CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 10-03-2017

17-03-2017

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 10-03-2017 Klaas Bouma scoort een ippon maar verliest de wedstrijd. Foto: Guus van Hurck.

Wedstrijden A-poule

Taxi Harlingen - RCM Administratie.   3-3

Een lekkere felle pot voetbal die ging om de tweede plaats. Twee ploegen die er volledig invlogen en elkaar niet ontzagen. En in de eerste helft waren de mannen van RCMA iets sterker en wist de snelle Yassim Fagouz 0-1 te maken. En er kwamen kansen en dat aan beide kanten maar beide keepers stopten veel ballen. Toch was Yassim Fagouz weer attent en scoorde wederom 0-2. Langzaam begonnen de Taxi jongens wat beter te spelen en dat had succes, Leon Vlaskamp haalde uit en dat was raak 1-2. In de tweede helft ging het er soms stevig aan toe, scheids van Dijk had ut swit voor blank sien hasses staan. Het werd gelijk, en dat was terecht, door een treffer van Godert Attema 2-2. Hierna was er wat verwarring, was er een overtreding gemaakt tegen Niels Outhuyse of niet. Scheids van Dijk en zijn assistent Age Tichelaar hadden dat niet gezien. En uit die tegenaanval van Taxi scoorde Godert Attema 3-2. En toen stormde Niels op  scheids van Dijk af en riep hem een oud en mooi woord toe, hest ut niet sien je EEND. Natuurlijk kreeg Niels geen straf want dit doet die jonge anders nooit. Gelukkig voor RCMA kregen ze in de laatste minuten nog een vrije trap vlak voor het vijandelijke doel. En Niels Outhuyse zette sien hele billug achter de bal gooide al sien frustratie er in en via de tegenstanders vloog de bal in het doel 3-3. Dat er voor dit doelpunt even een handgemeen was daar hewwe ut niet meer over. Toch een leuke wedstrijd moet een goeie uitslag 3-3. 

 

Kantine Waddenhal - Friesland Direct.   4-3 

Dit werd de topper in de A-poule want bij winst kon FD de Kantine zelfs passeren op de ranglijst. En dat had deze avond gekund want de Kantine mistten enkele goeie basisspelers. De Kantine begon aanvallend en FD keek het allemaal eerst even aan. Er was dus niet veel spektakel in de eerste minuten van de wedstrijd. Beide teams kwamen er een keer door en met drie spelers tegen een tegenstander te staan maar dat leverde niets op. En ook de kogels van Stefan Adema raakten nog niet de roos. Een minuut voor de wissel begon Matheusz IJpe wat te knoeien achterin en ja dat strafte Drewes Janssen natuurlijk graag af 0-1 voor FD. Direct na de wissel was het alweer raak en nu scoorde Jeroen van Nieuwenhuizen 0-2. Het werd een leuke wedstrijd in de 2e helft een echte topper. De Kantine kwam terug Stefan Adema bood Ane Schaap een kansje en hij tikte de bal tussen de benen van de keeper door 1-2. Toch vergrote FD weer de voorsprong en wie anders dan Johan Janssen was de schutter 1-3. Maar toen begonnen de mannen onder leiding van Ralf van Hurck en Stefan Adema de boel op te jagen. En ze kwamen terug Reinier v d Stap bracht de spanning terug 2-3. En toen kwam hij de man met het verwoestend schot: Stefan Adema. Eerst brandde hij 3-3 in de touwen en die stand leek ook zo te blijven. Maar daar dacht de uit de kluiten gewassen Stefan Adema toch even anders over. Nog een keer zette hij sien maatje 63 met piene teugen de bal en het was 4-3. Bij die stand bleef het en zo loopt de Kantine uit naar 5 punten voorsprong op FD.

 

 

  • Foto's: Guus van Hurck.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Wie Kent Aretha Franklin

17-03-2017

HARLINGEN - Deze dominees dochter begon haar zang carrière zoals vele soul zangeressen in het kerkkoor.

Politiek Harlingen ziet de komst van Tiny Houses wel zitten

17-03-2017

HARLINGEN - Donderdagavond is de motie inzake Tiny Houses aangenomen in de gemeenteraad.

Primeur Visserijdagen 2017: 1e Noordelijke Sambafestival

17-03-2017

HARLINGEN - Op zaterdag 2 september wordt er –voor zover bekend– het eerste grote Sambafestival van het Noorden gehouden.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hema Harlingen Hema Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Vogelaar Audio Vogelaar Audio Karsten Wonen Karsten Wonen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën ForHim Menswear ForHim Menswear Ons Food&Wine Ons Food&Wine Dio Jurien Dio Jurien Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Lichtboei De Lichtboei Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hema Harlingen Hema Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hubo-Faber Hubo-Faber Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Almamater Almamater ForHim Menswear ForHim Menswear