Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Mooi begin Hosanna bij Winterguard 2017

15-01-2017

HARLINGEN - Hosanna startte afgelopen zaterdag in Drachten bij de tweede Winterguard-wedstrijden van Color Guard Nederland met een vierde en twee derde plaatsen.

Een mooi begin van het nieuwe seizoen voor de drie Harlinger teams.

 

‘Behoren bij een groep en daarvoor moet je iets doen’, is de heldere boodschap die het jongste team van Hosanna, de Kids Guards, op muziek van Shakira in hun show duidelijk willen maken. Doorzetten en dan volgt vanzelf de acceptatie binnen de groep. Een pakkende show, waarin de overgang van rifle naar vlag behoorlijk pittig is. De jury waardeerde de show met een puntentotaal van 73,17 en daarmee werden ze derde in een veld van vier deelnemers.

 

‘Faded’ is de titel van de show van de Cadet Guards, waarin alles draait om vriendschap. Lovende woorden waren er zaterdag vooral voor het sterke vlaggendeel in de show. In de Cadet Class streden zeven teams om de eer. De jury gaf 75,61 punten aan het optreden van Hosanna en dat leverde het team een vierde plaats op. Een mooie prestatie.

 

‘Till it happens to you…’, is de titel van de show van de Color Guards op onder andere muziek van Lady Gaga en daarin laten ze al een stukje drama doorschemeren van wat er gaat komen op de vloer. Geluk in de liefde en dan komen er nare flashbacks in je hoofd over huiselijk geweld en misbruik. Een moeilijk en zwaar thema, maar de boodschap van het team is overduidelijk; maak het bespreekbaar! Kortom, veel drama in de show. Na het zien van het optreden zaterdagavond was één ding heel duidelijk; het verhaal is goed verwoord in de dans. Bovendien een sterk onderdeel met de rifle. In een veld van zes deelnemers werden de Color Guards met 74,77 punten derde en dus ook voor hen een mooi resultaat bij de start van het seizoen. Met 80,06 punten werd het team van Fanatik uit het Franse Roubaix eerste. In vrijwel alle klassen zaten de scores opvallend dicht op elkaar en dat maakt het de komende wedstrijden nog veel spannender. Er is nog van alles mogelijk. De volgende wedstrijd waaraan Hosanna meedoet, is op 11 februari in Wijchen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Eetcafé Nooitgedagt tijdelijk gesloten in verband met verbouwing

15-01-2017

HARLINGEN - Van maandag 16 januari t/m woensdag 18 januari zijn wij helaas gesloten i.v.m. de verbouwing van ons restaurant!

Laat mensen niet in de kou staan, haal ze op!

15-01-2017

FRYSLÂN - GroenLinks raads- en statenleden uit Friesland roepen de staatssecretaris en kabinet op om vluchtelingen op te halen uit de mensonwaardige tentenkampen in Griekenland en Turkije: “Hoe kan het zijn dat we mensen laten creperen in de sneeuw en de kou en vasthouden aan regels en procedures?

Wereldwinkel Harlingen krijgt een opknapbeurt

15-01-2017

HARLINGEN - Wereldwinkel Harlingen krijgt een nieuw jasje!

Reacties

Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) De Lichtboei De Lichtboei Almamater Almamater Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats VVV Harlingen VVV Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Dio Jurien Dio Jurien Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Ons Food&Wine Ons Food&Wine ForHim Menswear ForHim Menswear Plus Lunenborg Plus Lunenborg Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier de Groot Atelier de Groot Hema Harlingen Hema Harlingen
IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Almamater Almamater Fotografie Dorus Fotografie Dorus Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Vogelaar Audio Vogelaar Audio De Lichtboei De Lichtboei Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier de Groot Atelier de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg