Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 17-11-2017

23-11-2017

HARLINGEN - Verslag en uitslagen van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 17-11-2017 Nesta - 't Skutsje: Er staan drie die trekke van Drees te kieken naar een jongkje met een bal. Foto: Guus van Hurck.

Nesta Shipping – ’t Skutsje    5-3

Tjeu Visser kon 1-0 maken voor Nesta, hij kwam alleen voor de keeper maar had de ogen even dicht en knalde een meter naast. Ten Hoeve plaatste even later op Frank Seinen en die mistte niet 1-0, hij wudde meteen wisselt trouwens, deur coach Jan Scheffer. Aan de andere kant vloog de vuurpielk Jelmer Wolda ur deur en maakte 1-1. Ten Hoeve kwam op ’t Skutsje doel af maar daar redde Gerben ‘Nol’ Brouwer keurig. Bij de volgende bal ston Gerben weer op sien plak maar die stuitte ut veld weer in en daar maakte H ten Hoeve gebruuk van 2-1. Meteen daarna was het weer Jelmer Wolda die de gelijkmaker binnen tikte 2-2, de man was in vorm. In de 2e helft maakte H ten Hoeve 3-2 maar joeg Jelmer Wolda weer de gelijkmaker in de touwen 3-3. H ten Hoeve was in vorm hij kwam weer alleen voor keeper Brouwer en die dook nu over de bal heen 4-3. Een pass van H ten Hoeve op Missaglis betekende 5-3 en dat was meteen de eindstand. Keeper Gerben, Nol, Brouwer was the man of the match, hij behoede zijn team voor een grotere nederlaag.

 

ZWF Poelstra – Manutec    2-3

Beide teams hadden 2 wissels en dat is tegenwoordig wel uniek te noemen. In het begin waren de teams elkaar duidelijk even aan het aftasten. De eerste kansen waren voor Manutec maar Pim Attema schoot op de lat en Bouwe vd Veen raakte de paal. Toch maakte Pim Attema 0-1 nadat eerst de keeper Hallink de bal drie keer had gepareerd. Salan schoot de bal ook op de bal maar die ging er via keeper Hallink toch in 1-1. Bas Koster probeerde ut even met buutenkantsje rechts maar de bal raakte de paal, de rebound nam ie weer op sien buutenkantsje en die vloog hoog in het doel 2-1. Maar 1 minuut later maakte Bas een foutsje en dat strafte Pim Attema netjes af 2-2. In de 2e helft kreeg Manutec een berg kansen maar de richting was zoek, ook Pim Attema kreeg ze er niet meer in. Tot hij de zoveelste herkansing kreeg en toen was het wel raak 3-2. Poelstra probeerde nog van alles maar ook zij scoorden niet, eindstand 3-2 dus.

 

Kantine Waddenhal – Philipse IT    6-1

Beide partijen begonnen vol vuur aan de strijd dus werd het een lekker pittig wedstrijdje. Er waren snelle jongkjes bij en een daarvan was Ane Schaap en hij knalde de Kantine naar een 1-0 voorsprong. Maar hoe langer de wedstrijd duurde hoe sterker de Kantine werd en het was jammer maar Philipse IT kon dat niet bij sloffen. Stefan Adema ston hast buutendeur, toch haalde hij verwoestend uut en je hoorden de bal alleen maar fluiten 2-0. Philips IT kwamen er soms ook gevaarlijk uit maar dan stranden ze weer bij het vijandelijke doelgebied. In de 2e helft probeerde Freek Töpfer het ook een paar keer maar die ramde de dakplaten ur hast uut. Vervolgens kwam Menno Bottema op keeper Hessel Zuiderhof af en hij liet de keeper kansloos 2-1 er was weer wat hoop. Ook Stefan Adema kreeg een kans maar die maaide wel een meter of drie over de bal. Dat herstelde hij later door met een droge knal 3-1 te maken. En dan Ralf van Hurck, tussen een aantal tegenstanders draaide hij mooi door en maakte 4-1, wat zalle Vic en sien zusje trots weest hewwe. Marco de Boer zette keeper Zuiderhof op het verkeerde been maar helaas zijn schot vloog op de paal. Ralf van Hurck en J van Dellen tilden de stand nog naar 6-1.

 

Standen en doelpuntenmaker per 17 november.

  Team PL WI DR LO PO GS GA GB
1 De Kombuis 5 5 0 0 15 28 6 +22
2 Manutec 6 3 0 3 9 21 23 -2
3 Nesta Shipping (*) 5 3 0 2 7 21 21 0
4 Zwf / Poelstra (*) 6 3 0 3 7 21 17 +4
5 PoPaLo 5 2 0 3 6 22 26 -4
6 Cafe t Skutsje (*) 5 0 0 5 -6 5 25 -20
Speler Dlp.
P. Attema (Manutec) 11
H. ten Hoeve (Nesta Shipping) 7
M. Zeilmaker (De Kombuis) 7
S. Nuud (Zwf / Poelstra) 7
D.J. Al-Khad (PoPaLo) 5
H. Norbi (PoPaLo) 5
J. Wolda (Cafe t Skutsje) 4
M. Visser (Nesta Shipping) 4
E. v. Sertima (PoPaLo) 3
F. Seinen (Nesta Shipping) 3

 

Foto's: Guus van Hurck.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Pietentraining bij fc Harlingen

23-11-2017

HARLINGEN - Een speciale training bij fc Harlingen deze week.

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 'Samen succesvol verder'

23-11-2017

HARLINGEN - Op dinsdag 28 november a.s. organiseren de besturen van de Harlinger Ondernemers Vereniging (HOV), Koninklijke Horeca Nederland afd. Harlingen en het Ondernemersfonds Harlingen Promotion een speciale Algemene Leden Vergadering met als titel: 'Samen succesvol verder'.

Bekendmakingen van de gemeente Harlingen week 47-2017

23-11-2017

HARLINGEN - Bekendmakingen van de gemeente Harlingen week 47-2017.

Reacties

Visie Events Visie Events Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Atelier de Groot Atelier de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Lichtboei De Lichtboei Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën VVV Harlingen VVV Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber ForHim Menswear ForHim Menswear Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zensa Moda Zensa Moda HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hema Harlingen Hema Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Vogelaar Audio Vogelaar Audio Almamater Almamater
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Almamater Almamater Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Dio Jurien Dio Jurien Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht"