Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
3e Heerlijk Harlingen

3e Heerlijk Harlingen

8-9-10 september wordt het weer super gezellig aan de Dokkade te Harlingen met dé Heetste Hamburger, het Rad van Fortuin, eten & drinken!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Met ingang van 4 januari 2017 nu ook Krav Maga in Harlingen.

30-11-2016

HARLINGEN - Al jaren is sportschool Red Selfdefence in Franeker actief in het geven van lessen in Krav Maga.

Krav Maga wordt beoefend door jong en oud (vanaf 18 jaar) en is er op gericht een beter zelfvertrouwen te ontwikkelen bij degene die de sport beoefent. De training leert je om conflicten te vermijden, maar ook om jezelf in veiligheid te brengen, mocht er toch een conflict zijn.

 

Deze Krav Maga-lessen vinden in Franeker plaats op de vrijdagavond in sporthal De Trije. Met ingang van 4 januari 2017 wordt er nu ook in Harlingen de mogelijkheid geboden om wekelijks lessen te volgen in deze allround weerbaarheidstraining. De lessen vinden in Harlingen plaats op de woensdagavond in de sportzaal van Het Vierkant.

 

Krav Maga betekent 'gevecht van man tot man' in het Hebreeuws en is ook afkomstig uit Israël. Hier is deze uitgebreide weerbaarheidstraining opgenomen in het Israëlische defensieprogramma. Ook in Nederland maken defensie, politie en marechaussee graag gebruik van Krav Maga binnen hun opleidingsprogramma's. De sport is gericht op zelfverdediging en bij zelfverdediging kan ook het op een snelle en effectieve manier uitschakelen van de tegenstander horen.

 

“Bij Krav Maga is geen sprake van competitie en worden er dus ook geen wedstrijden georganiseerd. Wel kunnen de Krav Maga beoefenaars examens doen om steeds een hoger niveau van hun kunnen te bereiken. Bij Krav Maga is het mogelijk om in betrekkelijk korte tijd een grote vaardigheid te ontwikkelen bij het uitoefenen van de sport. Vandaar dat ook veel vrouwen zich prettig voelen bij het idee om door middel van Krav Maga snel en adequaat te kunnen reageren als men zich bedreigd voelt.”, aldus Theresa Wever, eigenaar van sportschool Red Selfdefence en al vele jaren senior instructor van Krav Maga. “Naast mijn lessen bij Red Selfdefence geef ik ook elders trainingen en ga ik regelmatig naar Israël om daar met andere Krav Maga instructeurs uit andere delen van de wereld te trainen en ervaringen uit te wisselen. Het Beloofde Land is mijn tweede thuis geworden.”

 

Naar aanleiding van de lessen in Franeker werd steeds vaker de vraag gesteld of Krav Maga ook in Harlingen zou kunnen worden aangeboden. Dit is dus vanaf 4 januari 2017 mogelijk. Op die dag wordt de eerste gratis proefles aangeboden in de sportzaal van MFC Het Vierkant aan de Joh. van Oldebarneveldstraat in Harlingen. De woensdagavond zal ook de vaste avond zijn waarop van 20.30 uur tot 21.45 uur de lessen hier zullen plaatsvinden. Red Selfdefence nodigt iedereen in Harlingen en omgeving uit om deze avond zelf te ervaren wat Krav Maga voor hen zou kunnen betekenen.

 

Wat: Gratis proefles Krav Maga in Harlingen
Waar: Sportzaal Het Vierkant, Joh. Van Oldebarneveltstraat 4 te Harlingen.
Wanneer: Woensdag 4 januari 20.30 – 21.45 uur.
Voor info: www.redselfdefence.nl. Mail info@redselfdefence.nl

         

                

 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Sponsorloop Stichting Semmy levert 15000 euro op

30-11-2016

HARLINGEN - Op 25 oktober was er een fantastische sponsorloop georganiseerd door fc Harlingen met medewerking van ZMVV Zeerobben.

Sssst, it’s a Secrid!

30-11-2016

HARLINGEN - What? De Secrid Wallet!

Training leren omgaan met somberheid

30-11-2016

HARLINGEN - Heeft u last van somberheid? Lijkt uw leven kleurloos? Heeft u nergens plezier in?

Reacties

Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hema Harlingen Hema Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis VVV Harlingen VVV Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear IJssalon Min12 IJssalon Min12 Karsten Wonen Karsten Wonen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hubo-Faber Hubo-Faber Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. De Lichtboei De Lichtboei Ons Food&Wine Ons Food&Wine Almamater Almamater Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën BENG Evenementen BENG Evenementen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt
Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Atelier de Groot Atelier de Groot De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Vogelaar Audio Vogelaar Audio Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt BENG Evenementen BENG Evenementen De Lichtboei De Lichtboei Visie Events Visie Events Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen