Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 28-10-2016

03-11-2016

HARLINGEN - Hierbij de verslagen van de wedstrijden in de A-Poule van de Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie.

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 28-10-2016 Friesl D. - Nesta. Emiel Postmus hier nog druk bezig even later stopten ze er mee. Foto: Guus van Hurck.

Wedstrijden poule A

Oosterhof/Holman – de Kombuis 8-5

De Kombuis is druk op zoek naar punten en OH draait toch mooi mee in de top. Het werd een wedstrijd waarin veel inzet werd getoond maar waar ook heel vaak wudde speult as kiepen zonder koppen. En verdedigen daar deden ze aan beide kanten bijna niet aan dus vielen er aardig wat doelpunten. Viel wel op dat bij OH Sicco v d Bij duidelijk de leider is en dat hij sien mannen te plak zet. De Kombuis kwam voor door een treffer van Richard Amels 0-1, een goed voetballerke maar hij houdt de bal vaak te lang bij zich. In no time had Siete Sietema alweer gelijk gemaakt 1-1 en maakte Brent de Groot meteen daarna 2-1 voor OH. Een uithaal van Kees Knier en een treffer van Marcel Amels zette de Kombuis weer op voorsprong 3-2. Nog in de 1e helft namen, door goals van Stijn Schakenbos en Sicco v d Bij, OH weer de leiding over 4-3. In de 2e helft hielp Chris Sietema de Kombuis nog even mee door in eigen doel te schieten 4-4. Vervolgens deed Sicco v d Bij een vliegende teckel op een tegenstander, ut wudde um zeker even zwart voor de ogen, en hij kreeg 2 minuten straf. De Kombuis profiteerde niet integendeel OH begon uit te lopen, Stijn Schakenbos 5-4, Sicco v d Bij 6-4, Brent de Groot 7-4 toen was het de beurt weer aan Ton Phiwwiang hij scoorde voor de Kombuis 7-5. De eindstand werd bepaald door Sietse Sietema 8-5.

 

Nesta Shipping – Friesland Direct 0-3

Nesta is ook nog puntloos en FD hangt wat in de middenmoot. FD had de bank vol en ur zaten oek nog 2 coaches op die bank, drukte zat dus. Het duurde even voor de strijd begon omdat de shirts van Nesta nog even in e droger moesten. Vanaf het begin werd Nesta onder druk gezet maar wat gingen die lui van FD slecht met de kansen om. Zo slecht dat de kindertjes van Duco Scheffer riepen, Pappe die bal mut tussen de palen hur en in ut net. Pas na 17 minuten wist Jorge Pirez zich door de defensie te wurmen en hij scoorde ook nog 0-1. Het was duidelijk dat FD hun topscorer Johan Janssen mistte. Broer Drewes maakte wel 0-2 maar die het toch niet die skerpte diet Johan wel het. Jorge Pirez wist in de 2e helft nog 0-3 te maken en leek er geen vuiltje aan de lucht voor FD. Maar met nog 13 minuten te spelen was er geharrewar om een doelpunt en zochten de spelers boos de kleedkamers op. Wie de schuldige was is mij nog niet bekend maar dat bericht komt nog wel in de krant. Maar als ik de spelers zo langsloop trekke dur 95% al van Drees dus dan stop je toch niet, of wel, nee toch.

 

RCM Administratie – SMS Chill Time 5-2

Het was een strijd tussen de wat oudere [RCM] en de wat jongere [SMS] jongens. Wel ging deze wedstrijd om aansluiting te houden bij de eerste drie. Robbin Regtop was de eerste de gevaar stichtte helaas kletste zijn inzet op de RCMA paal. Ook hier duurde het even voordat er werd gescoord, pas in de 16e minuut kuierde Sander Zeilmaker door het centrum van de defensie en met een droge knal was het 1-0. En Sander bleek in vorm te zijn deze avond, de volgende bal knalde hij tegen de kont van een tegenstander maar hij kreeg het leer weer terug en ronde dit keer wel netjes af 2-0. Bij SMS ging het niet echt lekker ze creëerden wel kansen maar ut rot ding wuu dur voorlopig niet in. Brian Zeilmaker docht wat mien neef kan, kan ik oek en hij toeterde 3-0 in de touwen. In de 2e helft kwamen de mannen van SMS toch wat terug Robbin Regtop maakte 3-1. RCMA kreeg een strafschop en die nam Sander Zeilmaker want die had de vorm en hij scoorde dan ook 4-1. Marcel Visser roste de bal tussen een paar RCMA benen door en hij vloog ur nog in oek 4-2. Daarna joeg Robbin Regtop nog een bal op de kruising, dat had de spanning nog terug kunnen brengen. Nu besliste Sander Zeilmaker de wedstrijd door tussen de poten van e keeper deur te schieten 5-2.

 

Taxi Harlingen – Kantine Waddenhal 4-4

Koploper in deze competitie is de Kantine en Taxi doet zijn uiterste best om aansluiting te houden. De Kantine begon goed Ane Schaap glipte er tussen door en lepelde de bal binnen 0-1. Het spel golfde op en neer tot het moment dat de lange wat slungelige Jilke Alkema keeper Hessel Zuiderhof op het verkeerde been zette en gelijk maakte 1-1. Maar aan de andere kant liet die kleine Michel v d Ploeg toch even sien dat ie nog wel degelijk voetballe kan, hij stuurde een paar ut bos in en hoppa 1-2. Het bleef spannend want aan de andere kant maakte, al vallend, Luutzen Smits weer gelijk 2-2. Maar in de 2e helft nam de Kantine weer de leiding nu was v d Stap de schutter 2-3, Taxi liet niet los en Friso van Eyck en Luutzen Smits zorgden weer voor een voorsprong 4-3. De Kantine stroopte de mouwen nog even op en gingen op zoek naar de gelijkmaker en dat lukte. Voor het eindsignaal wist de snelle R v d Stap toch nog de gelijkmaker te forceren 4-4.

 

 

  • Foto's: Guus van Hurck.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorbeschouwing: sc Joure – Zeerobben

03-11-2016

HARLINGEN - Nummers twee en drie kruisen de degens.

Wie Kent Robbie Williams

03-11-2016

HARLINGEN - Let me entertain you!

Grootste tegeltableau uit geschiedenis voor Harlinger Aardewerk & Tegelfabriek is klaar

03-11-2016

HARLINGEN - Het grootste tableau uit de geschiedenis van de Harlinger Aardewerk & Tegelfabriek (HAT) is klaar, 1250 tegeltjes van 13 bij 13 centimeter.

Reacties

Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 ForHim Menswear ForHim Menswear Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zensa Moda Zensa Moda Almamater Almamater Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) VVV-TIP Harlingen VVV-TIP Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Fotografie Dorus Fotografie Dorus Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Haarmode Cats Haarmode Cats Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hema Harlingen Hema Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Dio Jurien Dio Jurien
Hema Harlingen Hema Harlingen VVV-TIP Harlingen VVV-TIP Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Haarmode Cats Haarmode Cats Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie