CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Mooie resultaten bij turnwedstrijden in Stiens

10-03-2017

STIENS - Voor V&K-Stenenman turnden de meiden Bo Dekkers, Sharmila Cupers, Kirsten Postma, Lieke Odinga, Iris Tamminga en Sterre Bambach hebben afgelopen zaterdag 4 maart hun 2e plaatsingswedstrijd in sportcentrum "It Gryn" te Stiens.

Mooie resultaten bij turnwedstrijden in Stiens De trotse Lieke Odinga met haar bronzen medaille.

Een plaatsingswedstrijd houdt in dat ze 2 wedstrijden turnen waarmee ze de podium dagprijs kunnen winnen en zich ook kunnen kwalificeren voor het Friese Kampioenschap.
 
In de 1e wedstrijdronde turnden Bo en Sharmila. Bo behaalde een mooie 5e plaats en Sharmila een 7e plek. In de 2e ronde moesten Lieke en Kirsten laten zien wat ze in hun mars hebben.

 

Lieke turnt in categorie senior G meiden vanaf 15 jaar en ouder, ze turnde keuze oefenstof. Keuze oefenstof houdt in dat je aan de hand van reglementen en een elementenlijst oefeningen maak voor de vloer op muziek, sprong, evenwichtsbalk en spanbrug. Lieke had de spanning duidelijk onder controle en wist goed waar zij haar punten mee kon behalen. Op alle toestellen presteerde ze goed en met een eindscore van 40.200 punten mocht ze de bronzen medaille in ontvangst nemen. Lieke staat voor het 1e uitkomende wedstrijd voor V&K Stenenman 7e van de 10 in het eindklassement.

 

Kirsten Postma turnde in de 2e wedstrijd ronde in het niveau keuze junior G. Bij de brug liet ze zien dat ze goed in haar ritme zat en heeft op dit onderdeel een knappe 4e plaats behaald. Uiteindelijk eindigde ze overall met 83.02510 punten een 10e plaats, wat zeer knap genoemd mag worden omdat ze nog maar 1 seizoen bij V&K-Stenenman traint.

 

In de 3e en laatste wedstrijdronde kwamen de dames jeugd 2 niveau H, Sterre Bambach en Iris Tamming op de vloer. Deze 12 jaar oude meiden kwamen voor het eerst uit voor de vereniging. Er was een groot deelnemersveld met wel 27 turnsters. De dames hadden er duidelijk zin in en steunden elkaar gedurende de hele wedstrijd. Dit resulteerde in een 7e plek voor Iris op de balk en een 14e voor Sterre op de vloer. In het eindklassement behaalde Sterre een 18e plaats met een totaalscore van 74.533 punten en Iris met score van 63.142 de 24e plaats.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorbeschouwing: Zeerobben – Joure

10-03-2017

HARLINGEN - Zeerobben doet weer mee.

Deze week in “Afslag Harlingen”

10-03-2017

HARLINGEN - Zaterdag 11 maart wordt het RSH programma 'Afslag Harlingen' gepresenteerd door Albertus vd Plaats.

Toneelgroep Contact is er klaar voor

10-03-2017

HARLINGEN - Na een geslaagde try-out afgelopen woensdag in Almenum is Toneelgroep Contact neer gestreken in Stadsschouwburg Trebol.

Reacties

Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier de Groot Atelier de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Haarmode Cats Haarmode Cats Vogelaar Audio Vogelaar Audio Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hema Harlingen Hema Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" ForHim Menswear ForHim Menswear Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Dio Jurien Dio Jurien HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Almamater Almamater Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn
IJssalon Min12 IJssalon Min12 ForHim Menswear ForHim Menswear Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Lichtboei De Lichtboei Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën VVV Harlingen VVV Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen