Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

MHC Leeuwarden E2 – HMHC M6E1

01-10-2017

HARLINGEN - Zaterdag vertrokken wij om acht uur vanaf de Club (jaja, ik leer nog wel eens de hockey termen i.p.v. de voetbaltermen).

Door: Coach Johan Janssen.

 

Er was alleen een probleempje wij hadden de keeperstas nog niet en daar werden wij best wel zenuwachtig van, behalve Feah die hoopte dat ze kon spelen i.p.v. keepen vandaag. Gelukkig ging het club gebouw om 8.10 uur open en was de spanning verdwenen. Het enige gespannen gezichtje was nog van Layla, want vandaag maakte ze haar debuut in ons team. Layla je hoeft je de volgende keer geen zorgen meer te maken, want je deed het geweldig voor de eerste keer, knap hoor.

 

Angela onze spelbegeleidster floot voor de start van de wedstrijd. Angela is net begonnen met fluiten en doet dit uitstekend. Mirthe onderschepte de bal van de tegenstander en begon aan een solo en onze topscoorder maakte binnen de minuut 0-1 en deed hetzelfde nog een keer nadat Leeuwarden de bal uitnam 0-2. Waar gaat dit heen? Zag je iedereen zich afvragen………en dat dachten ze ook in het veld en dat kwam het spel niet ten goede. Voorin gingen we balletje wachten, het middenveld werd overlopen en achterin werd niet scherp genoeg verdedigd. Leeuwarden werd sterker en zette ons onderdruk. Toch onderschepte Marijn knap een bal en speelde onze captain van vandaag Marieke knap aan. Marieke vindt Mirthe blindelings en het was 0-3. Wat een weelde en we gingen nog rustiger aan spelen en Leeuwarden deed er nog een schepje bovenop en maakte het ene doelpunt na het andere en  het was binnen no-time 3-3. Dit konden we niet laten gebeuren en Annemarijn werkte keihard op het middenveld en anderen volgenden haar voorbeeld. Layla die haar zoals gezegd haar eerste wedstrijd speelde was zeer nuttig. Ze onderschepte een bal en speelde onze captain Marieke aan en die maakte het heel knap af en was het 4-3. Lang duurde dit niet en was het alweer gelijk 4-4. Nog net voor de rust wist Marieke op aangeven van Sanne 4-5 te maken en dit was de ruststand.

 

In de rust waren wij het er allemaal over eens dat het beter en scherper moest. Zo starten wij ook in de tweede helft en Sanne, Lauryn en Layla speelden uitstekend en lieten de tegenstander geen ruimte. Marijn en Annemarijn verzette heel wat werk op het middenveld en voorin waren we gretig en hielpen Marieke en Mirthe hun verdedigers en zo hoort het. Marieke had het op de heupen en op aangeven van Mirthe werd het 4-6 ,daarna gunde Marieke de bal aan Mirthe en maakte op techniek 4-7. Eindelijk een lekkere verdiende voorsprong……….maar daar gingen we weer…….het werd wat te makkelijk. Keepen leer je niet met een training en je kon zien dat Feah moeite had met al die attributen aan en dat kan ik mij helemaal voorstellen.  Het werd 5-7  en Marieke maakte op goed doorzetten van Lauryn 5-8. Een misverstand achter in bij Leeuwarden werd afgemaakt door Sanne 5-9 die ondanks haar blessure een goede tweede helft speelde en op karakter door buffelde. Zo lekker achterover hangen en de wedstrijd uitspelen zou je zeggen maar daar wilde Leeuwarden niet aan meewerken en met nog een minuut te spelen en een stand van 8-9 was het toch billen knijpen. Angela gaf het verlossende fluitsignaal en wij kunnen ons voor het kampioenschap opgaan maken.

 

Volgende week spelen wij thuis om 9.30 uur tegen Sneek en wij nodigen alle ouders, broertjes, zusjes, vrienden, vriendinnetjes, opa’s, oma’s…….eigenlijk iedereen uit om naar dit geweldig spelende team te komen kijken.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Casco Montage VVH heren 1 grijpt eerste plek in Tweede divisie A

01-10-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag stond de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma voor de mannen van trainer Richard Kumbangsila.

Stânfries dames 1 nog te sterk voor V.V.H. dames 1

01-10-2017

HARLINGEN - Afgelopen weekend stond de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma.

De Waddenrobkes van Zeerobben

01-10-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag werd de 2e speelronde gespeeld bij de Waddenrobkes.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hema Harlingen Hema Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Lichtboei De Lichtboei Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Dio Jurien Dio Jurien Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Almamater Almamater VVV Harlingen VVV Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier de Groot Atelier de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Almamater Almamater Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen