Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

N31 Harlingen - werkzaamheden november 2017

31-10-2017

HARLINGEN - Wat vliegt de tijd voorbij!

N31 Harlingen - werkzaamheden november 2017 Foto: Joachim de Ruijter

Via een maandelijkse planning houden wij u graag op de hoogte van de werkzaamheden en krijgt u een beeld van wat er zoal gebeurt. Door de vele werkzaamheden in de maand november zijn de maandfaseringskaarten opgedeeld in twee delen. Bekijk het eerste deel op onze website. Het tweede deel komt later deze maand online.

 

N31 Samen 1 weekend groot succes!

Met ruim 16.000 bezoekers noemen wij het Samen 1 weekend op de nieuwe N31 door Harlingen een groot succes. Tijdens dit weekend waren er allerlei evenementen voor jong en oud. Allen stonden in het teken van 'Samen 1'. Dit is onze slogan en staat voor het verbinden van de beide stadsdelen door het opheffen van de bariere die de oude N31 vormde en voor de samenwerking tussen de verschillende overheden.

Zo gingen alle basischool kinderen uit Harlingen en Midlum samen dansen en sporten op de nieuwe weg. De jongeren skelter rijden met een alcohobril op en de volwassenen genieten van de muziek van Vangrail en Wiebe van Dijk. De sportievelingen konden 5 kilometer hardlopen en de levensgenieters zich vermaken op het straatfestival. Maar er was nog meer! Lees het hier.

 

Benieuwd naar alle foto's van het Samen 1 weekend? Ze staan hier voor u klaar.
 

Uitkijkpunt Almenumerweg opgeruimd

Het uitkijkpunt bij de Almenumerweg is opgeruimd. In verband met de werkzaamheden van de komende weken kan hij hier niet langer blijven staan. Het uitkijkpunt bij het aquaduct blijft voorlopig nog wel staan. Hier ben je van harte welkom!

 

Rondje op de bouw

De foto's van de dagelijkse werkzaamheden staan online. Bekijk ze hier!

Algemeen Gemeente

Meer nieuws

Merwin Kootstra uit Harlingen bouwt aan verandering

31-10-2017

HARLINGEN - Ik wil graag gaan bouwen aan verandering in Brazilië omdat ik vind dat iedereen gelijke rechten en kansen zouden moeten hebben.

Fc Harlingen VR 1 vergeet punt(en) mee te nemen uit Sint Anna

31-10-2017

HARLINGEN - De dames van het eerste vrouwenteam van fc Harlingen moesten zaterdag uit spelen tegen St. Anna VR 2.

RSH Elvis on Air met Doede en Rob

31-10-2017

HARLINGEN - Komende zaterdag 4 november 2017 van 10.00 tot 11.00 uur zijn Doede en Rob van der Hoek weer in de studio van Radio Stad Harlingen aanwezig om de muziek van Elvis ten gehore te brengen.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier de Groot Atelier de Groot Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe VVV Harlingen VVV Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Zensa Moda Zensa Moda Vogelaar Audio Vogelaar Audio Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hema Harlingen Hema Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Ons Food&Wine Ons Food&Wine Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis ForHim Menswear ForHim Menswear BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Atelier de Groot Atelier de Groot HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn