HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Open Dagen RSG Simon Vestdijk

Open Dagen RSG Simon Vestdijk

Harlingen – 7 februari 2018 Franeker – 8 februari 2018
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Merwin Kootstra uit Harlingen bouwt aan verandering

31-10-2017

HARLINGEN - Ik wil graag gaan bouwen aan verandering in Brazilië omdat ik vind dat iedereen gelijke rechten en kansen zouden moeten hebben.

Wij kunnen hier naar school toe dat kan daar meestal niet omdat daar geen faciliteiten voor zijn. Ik vind dit jammer en wil er met dit project voor zorgen dat in de stad/dorp waar wij heen gaan dit wel mogelijk is.

 

Mijn naam is Merwin Kootstra ik ben 15 jaar en woonachtig in Harlingen. Naar aanleiding van een brochure van World Servants in samenwerking met het leger des heils werd ik nieuwsgierig. Tijdens een informatieavond in Leeuwarden werd ik steeds enthousiaster en heb ik besloten mij aan te melden voor het project. Op 21 juli 2018 stap ik in het vliegtuig op weg naar Brazilië (Prudente de Morais) om te bouwen aan een nieuw bestaan voor de jeugd.

 

Om deze reis te kunnen bekostigen heb ik € 2.295,00 nodig en alles wat extra is wordt ook besteed aan dit project. Daarvoor ben ik op zoek naar sponsoren die mij willen helpen bouwen aan een nieuw bestaan in Brazilië. Wil jij mij helpen klik dan hier.

 

Wat ga ik doen?

Ik help mee aan de renovatie van een jongerencentrum.

 

Voor wie?

Ik  doet dit voor 125 kinderen en tieners.

 

Waar ga je dat doen?

Ik ga naar Prudente de Morais, een dorp vlakbij de derde stad van Brazilië Belo Horizonte.

 

Waarom?

Door de renovatie bied ik tieners een veilige plek om elkaar te kunnen ontmoeten, in plaats van op straat in aanraking te komen met drugs en geweld.

 

Unieke van dit project

Door te werken voor en met tieners is er ook veel interactie mogelijk. Het is boeiend om met leeftijdsgenoten uit een ander land te ontdekken hoeveel overeenkomsten en verschillen er zijn. Het zal een mooie onvergetelijke ontmoeting zijn!

 

Voor meer informatie klik op onderstaande linken.

 

Wil jij mij helpen klik dan hier.

Zorg & Welzijn

Meer nieuws

Fc Harlingen VR 1 vergeet punt(en) mee te nemen uit Sint Anna

31-10-2017

HARLINGEN - De dames van het eerste vrouwenteam van fc Harlingen moesten zaterdag uit spelen tegen St. Anna VR 2.

RSH Elvis on Air met Doede en Rob

31-10-2017

HARLINGEN - Komende zaterdag 4 november 2017 van 10.00 tot 11.00 uur zijn Doede en Rob van der Hoek weer in de studio van Radio Stad Harlingen aanwezig om de muziek van Elvis ten gehore te brengen.

Route 66 prijzenslag bij Kamsma Schoenen!

31-10-2017

HARLINGEN - Verschillende damesschoenen nu voor €66,- !

Reacties

Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Karsten Wonen Karsten Wonen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Lichtboei De Lichtboei Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hema Harlingen Hema Harlingen Almamater Almamater Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Dio Jurien Dio Jurien HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Atelier de Groot Atelier de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 VVV Harlingen VVV Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën ForHim Menswear ForHim Menswear BENG Evenementen BENG Evenementen
Atelier de Groot Atelier de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen ForHim Menswear ForHim Menswear Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas