Samen de N31 op!

Samen de N31 op!

Samen 1 WKND: vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 oktober!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Mooi begin Hosanna bij Winterguard 2017

15-01-2017

HARLINGEN - Hosanna startte afgelopen zaterdag in Drachten bij de tweede Winterguard-wedstrijden van Color Guard Nederland met een vierde en twee derde plaatsen.

Een mooi begin van het nieuwe seizoen voor de drie Harlinger teams.

 

‘Behoren bij een groep en daarvoor moet je iets doen’, is de heldere boodschap die het jongste team van Hosanna, de Kids Guards, op muziek van Shakira in hun show duidelijk willen maken. Doorzetten en dan volgt vanzelf de acceptatie binnen de groep. Een pakkende show, waarin de overgang van rifle naar vlag behoorlijk pittig is. De jury waardeerde de show met een puntentotaal van 73,17 en daarmee werden ze derde in een veld van vier deelnemers.

 

‘Faded’ is de titel van de show van de Cadet Guards, waarin alles draait om vriendschap. Lovende woorden waren er zaterdag vooral voor het sterke vlaggendeel in de show. In de Cadet Class streden zeven teams om de eer. De jury gaf 75,61 punten aan het optreden van Hosanna en dat leverde het team een vierde plaats op. Een mooie prestatie.

 

‘Till it happens to you…’, is de titel van de show van de Color Guards op onder andere muziek van Lady Gaga en daarin laten ze al een stukje drama doorschemeren van wat er gaat komen op de vloer. Geluk in de liefde en dan komen er nare flashbacks in je hoofd over huiselijk geweld en misbruik. Een moeilijk en zwaar thema, maar de boodschap van het team is overduidelijk; maak het bespreekbaar! Kortom, veel drama in de show. Na het zien van het optreden zaterdagavond was één ding heel duidelijk; het verhaal is goed verwoord in de dans. Bovendien een sterk onderdeel met de rifle. In een veld van zes deelnemers werden de Color Guards met 74,77 punten derde en dus ook voor hen een mooi resultaat bij de start van het seizoen. Met 80,06 punten werd het team van Fanatik uit het Franse Roubaix eerste. In vrijwel alle klassen zaten de scores opvallend dicht op elkaar en dat maakt het de komende wedstrijden nog veel spannender. Er is nog van alles mogelijk. De volgende wedstrijd waaraan Hosanna meedoet, is op 11 februari in Wijchen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Eetcafé Nooitgedagt tijdelijk gesloten in verband met verbouwing

15-01-2017

HARLINGEN - Van maandag 16 januari t/m woensdag 18 januari zijn wij helaas gesloten i.v.m. de verbouwing van ons restaurant!

Laat mensen niet in de kou staan, haal ze op!

15-01-2017

FRYSLÂN - GroenLinks raads- en statenleden uit Friesland roepen de staatssecretaris en kabinet op om vluchtelingen op te halen uit de mensonwaardige tentenkampen in Griekenland en Turkije: “Hoe kan het zijn dat we mensen laten creperen in de sneeuw en de kou en vasthouden aan regels en procedures?

Wereldwinkel Harlingen krijgt een opknapbeurt

15-01-2017

HARLINGEN - Wereldwinkel Harlingen krijgt een nieuw jasje!

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier de Groot Atelier de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Lichtboei De Lichtboei Hema Harlingen Hema Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Zensa Moda Zensa Moda Vogelaar Audio Vogelaar Audio Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. VVV Harlingen VVV Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Almamater Almamater Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad ForHim Menswear ForHim Menswear
Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hema Harlingen Hema Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt