Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 04-11-2016

10-11-2016

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 04-11-2016 Foto: Guus van Hurck.

Wedstrijden B poule

 

Veltman Maritiem – de Zwaan    6-4

Veltman stond bovenaan en wilde dat wel graag zo houden, de Zwaan kon bij winst aanhaken. De Makkummers begonnen sterk al snel had Stefan Kooistra 0-1 binnen getikt. Maar met een vreselijk harde pegel maakte Lenny Tijssen al snel weer gelijk 1-1. Veltman werd sterker en hun topscorer Soulaiman Snoussi maakte 2-1 en Lenny Tijssen tikte 3-1 achter keeper Adema. De Zwaan wilde graag en zelfs keeper Adema ging mee in de aanval zijn schot op doel werd gepakt en uitgegooid op Snoussi en dan bin je de l.. 4-1. Ook 5-1 kwam van de voet van Snoussi, nog net voor de wissel werd het 5-2 door een treffer van Lennert Adema. In de 2e helft benutte Jesse Adema een strafschop 5-3 en het antwoord kwam van Marvin Brandsma die de bal in een verlaten doel schoot 6-3. De eindstand werd op de borden gezet door Lennert Adema 6-4.

 

Futsal Harlingen – de Bock Computers    1-1

Ook de Bock en Futsal konden bij winst nog aansluiting vinden bij de koploper Veltman. De Bocken hadden er wel zin aan en gingen volledig op de aanval spelen. En dat leverde al snel een fraai doelpunt vanaf de linkerkant op van Niels de Lange 0-1. Futsal herstelde zich en begonnen steeds beter te spelen alleen te vaak op het middenveld en er waren te weinig mooie aanvallen. Aan de andere kant kwam Menno Bottema alleen voor de keeper en daar knalde hij tegenop, hij had sien contactlenzen zeker niet in want dat deed ie nog 2 keer. Dient wel gezegd dat keeper Catrhrinus Fabriek een beste partij stond te keepen. Na de wissel kon de Bock op 0-2 komen maar Jelte Kroes knalde op de paal en dat telt niet. De wedstrijd werd er niet beter op se liepen soms rond as kiepen zonder kop. Tot 20 seconden voor tijd ineens Mark de Rooy voor het de Bock doel opdook en 1-1 gelijk maakte.

 

Poelstra/ZWF Ontwerp – PoPaLo    2-1

Dit werd niet een al te beste wedstrijd met twee ploegen die kansen zat kregen maar de bal er niet in kregen, zeker niet in de 1e helft. Jurjen Breimer van PPL kreeg drie keer achter elkaar een mooie kans maar ut leek net of had ie stront in sien ogen hij schoot 3 keer recht op de keeper. Coach Keimpema kreeg ur pien in sien hasses van se kwaad was ie. Maar PPL keeper Gerard ‘Viskarre” Rutten moest ook aan het werk, een bal van Siccama dook ie boven uut de hoek en een ander schot stopte die met sien olimpiese billug. Meinke Riem kwam alleen voor de keeper maar ook dat ging mis voor PPL. Toch lukte het de beste speler van deze match Arjen Lemstra om Poelstra op voorsprong te zetten 1-0. Maar gelukkig voor PPL was Lowie Quisenaerts, de Belg, er nog hij maakte keurig netjes 1-1. Net toen ze dachten 1-1 is nooit weg toch een puntje, letten ze even niet op en besliste Hessel Rienstra de wedstrijd 2-1 voor Poelstra.

 

De Loods – Café “t Skutsje    1-13

Een record voor de Loods want ze hielden de stand maar liefst 5 minuten op 0-0. Maar toen glipte ineens die Hagenees Dave Hartman door de defensie en was het 0-1. Ja, en toen ze een keer los waren vielen de doelpunten weer als rijpe appels van de boom. Dave Hartman 0-2, Jelmer “skijnbeweging” Wolda 0-3, Hartman 0-4, Mathijsz Boonstra 0-5. Maar toen kwam de mooiste, vanaf de zijkant kwam de razendsnelle Mark Jan Vlietstra op, hij omspeelde ut hele zootje en van afstand joeg hij de bal in de bovenhoek, de Loods had gescoord en met een heel fraai doelpunt 1-5. Later maakte Dave Hartman nog 3, Jelle Burggraaf 1, Mathijsz Boonstra 1 en Jelmer Wolda 3 dus verloor de Loods weer ruim met 1-13.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Kerstengel gezocht

10-11-2016

HARLINGEN - Voor het eerst dit jaar zal in Harlingen en in Franeker het project Kerstengel van start gaan.

Master-titel voor vakfotograaf Jeannette Wouthuis

10-11-2016

HARLINGEN - Internationale vakjury verleent felbegeerde kwalificatie.

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 45 - 2016

10-11-2016

HARLINGEN - Iedere week publiceert de gemeente Harlingen de officiële bekendmakingen.

Reacties

Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje De Lichtboei De Lichtboei Atelier de Groot Atelier de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg Dio Jurien Dio Jurien Ons Food&Wine Ons Food&Wine ForHim Menswear ForHim Menswear Zensa Moda Zensa Moda Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Hema Harlingen Hema Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Almamater Almamater Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Vogelaar Audio Vogelaar Audio Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" BENG Evenementen BENG Evenementen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt
Atelier de Groot Atelier de Groot Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe ForHim Menswear ForHim Menswear Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona VVV Harlingen VVV Harlingen