Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
3e Heerlijk Harlingen

3e Heerlijk Harlingen

8-9-10 september wordt het weer super gezellig aan de Dokkade te Harlingen met dé Heetste Hamburger, het Rad van Fortuin, eten & drinken!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 07-10-2016

13-10-2016

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 07-10-2016 De Loods verdedigde sterk. Foto: Janneke van Hurck.

Wedstrijden B poule

De Bock Computers – Poelstra ZWF Ontwerp    5-0 Reglementair

 

PoPaLo – Café ’t Skutsje    5-0 Reglementair

 

Beide wedstrijden werden reglementair met 5-0 gewonnen door PoPaLo en de Bock Computers. Dit omdat de tegenstanders niet konden spelen, en dat is jammer nu laat je de tegenstander toch in zijn hemd staan want ook zij kunnen dan niet spelen. Als er echt een reden voor is dan is dat overmacht maar anders kan je toch wel 5 man bij elkaar trommelen om even te voetballen? Hopelijk gaat dit de komende wedstrijden wat beter dat zou mooi zijn.

 

Veltman Maritiem – Futsal Harlingen    11-6

Het regende hier doelpunten ze vlogen er in als raketten. Justin Attema opende de score 1-0 en terwijl de mannen van Futsal nog stonden te slapen maakte Soulaimen Snoussi al 2-0. En Soulaimen Snoussi was meteen een van de topscorers hij maakte er nog 3 treffers. Justin Attema prikte er nog 4 in en Kevin Hobgen en Frank Pietersma ieder 1. Dat waren er dan maar liefst 11 doelpunten voor Veltman. Voor Futsal Mark de Rooy 1x, Raymon de Ronde 1x en Bouwe v d Veen deed het ook niet verkeerd en maakte er maar liefst 4. Dat was niet genoeg Veltman won met maar liefst 11-6.

 

De Loods – de Zwaan    2-10

Er leek een wonder te geschieden want de mannen van de Loods namen brutaal de leiding door een doelpunt van de onnavolgbare Jim Reitsma 1-0. En dat was meteen hun eerste doelpunt ooit. Daarna gingen de Makkummers in de aanval maar de Loods hield lang stand. Ze hadden als het ware een soort Berlijnse muur om hun doel heen gebouwd. Maar toen was daar Stefan Kooistra die de muur slechte en 1-1 maakte. En ondanks hun geweldige inzet kon de Loods een doelpuntenregen niet voorkomen. Jelle Attema maakte 1-2, Daniel B 1-3 en zo ging het even door. Daniel B scoorde 2x, Jelle v d Velde 1x, Jelle Attema 2x, Jason Koornstra 1x en Stefan Kooistra zorgden voor 10 doelpunten voor de Zwaan. Maar de mooiste maakte Herre Roukema en dat betekende dat de einstand 2-10 werd.

 

  • Foto's: Janneke van Hurck.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Jaarlijkse BINGO van Radio Stad Harlingen!

13-10-2016

HARLINGEN - Vrijdag 4 november a.s. organiseert Radio Stad Harlingen weer haar jaarlijkse BINGO in Zalencentrum Trebol te Harlingen.

Bureau onderzoekt effecten REC op omgeving

13-10-2016

HARLINGEN - Ingenieursbureau LievenseCSO uit Leeuwardengaat kijken wat de invloed van de REC is op het milieu.

Schetsen van Allaard Hidding: Tante Toos

13-10-2016

HARLINGEN - 'Schetsen' - Kort en bondige verhalen- van Allaard Hidding delen we zo nu en dan met de lezers van Harlingenboeit.nl.

Reacties

Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Almamater Almamater Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Vogelaar Audio Vogelaar Audio Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber BENG Evenementen BENG Evenementen Dio Jurien Dio Jurien VVV-TIP Harlingen VVV-TIP Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Ons Food&Wine Ons Food&Wine ForHim Menswear ForHim Menswear Hema Harlingen Hema Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Atelier de Groot Atelier de Groot HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Karsten Wonen Karsten Wonen
Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Vogelaar Audio Vogelaar Audio Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Almamater Almamater Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën