Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 29-09-2017

06-10-2017

HARLINGEN - Wedstrijdverslagen van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 29-09-2017 Foto: Guus van Hurck.

Wedstrijden A poule

Kroon Multi Service – Veltman Maritiem 1-3

De naam SMS is nu veranderd in KMS en ze traden aan tegen de mannen van Veltman Maritiem en dat ging lekker fel tegen elkaar. Er waren knappe aanvallen bij aan beide kanten maar het scoren ging de mannen niet gemakkelijk af. Kwam ook omdat beide keepers in een zondagse vorm staken en goed werk deden. Wel liep het wat soepeler bij VM en ging het bij KMS wat stroefjes. Pas 2 minuten voor de wissel wist Lenny Tijssen de bal tussen de paal en keeper Reijenga te frommelen en leidde VM met 0-1. In de 2e helft had VM pech dat een schot van Marcel Amels op de paal belande maar even later kapte Marcel de keeper mooi uit en maakte wel 0-2. KMS gooide er een schepje bij op en Sylvester Feenstra wist de anschluss treffer te maken 1-2. En KMS leek terug te komen maar een wat onhandige overtreding op het middenveld kostte Robbin Regtop 2 minuten straf. En daar wist Soulamain Snoussi handig gebruik van te maken hij besliste de wedstrijd 1-3.

 

RCM Administratie – Friesland Direct 2-3

Ook hier was het in het begin even elkaar aftasten en werd er erg rommelig gespeeld, wel werd er van beide kanten hard gewerkt. In de 8e minuut soleerde Niels Vlottes, in de zesde versnelling, door de defensie en scoorde 0-1. Meteen daarna was er weer een kans voor Vlottes maar dit keer lag keeper van Riet met sien weelderige billug in e weg. RCMA probeerde van alles maar moesten even wennen aan het stevige spel van FD. In de 2e helft mistten Albert Nieuwenburg en Vlottes twee mooie kansen en daarna zakten ze bij FD wat in. Niels Outhuyse gaf een uitstekende pass op Frank Coocksen en die scoorde 1-1. De 16 jarige Jesse Mulder van RCMA mistte jammerlijk voor een leeg doel. Twee minuten later ging de RCMA defensie in de fout en dat strafte Albert Nieuwenburg netjes af 1-2. Het bleef spannend want uitblinker Niels Outhuyse bracht de stand weer op gelijke hoogt 2-2. En dan dink je daar blieft ut bij maar vervolgens kreeg Johan Janssen an de bal en ut ventsje kuierde ut hele zootsje voorbij en maakte 2-3. De trainer van FC Harlingen Duco Mulder deed ook mee en hij het um ut hompeskompus lopen en dat kan oek nuttig weze.

 

Bouwvisie Friesland – Philipse IT 7-0

Het begon goed voor BF want de razendsnelle Goedert Attema vloog alles voorbij en tikte 1-0 binnen. En niet veel later was ut sien broerke Koen Attema die deur de midden sneed en 2-0 liet aanteken. Een tikje van Koen Attema op de meegekomen Mark Schapelhouman deed de laatste 3-0 maken. En Philipse IT dan, nou die probeerden van alles maar hun schoten gingen voorlangs of kletsten op de paal, ze hadden zeker een doelpuntje verdiend. BF ging gewoon door, na een fraaie schijnbeweging tikte Koen Attema 4-0 binnen. Een pegel van Siebe Lutgendorff deed het net bollen 5-0 en Goedert Attema raakte weer de roos 6-0. Maar de mooiste goal kwam van Luuk Jellema een echte spitsengoal bal aannemen op sien bust even stuite late en hoppa hange 7-0. BF raakte nog twee keer de paal de stand veranderde niet meer.

 

Oosterhof/Holman – Kantine Waddenhal 3-5

Een leuke gelijk opgaande strijd met aardig voetbal van beide kanten. Maar toen was daar een afstandsschot van Stijn Schakenbos, de bal raakte een voet van een tegenstander daarom dook keeper Zuiderhof in de verkeerde hoek en was het 1-0 voor OH. Vervolgens wilde Stijn an e kuier gaan maar Ralf van Hurck onderbrak dat en maakte 1-1. Nog in de 1e helft was er een mooi wippertje van Michel vd Ploeg over een tegenstander heen de bal kwam bij A Knipper en die scoorde fraai 1-2. In de 2e helft begon Stijn Schakenbos met een bal voorlangs en de schoten op het doel van Hessel Zuiderhof pakte die hast allemaal met sien grote klauwen. Ane Schaap ronde een mooie pass van Michel vd Ploeg af 1-3, er volgde een frommelgoal van Sjouke Bootsma 1-4. Aan de andere kant liet Brent de Groot toch nog even zien dat hij wel degelijk knap voetballe kan, kappe draaie en score 2-4. Maar ja toen was daar weer de watervlugge Michel vd Ploeg die 2-5 maakte en Chris Sijtema bepaalde de eindstand op 3-5.

 

  • Foto's: Guus van Hurck.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Boulegoed 1 kampioen zestallen competitie afd. 01

06-10-2017

HARLINGEN - Afgelopen maandag wist Boulegoed 1 met een klinkende 13-5 overwinning op de Blede Boulers uit Mildam het al vaststaande kampioenschap nog meer glans te geven.

N31 Samen 1 (FEEST)weekend!

06-10-2017

HARLINGEN - Ook wij, Faber Lederwaren, doen aan dit feest mee!

Nieuwe najaarscollectie bij ForHim Menswear

06-10-2017

HARLINGEN - De nieuwe ForHim Menswear najaarscollectie hangt weer voor je klaar!

Reacties

Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events De Lichtboei De Lichtboei VVV Harlingen VVV Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zensa Moda Zensa Moda Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Almamater Almamater Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hema Harlingen Hema Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Vogelaar Audio Vogelaar Audio Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier de Groot Atelier de Groot Ons Food&Wine Ons Food&Wine ForHim Menswear ForHim Menswear Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Plus Lunenborg Plus Lunenborg Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona
Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Dio Jurien Dio Jurien Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier de Groot Atelier de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje VVV Harlingen VVV Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber