CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 17-11-2017

23-11-2017

HARLINGEN - Verslag en uitslagen van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 17-11-2017 Nesta - 't Skutsje: Er staan drie die trekke van Drees te kieken naar een jongkje met een bal. Foto: Guus van Hurck.

Nesta Shipping – ’t Skutsje    5-3

Tjeu Visser kon 1-0 maken voor Nesta, hij kwam alleen voor de keeper maar had de ogen even dicht en knalde een meter naast. Ten Hoeve plaatste even later op Frank Seinen en die mistte niet 1-0, hij wudde meteen wisselt trouwens, deur coach Jan Scheffer. Aan de andere kant vloog de vuurpielk Jelmer Wolda ur deur en maakte 1-1. Ten Hoeve kwam op ’t Skutsje doel af maar daar redde Gerben ‘Nol’ Brouwer keurig. Bij de volgende bal ston Gerben weer op sien plak maar die stuitte ut veld weer in en daar maakte H ten Hoeve gebruuk van 2-1. Meteen daarna was het weer Jelmer Wolda die de gelijkmaker binnen tikte 2-2, de man was in vorm. In de 2e helft maakte H ten Hoeve 3-2 maar joeg Jelmer Wolda weer de gelijkmaker in de touwen 3-3. H ten Hoeve was in vorm hij kwam weer alleen voor keeper Brouwer en die dook nu over de bal heen 4-3. Een pass van H ten Hoeve op Missaglis betekende 5-3 en dat was meteen de eindstand. Keeper Gerben, Nol, Brouwer was the man of the match, hij behoede zijn team voor een grotere nederlaag.

 

ZWF Poelstra – Manutec    2-3

Beide teams hadden 2 wissels en dat is tegenwoordig wel uniek te noemen. In het begin waren de teams elkaar duidelijk even aan het aftasten. De eerste kansen waren voor Manutec maar Pim Attema schoot op de lat en Bouwe vd Veen raakte de paal. Toch maakte Pim Attema 0-1 nadat eerst de keeper Hallink de bal drie keer had gepareerd. Salan schoot de bal ook op de bal maar die ging er via keeper Hallink toch in 1-1. Bas Koster probeerde ut even met buutenkantsje rechts maar de bal raakte de paal, de rebound nam ie weer op sien buutenkantsje en die vloog hoog in het doel 2-1. Maar 1 minuut later maakte Bas een foutsje en dat strafte Pim Attema netjes af 2-2. In de 2e helft kreeg Manutec een berg kansen maar de richting was zoek, ook Pim Attema kreeg ze er niet meer in. Tot hij de zoveelste herkansing kreeg en toen was het wel raak 3-2. Poelstra probeerde nog van alles maar ook zij scoorden niet, eindstand 3-2 dus.

 

Kantine Waddenhal – Philipse IT    6-1

Beide partijen begonnen vol vuur aan de strijd dus werd het een lekker pittig wedstrijdje. Er waren snelle jongkjes bij en een daarvan was Ane Schaap en hij knalde de Kantine naar een 1-0 voorsprong. Maar hoe langer de wedstrijd duurde hoe sterker de Kantine werd en het was jammer maar Philipse IT kon dat niet bij sloffen. Stefan Adema ston hast buutendeur, toch haalde hij verwoestend uut en je hoorden de bal alleen maar fluiten 2-0. Philips IT kwamen er soms ook gevaarlijk uit maar dan stranden ze weer bij het vijandelijke doelgebied. In de 2e helft probeerde Freek Töpfer het ook een paar keer maar die ramde de dakplaten ur hast uut. Vervolgens kwam Menno Bottema op keeper Hessel Zuiderhof af en hij liet de keeper kansloos 2-1 er was weer wat hoop. Ook Stefan Adema kreeg een kans maar die maaide wel een meter of drie over de bal. Dat herstelde hij later door met een droge knal 3-1 te maken. En dan Ralf van Hurck, tussen een aantal tegenstanders draaide hij mooi door en maakte 4-1, wat zalle Vic en sien zusje trots weest hewwe. Marco de Boer zette keeper Zuiderhof op het verkeerde been maar helaas zijn schot vloog op de paal. Ralf van Hurck en J van Dellen tilden de stand nog naar 6-1.

 

Standen en doelpuntenmaker per 17 november.

  Team PL WI DR LO PO GS GA GB
1 De Kombuis 5 5 0 0 15 28 6 +22
2 Manutec 6 3 0 3 9 21 23 -2
3 Nesta Shipping (*) 5 3 0 2 7 21 21 0
4 Zwf / Poelstra (*) 6 3 0 3 7 21 17 +4
5 PoPaLo 5 2 0 3 6 22 26 -4
6 Cafe t Skutsje (*) 5 0 0 5 -6 5 25 -20
Speler Dlp.
P. Attema (Manutec) 11
H. ten Hoeve (Nesta Shipping) 7
M. Zeilmaker (De Kombuis) 7
S. Nuud (Zwf / Poelstra) 7
D.J. Al-Khad (PoPaLo) 5
H. Norbi (PoPaLo) 5
J. Wolda (Cafe t Skutsje) 4
M. Visser (Nesta Shipping) 4
E. v. Sertima (PoPaLo) 3
F. Seinen (Nesta Shipping) 3

 

Foto's: Guus van Hurck.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Pietentraining bij fc Harlingen

23-11-2017

HARLINGEN - Een speciale training bij fc Harlingen deze week.

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 'Samen succesvol verder'

23-11-2017

HARLINGEN - Op dinsdag 28 november a.s. organiseren de besturen van de Harlinger Ondernemers Vereniging (HOV), Koninklijke Horeca Nederland afd. Harlingen en het Ondernemersfonds Harlingen Promotion een speciale Algemene Leden Vergadering met als titel: 'Samen succesvol verder'.

Bekendmakingen van de gemeente Harlingen week 47-2017

23-11-2017

HARLINGEN - Bekendmakingen van de gemeente Harlingen week 47-2017.

Reacties

Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier de Groot Atelier de Groot Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Plus Lunenborg Plus Lunenborg VVV Harlingen VVV Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Ons Food&Wine Ons Food&Wine Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" ForHim Menswear ForHim Menswear HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Dio Jurien Dio Jurien Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hema Harlingen Hema Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Hubo-Faber Hubo-Faber Vogelaar Audio Vogelaar Audio Almamater Almamater Copini Opticiëns Copini Opticiëns
Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Dio Jurien Dio Jurien Atelier de Groot Atelier de Groot Almamater Almamater Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events