Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
RSH Radio Marathon!

RSH Radio Marathon!

54 uren live radio in het weekend van 27, 28 en 29 oktober 2017! Kom langs of luister via 104.1 FM, 106.2 FM!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Meromar Seafoods b.v. zaalvoetbalcompetitie 02-12-2016

08-12-2016

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Meromar Seafoods b.v. zaalvoetbalcompetitie 02-12-2016 Wedstrijd De Bock-Veltman: De hannen en voeten zitte op een vreemd plak. Foto: Guus van Hurck.

Wedstrijden B-poule

De Bock Computers – Veltman Maritiem    3-1  

Dit werd dus een topper in de B-poule tussen de nummers een en twee. Niels de Lange kon de Bock op voorsprong zette, hij kreeg een dot van een kans maar hij had zeker even een black out en mistte. Er werd voorzichtig gespeeld door beide teams in het begin, een beetje angstig. Na 9 minuten was het eindelijk raak, Arno Rotteveel passeerde een paar man en schoot door de benen van keeper v d Werf door 1-0. De volgende treffer was een pegel vanaf de zijlijn door Marco de Boer die het net deed bollen 2-0. Veltman probeerde van alles en had pas geluk vlak voor de wissel toen een vrije trap van Marvin Brandsma binnen vloog 2-1. Direct na de wissel was het weer Marco de Boer die scoorde en de stand na 3-1 tilde. Veltman bleef vechten voor een beter resultaat maar, helaas, zonder succes.

 

Futsal Harlingen – PoPaLo    6-4

Het eerste schot was van Norbi Helik van PPL maar die belande helaas op de paal. Het werd een leuke wedstrijd met 2 aanvallende teams. Ook hier duurde het 9 minuten voordat Marc de Rooy een vrije trap benutte en Futsal de leiding bezorgde 1-0. Direct daarop maakte Willem Wielinga 2-0 en Rienk Broersma vergrote de voorsprong naar 3-0. Ut zootsje van PPL was in slaap dondert maar ze wudden nou wel even wakker. Een goeie uitworp van keeper Viskarre Rutten bereikte Norbi Helik en die maakte heel fraai 3-1. En meteen na de wissel was daar de aalvlugge Evan van Sertima die met een dodelijk schot 3-2 maakte. En heel verrassend wist Lowietje Quisenaerts er ook nog de gelijkmaker in te drukken 3-3. Daarna vielen de luuken van de PPL-spelers weer dicht en maakte Anne Alberda 4-3 en 5-3 en Mark de Rooy uit een vrije trap 6-3. Er was nog even een opleving van Jurjen Breimer 6-4 maar daar bleef het dan ook bij.

 

De Zwaan – Café ’t Skutsje    5-5

Een strijd in de onderste regionen werd dit, en het werd een gelijk opgaande strijd. En de Makkummers hadden er zin aan want in no time hadden Jelle Attema en Age Poog er al 2-0 van gemaakt. Maar 't Skutsje herstelde zich wonderbaarlijk en nog voor de wissel maakte Cees v d Schoot en Jelmer Wolda 2-1 en 2-2. En Jelmer Wolda, de hazewienhon, wist er zelfs 2-3 van te maken. Toch tikten de Zwanen via Stefan Kooistra nog de gelijkmaker binnen 3-3 voor de wissel. Na wat onenigheid over een vrije trap nam Cees v d Schoot het ding snel en leidde 't Skutsje met 3-4. Het spel ging op en neer en Johannes Lutgendorff maakte weer gelijk 4-4. Weer was daar de topper en de Max Verstappen van 't Skutsje Jelmer Wolda en het was weer raak 4-5. Meteen daarna maakte Stefan Mooistra toch nog de verdiende gelijkmaker 5-5.

 

De Loods – Poelstra/ZWF Ontwerp    1-8

Er waren allemaal topspelers bij Poelstra en een daar van was, Arjen Lemstra, en hij wudde oek nog man of the match. Toch liep het niet al te best met, het voornamelijk uut Zeerobkes bestaande, team van Poelstra. Of wudde de mannen van de Loods elke keer beter dat kan ook want ze verloren dit keer niet met dubbele cijfers. Door 2 goals van Johannes Deelstra was het bij de wissel zelfs nog maar 0-2 voor de Poelstra/ZWF Ontwerp boys. Na de wissel ging het iets soepeler maar was het toch nog steeds moeilijk om de goed keepende Sven Vlietstra te passeren. Dat lukte Willem v Heemskerk uiteindelijk wel 0-3. Toen volgden Bobbie v Houwelingen met 2 goals, Joh. Deelstra met 1 en Arjen Lemstra met 2 doelpunten dat was dus 0-8. Maar Jim Reitsma wist op schitterende wijze toch nog de eer te redden voor de Loods 1-8.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorproefje The Tall Ships Races Harlingen 2018 op Zoutsloter Kerstmarkt

08-12-2016

HARLINGEN - In 2018 is Harlingen weer het toneel van The Tall Ships Races.

Wie Kent Dolly Parton

08-12-2016

HARLINGEN - Wie country zegt, zegt ook Dolly Parton.

Vrijwilligerscafé groot succes!

08-12-2016

HARLINGEN - Woensdag 7 december organiseerde De Skûle Welzijn een vrijwilligerscafé in Nieuw Zuid (gebouw C, Simon Vestdijk) in Harlingen.

Reacties

IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier de Groot Atelier de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Copini Opticiëns Copini Opticiëns Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) BENG Evenementen BENG Evenementen Plus Lunenborg Plus Lunenborg HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie ForHim Menswear ForHim Menswear De Lichtboei De Lichtboei Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Vogelaar Audio Vogelaar Audio Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Zensa Moda Zensa Moda Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam
Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad VVV Harlingen VVV Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt ForHim Menswear ForHim Menswear Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber