CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Morgen start landencompetitie Waddenrobkes

22-09-2017

HARLINGEN – Zaterdag gaat ook de competitie voor de Waddenrobkes weer van start op het Oostersportpark.

Morgen start landencompetitie Waddenrobkes Anne v.d. Tuin, één van de nieuwe bondscoaches, legt uit aan de Waddenrobkes. De Neymar’s en de Messi’s luisteren aandachtig. Zaterdag begint het echte werk. Dan start de landencompetitie voor alle Waddenrobkes. Foto: Frans Bode.

In de prachtige Froonacker Arena, die deze zomer is omgebouwd,  begint om 09.00 uur de landencompetitie voor de allerjongste leden van Zeerobben.

 

Uiteraard wordt er weer gestart met de vlaggenparade waarbij de teams zich voorstellen aan het publiek. Daarna zullen op de verschillende veldjes de wedstrijdjes van start gaan. Zeerobben heeft een vooruitziende blik gehad als je kijkt naar de nieuwe maatregelen van de KNVB m.b.t. het jeugdvoetbal. Reeds 6 jaar geleden is Zeerobben begonnen met een onderlinge competitie voor de allerjongsten.  Niet meer op een groot veld maar in kleine teams (4 x 4) op een klein veldje met elkaar voetbal spelen. En deze formule is nog steeds succesvol. Sterker nog, het aantal Waddenrobkes is nog steeds groeiende. Vele kinderen trainen al  mee. Sommigen voetballen op de zaterdagochtend ook al mee, anderen maken eerst zwemles af. Het kan allemaal.

 

Ook bij de start van het nieuwe seizoen is jeugdbestuurslid Wietse de Wit positief gestemd. Het aantal teams dat morgen aan de start verschijnt is nog niet zeker. In ieder geval 8 teams maar de opkomst op de trainingen is super dus het kunnen er ook zo maar 10 zijn laat hij weten.  Landen die dit jaar weer mee gaan doen zijn o.a.: Engeland, Duitsland, België, Zweden, Brazilië, Nederland en Italië. Kortom, de top van de internationale voetbalwereld is weer aanwezig en willen er graag bij zijn. Zo ook de bondscoaches. Zij begeleiden de kinderen op het veld. Zij zorgen ervoor dat de kinderen plezier hebben in het voetbal en zich op hun gemak voelen. Dit jaar zijn o.a. Roel van Lier, Lammert v.d. Wal, Rogier Mars, Angela Amels, Anne v.d. Tuin, Marco Schotanus, Susanna v.d. Boom en Samantha de Graaf aanwezig om de kinderen te helpen. En omdat het plezier voorop staat zijn uitslagen en standen niet meer van belang en worden niet meer bijgehouden. Aan het eind van de najaarscompetitie worden er dus alleen maar winnaars gehuldigd. En de kinderen wacht zaterdagochtend nog een leuke verrassing. Daarover later meer.

Zeerobben is er helemaal klaar voor en heeft er zin in. De vereniging hoopt op veel publiek in de Froonacker Arena bij misschien wel de mooiste jeugdcompetitie van het noorden.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 38 - 2017

22-09-2017

HARLINGEN - Hieronder de bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van week 38.

Annemarie Rietman winnares sterk bezet Dirk Kooistra toernooi

22-09-2017

HARLINGEN - Afgelopen zondag streden 22 deelnemers om de Dirk Kooistra bokaal.

DNA van de POP-muziek: Herfst!

22-09-2017

HARLINGEN - Op zondag 24 september zendt Radio Stad Harlingen het programma DNA van de POP-muziek uit.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hema Harlingen Hema Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Almamater Almamater Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Ons Food&Wine Ons Food&Wine Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis ForHim Menswear ForHim Menswear Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Karsten Wonen Karsten Wonen Hema Harlingen Hema Harlingen Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie ForHim Menswear ForHim Menswear Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Almamater Almamater Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt