Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 29-09-2017

06-10-2017

HARLINGEN - Wedstrijdverslagen van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 29-09-2017 Foto: Guus van Hurck.

Wedstrijden A poule

Kroon Multi Service – Veltman Maritiem 1-3

De naam SMS is nu veranderd in KMS en ze traden aan tegen de mannen van Veltman Maritiem en dat ging lekker fel tegen elkaar. Er waren knappe aanvallen bij aan beide kanten maar het scoren ging de mannen niet gemakkelijk af. Kwam ook omdat beide keepers in een zondagse vorm staken en goed werk deden. Wel liep het wat soepeler bij VM en ging het bij KMS wat stroefjes. Pas 2 minuten voor de wissel wist Lenny Tijssen de bal tussen de paal en keeper Reijenga te frommelen en leidde VM met 0-1. In de 2e helft had VM pech dat een schot van Marcel Amels op de paal belande maar even later kapte Marcel de keeper mooi uit en maakte wel 0-2. KMS gooide er een schepje bij op en Sylvester Feenstra wist de anschluss treffer te maken 1-2. En KMS leek terug te komen maar een wat onhandige overtreding op het middenveld kostte Robbin Regtop 2 minuten straf. En daar wist Soulamain Snoussi handig gebruik van te maken hij besliste de wedstrijd 1-3.

 

RCM Administratie – Friesland Direct 2-3

Ook hier was het in het begin even elkaar aftasten en werd er erg rommelig gespeeld, wel werd er van beide kanten hard gewerkt. In de 8e minuut soleerde Niels Vlottes, in de zesde versnelling, door de defensie en scoorde 0-1. Meteen daarna was er weer een kans voor Vlottes maar dit keer lag keeper van Riet met sien weelderige billug in e weg. RCMA probeerde van alles maar moesten even wennen aan het stevige spel van FD. In de 2e helft mistten Albert Nieuwenburg en Vlottes twee mooie kansen en daarna zakten ze bij FD wat in. Niels Outhuyse gaf een uitstekende pass op Frank Coocksen en die scoorde 1-1. De 16 jarige Jesse Mulder van RCMA mistte jammerlijk voor een leeg doel. Twee minuten later ging de RCMA defensie in de fout en dat strafte Albert Nieuwenburg netjes af 1-2. Het bleef spannend want uitblinker Niels Outhuyse bracht de stand weer op gelijke hoogt 2-2. En dan dink je daar blieft ut bij maar vervolgens kreeg Johan Janssen an de bal en ut ventsje kuierde ut hele zootsje voorbij en maakte 2-3. De trainer van FC Harlingen Duco Mulder deed ook mee en hij het um ut hompeskompus lopen en dat kan oek nuttig weze.

 

Bouwvisie Friesland – Philipse IT 7-0

Het begon goed voor BF want de razendsnelle Goedert Attema vloog alles voorbij en tikte 1-0 binnen. En niet veel later was ut sien broerke Koen Attema die deur de midden sneed en 2-0 liet aanteken. Een tikje van Koen Attema op de meegekomen Mark Schapelhouman deed de laatste 3-0 maken. En Philipse IT dan, nou die probeerden van alles maar hun schoten gingen voorlangs of kletsten op de paal, ze hadden zeker een doelpuntje verdiend. BF ging gewoon door, na een fraaie schijnbeweging tikte Koen Attema 4-0 binnen. Een pegel van Siebe Lutgendorff deed het net bollen 5-0 en Goedert Attema raakte weer de roos 6-0. Maar de mooiste goal kwam van Luuk Jellema een echte spitsengoal bal aannemen op sien bust even stuite late en hoppa hange 7-0. BF raakte nog twee keer de paal de stand veranderde niet meer.

 

Oosterhof/Holman – Kantine Waddenhal 3-5

Een leuke gelijk opgaande strijd met aardig voetbal van beide kanten. Maar toen was daar een afstandsschot van Stijn Schakenbos, de bal raakte een voet van een tegenstander daarom dook keeper Zuiderhof in de verkeerde hoek en was het 1-0 voor OH. Vervolgens wilde Stijn an e kuier gaan maar Ralf van Hurck onderbrak dat en maakte 1-1. Nog in de 1e helft was er een mooi wippertje van Michel vd Ploeg over een tegenstander heen de bal kwam bij A Knipper en die scoorde fraai 1-2. In de 2e helft begon Stijn Schakenbos met een bal voorlangs en de schoten op het doel van Hessel Zuiderhof pakte die hast allemaal met sien grote klauwen. Ane Schaap ronde een mooie pass van Michel vd Ploeg af 1-3, er volgde een frommelgoal van Sjouke Bootsma 1-4. Aan de andere kant liet Brent de Groot toch nog even zien dat hij wel degelijk knap voetballe kan, kappe draaie en score 2-4. Maar ja toen was daar weer de watervlugge Michel vd Ploeg die 2-5 maakte en Chris Sijtema bepaalde de eindstand op 3-5.

 

  • Foto's: Guus van Hurck.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Boulegoed 1 kampioen zestallen competitie afd. 01

06-10-2017

HARLINGEN - Afgelopen maandag wist Boulegoed 1 met een klinkende 13-5 overwinning op de Blede Boulers uit Mildam het al vaststaande kampioenschap nog meer glans te geven.

N31 Samen 1 (FEEST)weekend!

06-10-2017

HARLINGEN - Ook wij, Faber Lederwaren, doen aan dit feest mee!

Nieuwe najaarscollectie bij ForHim Menswear

06-10-2017

HARLINGEN - De nieuwe ForHim Menswear najaarscollectie hangt weer voor je klaar!

Reacties

Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Almamater Almamater HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje De Lichtboei De Lichtboei Plus Lunenborg Plus Lunenborg Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events VVV Harlingen VVV Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Vogelaar Audio Vogelaar Audio Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hema Harlingen Hema Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Atelier de Groot Atelier de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen ForHim Menswear ForHim Menswear
Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Lichtboei De Lichtboei Dio Jurien Dio Jurien Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen VVV Harlingen VVV Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Vogelaar Audio Vogelaar Audio Almamater Almamater Zensa Moda Zensa Moda