Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 05-01-2018

12-01-2018

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 05-01-2018 Niels Outhuyse en Jilke Alkema zoeken om bal inval keeper Siebe Lutgendorff is geconcentreerd.

PoPaLo – ZWF Poelstra    9-3

Terwijl ut hele zootsje van ZWFP nog stonden te slapen tikte Norbert Helik en Lowietje Quisenaerts er binnen 2 minuten al 2 in het netje 2-0. Na sun minuut of 4 begonnen de mannen te ontwaken en zetten PPL onder druk. Zo kreeg Bas Koster een dot van een kans maar gelukkig voor PPL mistte hij die. En dient gezegd, die Viskarre, Gerard Rutten zweefde een hoop ballen uit sien doel. Man keek oek nog ze gelukkig hij kon wel verliefd weze. Met uitvallen wisten Efan van Sertima en Klalid er zelfs 4-0 van te maken. ZWFP kregen mooie kansen maar ut leek ur hast wel op dat ze niet wuuden scoren. In omgekeerde vorm maakte nu Klalid en van Sertima er 6-0 van. PPL had al een tijdje niet zoveel gescoord. Maar eindelijk wist Bas Koster ook nog het net te vinden en werd het 6-1, hij kreeg de bal trouwens per toeval op sien roodbusje hij skrok ur zelf van. Tweede helft bleef hetzelfde ZWFP aanvallen en niet scoren terwijl PPL dat met hun uitvallen wel deden. Efan van Sertima maakte nog 2 voor PPL en dat deed Kladid nog 1 keer voor ZWFP scoorde Willem Heemskerk nog een keer eindstand 9-3.

 

RCM Administratie – Bouwvisie Friesland    1-7

De eerste minuten tasten de beide ploegen elkaar even af, ze van waar zitte bij jim de zwakke plekken. Na 6 minuten heen en weer gepiel vloog Friso van Eyck door de RCMA defensie en tikte behendig 0-1 binnen. RCMA was even van slag want bij een vrije trap zetten ze de muur totaal verkeerd neer en zei Koen Attema, dank u wel en maakte 0-2. De Bouwvisie werd sterker maar RCMA kreeg kansjes maar zij konden gien deuk in een zacht pakje butter skoppe. Drie minuten voor de rust viel keeper Alkema van BF uit en hij werd vervangen door veldspeler Siebe Lutgendorff. Dertig seconden voor de wissel zette Friso van Eyck BF nog even op een 0-3 voorsprong. De eerste kans in de 2e helft was voor Sebastiaan Kraus van RCMA maar ook hij mistte helemaal. Ruben Kalkhuis deed dat aan de ander kant een stuk beter en maakte 0-4. Eindelijk kwam er dan toch een doelpunt voor RCMA gemaakt door Yassim 1-4. Maar ja BF bleef sterker en RCMA wist de kansjes die ze kregen niet te benutten. Ruben Kalkhuis en Rob vd Weerd bepaalden de eindstand uiteindelijk op 1-7.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Verkiezing Gemeenteraad 2018

12-01-2018

HARLINGEN - De voorzitter van het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van de raad van de gemeente Harlingen maakt het volgende bekend:

The Hot Shuffels en een optreden van deelnemers aan de workshop Roaring Twenties

12-01-2018

HARLINGEN - The Hot Shuffles is een ruim 30 jaar geleden in Drachten opgerichte Oude-Stijl-Jazz-formatie van zeven zeer bekwame musici.

Kandidaat-raadslid Harlinger Belang: Maria Le Roy

12-01-2018

HARLINGEN - Maria le Roy bijt met haar 13e plek op de lijst van Harlinger Belang het spits af.

Reacties

Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad ForHim Menswear ForHim Menswear Plus Lunenborg Plus Lunenborg VVV Harlingen VVV Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Almamater Almamater Zensa Moda Zensa Moda Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Lichtboei De Lichtboei Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier de Groot Atelier de Groot HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Vogelaar Audio Vogelaar Audio Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe
Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Atelier de Groot Atelier de Groot Hema Harlingen Hema Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus