Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Meromar Seafoods b.v. zaalvoetbalcompetitie 30-09-2016

07-10-2016

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Meromar Seafoods b.v. zaalvoetbalcompetitie 30-09-2016 RCM-Friesland Direct: Niels Outhuyse op weg naar de eerste treffer. Foto: Anneke van Hurck.

Wedstrijden A poule

RCM Administraties – Friesland Direct 3-1

Het eerste schot kwam van Sander Zeilmaker maar die vloog as een raket over het doel heen. Maar toen de wereldreiziger Andre Sopacua een tikje breed op Drewes Janssen gaf was het wel raak aan de andere kant 0-1 voor FD. Kansen kwamen er voor RCM maar Sander Zeilmaker mistte voor een leeg doel en Brian Zeilmaker kwam alleen voor de keeper en toen was ut net of had ie stront in sien ogen, hij mistte ook. Ja, en dan is het toch een gelukje dat Niels Outhuyse bij hun speelt want op zijn manier wist hij wel te scoren 1-1, natuurlijk met links. De 1e helft was leuk maar in de 2e helft begonnen de mannen van teugen ulkaar te ouwe hoeren en was het weer even Harlingen tegen Robur. RCM trok de wedstrijd naar zich toe, eerst was daar Rene Metz die de bal in het doel tikte 2-1. En Brian Zeilmaker had ook eindelijk de juiste richting gevonden en maakte 3-1. Bij FD liep het niet lekker en ze konden dan oek niet een deuk in een pakje zachte butter skoppe.

 

SMS Chill Time – de Kombuis 6-4

Dit werd een spannende strijd met redelijk veel doelpunten. En het was SMS die de leiding namen door Kristiaan Feenstra 1-0. Vervolgens mistte Arjan Outhuyse een kans maar via de keeper kwam de bal bij Robbin Regtop en was het 2-0. De Kombuis gaf zich niet gewonnen en kwamen terug, een goal van Marchel Amels betekende 2-1. Na 9 minuten knalde Steffan Amels de bal op de paal, niet veel later scoorde Daniel Makatupan uit een frommelgoal 2-2. Het spel ging op en neer, dit keer was het Martin van Andel die aan een solo begon en die nog mooi afrondde ook 3-2. Het werd weer gelijk, een mooi stiftje van de zijkant werd er in een keer ingejast door Marcel Amels 3-3. In de 2e helft zakten de mannen van de Kombuis wat weg en liep SMS wat uit. Arjan Outhuyse maakte met een rommel goal 4-3, Kristiaan Feenstra stuurde 2 man ut bos in en scoorde 5-3 en Robbin Regtop rondde een mooie aanval af 6-3. Met een mooi afstandsschot bepaalde Marcel Amels de eindstand op 6-4.

 

Taxi Harlingen – Nesta Shipping 3-1

Taxi begon direct overtuigend maar de lat en Tjerk Bekius wisten een doelpunt te voorkomen. Ruben Kalkhuis stond op de lijn en kon de bal ur met sien jonge heer wel indouwe, maar zelfs dat lukte niet. De eerste mooie aanval van Nesta was na 12 minuten en Tjeu Visser wuu de bal ur mooi inhakke maar hij kwam met sien poten in e war. Toch werd het de 1e helft nog 1-0 toen Friso van Eyck de bal hoog in het Nesta doel roste 1-0. In de 2e helft wist Friso een mooie snelle aanval weer af te ronden 2-0. Maar Nesta bracht Pieter v d Schoot in stelling en uit de draai joeg hij de bal in de touwen 2-1. Taxi kwam met 3 man te spelen maar verder als een kopbal op de lat kwam Nesta niet. Nesta ging in de aanval maar Taxi onderbrak dat en de razendsnelle Lutsen Smid wist dat af te ronden 3-1. Daarna leek Taxi nog een keer te scoren, Luuk Jellema werd diep gestuurd, hij vloog as een hazewienhon achter de bal an maar kon die net niet bereike en vloog vervolgens hast deur de nooduutgang deur. Het bleef 3-1 een mooie overwinning voor de mannen van Taxi.

 

Oosterhof Holman – Kantine Waddenhal 2-8

Dit werd een strijd om de eerste plaats in poule A en iedereen was van de partij. OH begon sterk maar helaas kletste het schot van Sicco v d Bij op de paal. Aan de andere kant waren de oranje skoensjes van Ralf van Hurck eindelijk inlopen en kon hij een splijtende pass geve an Ane Schaap en die ronde dat af 1-0. Na 8 minuten gaf Sicco v d Bij een mooie pass op Stijn Schakenbos en die speelde keeper van Riet mooi uit 1-1. At ut um nou in die skoenen zit ik weet ut niet maar weer gaf van Hurck een mooie pass en nu kon Sjouke Bootsma scoren 2-1. Een rollerke van Matheusz IJpe glipte tussen de vingerkes van keeper Steert deur 3-1. Het haperde allemaal wat bij de jongens van OH, het scoren ging hun ook slecht af. En dat deed de Kantine wel goed nog voor de wissel zorgde een pegel van Rallepal van Hurck voor 4-1. Direct na de wissel schoot Stefan Adema de bal haast door het net 5-1. Daarna wist Sicco v d Bij nog tegen te scoren 5-2 en bepaalden Ralf van Hurck, Sjouke Bootsma en Stefan Adema de eindstand op 8-2.

 

 

  • Foto's: Anneke van Hurck.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De Eenvoud in actie tijdens Friese Hoek Race Lemmer

07-10-2016

LEMMER - Afgelopen weekend werd in de Lemster Baai en net daarbuiten de 13e editie van de Friese Hoek Race gezeild.

Homminga's Fijne Winkeltje winnaar van de HOV etalagewedstrijd Visserijdagen

07-10-2016

HARLINGEN - De Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) organiseerde tijdens de Visserijdagen een etalagewedstrijd waarbij de winkeliers hun etalage in de sfeer van de Visserijdagen te decoreerden.

Officiële start project ‘Paling Over De Dijk’ in Harlingen

07-10-2016

HARLINGEN – Het project Paling over de Dijk wordt zaterdag officieel gestart in Harlingen.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Dio Jurien Dio Jurien Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Almamater Almamater Karsten Wonen Karsten Wonen ForHim Menswear ForHim Menswear Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Maatschap Fysiotherapeuten Harlingen Maatschap Fysiotherapeuten Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam VVV-TIP Harlingen VVV-TIP Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Vogelaar Audio Vogelaar Audio
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Maatschap Fysiotherapeuten Harlingen Maatschap Fysiotherapeuten Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen VVV-TIP Harlingen VVV-TIP Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hema Harlingen Hema Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine