoering van Ciske de Rat, de musical in Harlingen.

Kunst & Cultuur

Meer nieuws

The Tall Ships Races 2018 zoekt muzikaal talent!

05-02-2018

HARLINGEN - The Tall Ships Races Harlingen 2018 is op zoek naar muzikaal talent voor een passend anthem.

PvdA levert kandidatenlijst in

05-02-2018

HARLINGEN - Vanochtend heeft PvdA-fractievoorzitter Edwin Helvrich namens de PvdA Harlingen de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart ingeleverd.

Zeer geslaagde "gitarenavond"!

05-02-2018

MIDLUM - In de Spil in Midlum was het zaterdagavond "gitarenavond".

Reacties

Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis VVV Harlingen VVV Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Almamater Almamater Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad ForHim Menswear ForHim Menswear Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier de Groot Atelier de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hema Harlingen Hema Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën BENG Evenementen BENG Evenementen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Vogelaar Audio Vogelaar Audio Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber Ons Food&Wine Ons Food&Wine Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt
Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Atelier de Groot Atelier de Groot Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen