Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 10-03-2017

17-03-2017

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 10-03-2017 Klaas Bouma scoort een ippon maar verliest de wedstrijd. Foto: Guus van Hurck.

Wedstrijden A-poule

Taxi Harlingen - RCM Administratie.   3-3

Een lekkere felle pot voetbal die ging om de tweede plaats. Twee ploegen die er volledig invlogen en elkaar niet ontzagen. En in de eerste helft waren de mannen van RCMA iets sterker en wist de snelle Yassim Fagouz 0-1 te maken. En er kwamen kansen en dat aan beide kanten maar beide keepers stopten veel ballen. Toch was Yassim Fagouz weer attent en scoorde wederom 0-2. Langzaam begonnen de Taxi jongens wat beter te spelen en dat had succes, Leon Vlaskamp haalde uit en dat was raak 1-2. In de tweede helft ging het er soms stevig aan toe, scheids van Dijk had ut swit voor blank sien hasses staan. Het werd gelijk, en dat was terecht, door een treffer van Godert Attema 2-2. Hierna was er wat verwarring, was er een overtreding gemaakt tegen Niels Outhuyse of niet. Scheids van Dijk en zijn assistent Age Tichelaar hadden dat niet gezien. En uit die tegenaanval van Taxi scoorde Godert Attema 3-2. En toen stormde Niels op  scheids van Dijk af en riep hem een oud en mooi woord toe, hest ut niet sien je EEND. Natuurlijk kreeg Niels geen straf want dit doet die jonge anders nooit. Gelukkig voor RCMA kregen ze in de laatste minuten nog een vrije trap vlak voor het vijandelijke doel. En Niels Outhuyse zette sien hele billug achter de bal gooide al sien frustratie er in en via de tegenstanders vloog de bal in het doel 3-3. Dat er voor dit doelpunt even een handgemeen was daar hewwe ut niet meer over. Toch een leuke wedstrijd moet een goeie uitslag 3-3. 

 

Kantine Waddenhal - Friesland Direct.   4-3 

Dit werd de topper in de A-poule want bij winst kon FD de Kantine zelfs passeren op de ranglijst. En dat had deze avond gekund want de Kantine mistten enkele goeie basisspelers. De Kantine begon aanvallend en FD keek het allemaal eerst even aan. Er was dus niet veel spektakel in de eerste minuten van de wedstrijd. Beide teams kwamen er een keer door en met drie spelers tegen een tegenstander te staan maar dat leverde niets op. En ook de kogels van Stefan Adema raakten nog niet de roos. Een minuut voor de wissel begon Matheusz IJpe wat te knoeien achterin en ja dat strafte Drewes Janssen natuurlijk graag af 0-1 voor FD. Direct na de wissel was het alweer raak en nu scoorde Jeroen van Nieuwenhuizen 0-2. Het werd een leuke wedstrijd in de 2e helft een echte topper. De Kantine kwam terug Stefan Adema bood Ane Schaap een kansje en hij tikte de bal tussen de benen van de keeper door 1-2. Toch vergrote FD weer de voorsprong en wie anders dan Johan Janssen was de schutter 1-3. Maar toen begonnen de mannen onder leiding van Ralf van Hurck en Stefan Adema de boel op te jagen. En ze kwamen terug Reinier v d Stap bracht de spanning terug 2-3. En toen kwam hij de man met het verwoestend schot: Stefan Adema. Eerst brandde hij 3-3 in de touwen en die stand leek ook zo te blijven. Maar daar dacht de uit de kluiten gewassen Stefan Adema toch even anders over. Nog een keer zette hij sien maatje 63 met piene teugen de bal en het was 4-3. Bij die stand bleef het en zo loopt de Kantine uit naar 5 punten voorsprong op FD.

 

 

  • Foto's: Guus van Hurck.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Wie Kent Aretha Franklin

17-03-2017

HARLINGEN - Deze dominees dochter begon haar zang carrière zoals vele soul zangeressen in het kerkkoor.

Politiek Harlingen ziet de komst van Tiny Houses wel zitten

17-03-2017

HARLINGEN - Donderdagavond is de motie inzake Tiny Houses aangenomen in de gemeenteraad.

Primeur Visserijdagen 2017: 1e Noordelijke Sambafestival

17-03-2017

HARLINGEN - Op zaterdag 2 september wordt er –voor zover bekend– het eerste grote Sambafestival van het Noorden gehouden.

Reacties

Visie Events Visie Events VVV Harlingen VVV Harlingen Almamater Almamater Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Karsten Wonen Karsten Wonen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zensa Moda Zensa Moda Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hema Harlingen Hema Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Dio Jurien Dio Jurien Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio ForHim Menswear ForHim Menswear Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) De Lichtboei De Lichtboei Ons Food&Wine Ons Food&Wine Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt
Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Vogelaar Audio Vogelaar Audio Ons Food&Wine Ons Food&Wine Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona VVV Harlingen VVV Harlingen