Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 11-11-2016

18-11-2016

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 11-11-2016 Twee 50+ers Sicco en Tony vechte om e bal. SMS - Oosterhof/Holman Foto: Guus van Hurck.

Wedstrijden A-poule

Friesland Direct – Kantine Waddenhal

FD is voor de koploper Kantine altijd al een moeilijke tegenstander geweest en dat bleek nog steeds zo te zijn. De eerste kans was ook voor FD, Niels Vlottes kwam voor een leeg doel hij kon die bal ur wel met sien olimpiese billug inlope maar ut jongkje mistte. Aan de andere kant gaf Stefan Adema een splijtende pass aan Ane Schaap en hij mistte niet 0-1. Kantine was de aanvallende ploeg maar de counter van FD was gevaarlijk. En toen Albert Nieuwenburg aan een solo begon ronde hij die ook nog fraai af en met een dikke punter 1-1. En nog voor de wissel speelde Freek Töpfer de hele defensie uit en maakte 1-2. Na de wissel was er een mooie pass, van de veteraan en pappe van Liza en Vic, Ralf van Hurck op Ane Schaap en die scoorde weer 1-3. Op dat moment kakte FD wat in en maakte Ane Schaap, die had kruut in sien skoenen, ook nog 1-4. Maar onder leiding van Johan Janssen kwamen de mannen van FD terug. Een wat te zachte schuiver van Johan ging tussen de stokken deur van Hessel Zuiderhof, had zeker an ut barge vangen weest 2-4. Niels Vlottes profiteerde van geklungel in de Kantine defensie 3-4. En toen de Kantine weer even stond te slapen wist de slimmerik Johan Janssen toch nog gelijk te maken 4-4.

 

De Kombuis – Nesta Shipping    6-5

Nesta dat stijf onderaan staat gaf deze keer, de op een laatste plaats staande Kombuis goed partij. Koert Kievit was de nieuwe keeper bij Nesta en die moest na 2 minuten al vissen door een treffer van Kees Knier jr 1-0 en Kees maakte 2 tellen later ook nog 2-0. Nesta kregen kleine kansje maar ze hadden de hasses ur nog niet goed bij. Richard Amels kon 3-0 maken maar hij mistte voor een leeg doel. Drie minuten voor de wissel nam good old Tjeu Visser de bal op sien gouden puntsje en zo kwam Nesta terug tot 2-1. Had Richard Amels eerst een kans verknoeid sien Broer Marcel deed ut even later een stuk beter 3-1. En nog voor de wissel bracht Harm ten Hoeve de stand terug tot 3-2. Toen in de 2e helft de Nesta defensie aarzelde was daar weer Keesie Knier die dat afstrafte 4-2. En dan eindelijk na 12 wedstrijden kreeg Emiel Postmus de bal weer us voor sien linkerpoot, anders kan ie oek niet net as sien pa Frans, en joeg het leer in ut kruus 4-3. De Kombuis kwam op 5-3 en de schutter was Marcel Amels, Frank ten Hoeve bracht de spanning weer terug 5-4. Maar weer wist Kees Knier een gaatje te vinden 6-4 en weer deed Harm ten Hoeve wat terug 6-5. Frank Seinen leek gelijk te maken hij passeerde bijna de gehele Kombuis defensie zou binnen tikken maar daar stond Kees Knier op de doellijn en voorkwam de gelijker het bleef 6-5.

 

RCM Administratie – Taxi Harlingen    1-3

Dit was een wedstrijd om zich in de top van Poule A te handhaven. En RCMA begon goed, Sander Zeilmaker rukte op van uit zijn eigen defensie en met een vliegend schot maakte hij 1-0. Het werd een harde wedstrijd waarin harde duels niet werden geschuwd. En toen Taxi in de aanval ging stond daar ineens, Luuk Jellema net als een echte spits b.v. Pelle, op de juiste plaats en maakte 1-1. Zoals gezegd ging het hard Siebe Lutgendorf ging er wreed in en kreeg 2 minuten straf, Sander Zeilmaker haalde iemand onderuit en hoppa ook 2 minuten straf. En toen Sander op de bank zat wist Ruben Kalkhuis te profiteren en maakte 1-2. Het leek 1-3 te worden maar Godith Attema zijn schot ging net voor langs. Ook Godith moest voor 2 minuten op de strafbank plaatsnemen. Daniël Kalkhuis wist hierna de defensie te omspelen en zijn team, Taxi de winst te bezorgen 1-3.

 

SMS Chill Time – Oosterhof/Holman    6-6

Een doelpuntrijke wedstrijd met 2 ploegen die elkaar geen duimbreed toegaven. Arjan Outhuyse was de eerste die door de OH defensie wandelde en 1-0 maakte. Bij de tweede keer was de keeper um even te vlug af en pakte de bal. En terwijl de keeper even uit balans was schoot Kristiaan Feenstra wel 2-0 binnen, even later deed hij dat vanaf de zijkant 3-0. De SMS keeper wist lang de nul te houden maar uiteindelijk roste Stijn Kalkhuis toch 3-1 in de touwen. Meteen daarop reageerde Martin Amels en was het 4-1. In de 2e helft kwam OH weer wat terug, Stijn Kalkhuis maakte 4-2, en mooie goal van Brent de Groot betekende 4-3 en dezelfde speler maakte ook nog gelijk 4-4. Het leek dat OH doorging Sicco v d Bij kletste 4-5 in het vijandelijke netje. SMS ontwaakte Kristiaan Feenstra 5-5 en een pass van Kristiaan werd keurig afgerond door Arjan Outhuyse 6-5. Dat leek zo te blijven maar een paar seconden voor tijd wist de zwoeger, Sicco v d Bij, toch de verdiende gelijkmaker te maken 6-6.

 

  • Foto's: Guus van Hurck.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Najaarscompetitie TV Ready

18-11-2016

HARLINGEN - Ieder jaar spelen ruim 20 teams van TV Ready mee in de voorjaarscompetitie van de KNLTB.

Route 66 actie bij Kamsma Schoenen

18-11-2016

HARLINGEN - Op diverse modeschoenen Route66 PRIJZENSLAG!

Doe middagen Maritieme Academie Harlingen bij Omrop Fryslân Skoal tv

18-11-2016

HARLINGEN - Omrop Fryslân Skoal TV heeft afgelopen woensdag opnamen gemaakt bij de Doe Middag van de Maritieme Academie Harlingen.

Reacties

Zensa Moda Zensa Moda Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Almamater Almamater Hema Harlingen Hema Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad ForHim Menswear ForHim Menswear Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Vogelaar Audio Vogelaar Audio Ons Food&Wine Ons Food&Wine Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier de Groot Atelier de Groot Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen VVV Harlingen VVV Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Lichtboei De Lichtboei Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier de Groot Atelier de Groot De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Dio Jurien Dio Jurien IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hema Harlingen Hema Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt