Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Rondvlucht boven Harlingen

Rondvlucht boven Harlingen

Spaar nu vliegensvlug voor hoge korting bij PLUS Lunenborg! U kunt de spaarkaart afhalen in de winkel.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 06-04-2018

11-04-2018

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 06-04-2018 Foto: Guus van Hurck.

Wedstrijd B-poule

 

Nesta Shipping – ZWF/Poelstra    2-2

Het begon met een goeie kans voor ZWFP en het was de aalvlugge Bobby van Houwelingen die de mooie kans kreeg, helaas tikte hij voorlangs. Sien maat Sander Vredeveld zag twee pegels op de paal belanden en dat telt oek niet. En toen was er aan de andere kant Daan de Schiffeart en die tikte de bal wel binnen 0-1. Het juichen duurde maar even want daar was Sadan Nuud en die maakte gelijk 1-1. En er waren mooie aanvallen van ZWFP en een daarvan werd mooi afgerond door wederom Sadam Nuud 1-2, dat was nog net voor de wissel. In de 2e helft gingen beide teams in de aanval maar aan beide kanten stonden ook 2 voortreffelijke keepers. Maar ja de ingeschoten bal van Harmen ten Hoeve was zo zuiver en niet te stoppen 2-2. Harmen schoot nog een keer tegen de paal maar het bleef 2-2 en daarmee promoveert Nesta naar de A-poule. En nou gaat ut gerucht dat Tjeu Visser sien vader, Berend, volgend seizoen coach wud nou en dan komt ut wel goed.

 

Wedstrijd A-poule

 

Kroon Multi Service – Friesland Direct    5-2

Al vrij snel in de wedstrijd wist Bontes zijn team KMC op een 1-0 voorsprong te zetten. En drie minuten later zwom Robert v d Zee iedereen voorbij en maakte 2-0, was stou kast kan ik oek, zei die teugen sien maat Bontes. Jeroen v d Nieuwenhuizen deed vanaf de zijkant wat terug 2-1. Vervolgens ging Arjan Outhuyse as een straaljager deur de defensie en hoppa ut was 3-1. Drewes Janssen zag zijn vrije trap net naast gaan maar toen Arjan Outhuyse keeper Visser netjes omspeelde was het 4-1. Johan Janssen het duudelijk problemen met de juuste richting hij knalde op de paal. Jeroen v d Nieuwenhuizen lukte het wel te scoren, vanuit de draai maakte hij 4-2. Maar ja veel mooier werd het niet voor FD, de gang is ur wat uut bij de mannen. Arjan Outhuyse had ut wel deze avond en hij lepelde nog 5-2 in het netje.

 

Wedstrijd B-poule

 

PoPaLo – Manutec    2-5

De schrik sloeg de mannen van PPL om ut hart want in tied van een poep en een skeet hadden de teugenstanders al 2 ballen op e paal ramt. Maar ja toen zette Pim Attema sien gouden puntsje ur ronder en toen was keeper Viskarre kansloos 0-1. Vervolgens kreeg Ojan Et-Hads ut op e heupen en scoorde oek nog netjes 1-1. Coach Keimpema zat hast an ut plafon en hij joeg sien team op. En ze gingen in de aanval maar toen verloren ze de bal aan Pim Attema en die liet de Viskarre weer kansloos 1-2. Jeroen Kuiper werd goed aangespeeld en het gat werd groter 1-3. PPL vocht zich ut hemd van e billug se wuuden wel weer us winne, en dan een uitval en scoorde Ojan Et-Hads 2-3. Vervolgens kreeg Bouwe v d Veen ut heilige vuur al struukelend wist hij toch nog de skoen teugen de bal te krijen 2-4. En Bouwe maakte ook nog 2-5 en zo kunnen de mannen van PPL zich klaarstomen voor het kaatsen en darten.

 

Wedstrijd A-poule

 

Veltman Maritiem – Kantine Waddenhal    2-7

De Kantine loert toch nog wel op het kampioenschap en wilden daarom deze wedstrijd wel graag winnen. En in de 1e helft was het duidelijk dat Ane Schaap het op zijn heupen had. Hij scoorde in de 1e helft een regelrechte hattrick 0-1, 0-2 en 0-3 en dat is voor een verdediger toch knap werk. Daar stelde Veltman via Soulaman Snoussy maar 1 tegenover dus bij de wissel was het 1-3 voor de Kantine. En na de wissel zorgde Sjouke Bootsma voor wat meer afstand 1-4 maar het was Snoussi die weer wat terug deed 2-4. Hierna sloegen de mannen van de Kantine toch wel even toe Stefan Adema pegelde van de zijkant 2-5 binnen en Ane Schaap maakte 2-6. Veltman ging zwaar in de aanval Amels raakte de paal en Frank Pietersma en Marcel Amels zagen hun schoten gestopt door de beer van de Kantine Hessel Zuiderhof. Stefan Adema bepaalde in de laatste seconden de eindstand nog op 2-7.

 

  • Foto's: Guus van Hurck.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorbeschouwing: Noordscheschut – Zeerobben

11-04-2018

HARLINGEN - Zes punten wedstrijd.

Open huis Maritieme Academie Harlingen

11-04-2018

HARLINGEN - Open huis Maritieme Academie Harlingen presenteert veelzijdig pakket aan opleidingsmogelijkheden.

De Meiden van Zeerobben

11-04-2018

HARLINGEN – Afgelopen zaterdag werden er door de Meiden van Zeerobben vier wedstrijden gespeeld.

Reacties

Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zensa Moda Zensa Moda Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Lichtboei De Lichtboei Dio Jurien Dio Jurien IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Visie Events Visie Events VVV Harlingen VVV Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Fotografie Dorus Fotografie Dorus HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Copini Opticiëns Copini Opticiëns Vogelaar Audio Vogelaar Audio Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier de Groot Atelier de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Almamater Almamater Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hema Harlingen Hema Harlingen
Visie Events Visie Events Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hema Harlingen Hema Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Lichtboei De Lichtboei Almamater Almamater Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Atelier de Groot Atelier de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio