CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Meromar Seafoods b.v. Zaalvoetbalcompetitie 24-03-2017

30-03-2017

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Meromar Seafoods b.v. Zaalvoetbalcompetitie 24-03-2017 Die krijt een hakje op een raar plak. Wedstrijd Friesland Direct - Taxi Harlingen. Foto: Guus van Hurck.

Wedstrijden A poule

De Kantine Waddenhal – De Kombuis    14-0

De Kantine had nog maar een puntje nodig om de kampioensvlag uit te kunnen hangen. En ze troffen het want de mannen van de Kombuis waren deze avond niet vooruit te branden. Al snel was daar een droge knal van Sjouke Bootsma en die kletste meteen in de touwen 1-0. En dan Ralf van Hurck die speulde of kwam ie in sien tweede jeugd. Hij moest even wachten op de achterlijn gaf een tikje op Sjouke Bootie en die scoorde 2-0. Ralf scoorde zelf even later uit de draai en dat was 3-0, een, een, twee, drietje tussen Matheusz IJpe, Ralf van Hurck en Freek Töpfer deed de laatste scoren 4-0. Sjouke Bootie en Matheusz IJpe maakten nog in de 1e helft 5-0 en 6-0. In de 2e helft maakte Ralf v Hurck er nog 3, Freek Töpfer ook 3, Ane Schaap 1 en Sjouke Bootie nog 1. De Kombuis stond er bij en keek erna, einstand 14-0 en de Kantine kampioen.

 

Taxi Harlingen – Friesland Direct    2-5

Dit was de strijd om de tweede plaats en FD begon goed een corner van Johan Janssen belande bij Albert Nieuwenburg en die scoorde 0-1. Er werd leuk gespeeld met goed en snel voetbal, Albert Nieuwenburg liep langs de keeper en uit de draai maakte hij zijn tweede, 0-2. Taxi begon wat beter te spelen en bij FD ging het wat stroever. Godert Attema ging mooi door de defensie en tikte fraai 1-2 binnen. Ruben Kalkhuis kon gelijk maken maar hij mistte vrij voor doel. In de 2e helft ging het weer wat beter met de mannen van FD en toen Jeroen v Nieuwenhuizen, Johan Janssen vrij zette had die geen probleem en was het 1-3. En even later besloot Jeroen het zelf eens te proberen en met succes 1-4. De Taxi jongens waren van e leg en ze doende kon Drewes Janssen ur oek nog 1-5 in legge. Dat Godert Attema er nog 2-5 van maakte was alleen maar belangrijk voor de statistieken.

 

RCM Administratie – Oosterhof/Holman    4-3

RCMA heeft nog een kleine kans op de 2e plaats maar dan moest er wel worden gewonnen, en dat werd nog moeilijk. RCMA begon goed Sander Zeilmaker wist meteen 1-0 te maken maar het antwoord kwam ook snel van Stijn Schakenbos 1-1. Het tempo zakte wat en toen keeper van Riet een schot losliet was Stijn Schakenbos er als de kippen bij omdat af te straffen 1-2. Net voor de wissel mocht Rene Metz een vrij trap nemen, en die man wud steeds beter hij joeg het leer in de touwen 2-2. Sander Zeilmaker roste een bal op de paal en Cooksen kreeg 2 minuten straf voor te hard spel. Hilco Mulder lokte de keeper uit zijn doel en zijn balletje rolde tussen de benen van de keeper door 3-2. Maar die Stijn Schakenbos was levensgevaarlijk, vanaf de zijlijn knalde hij nu in de verste hoek 3-3. Maar dan een rollertje van Sander Zeilmaker en tot ieders verbazing rolde de keeper daar overheen 4-3. Winst dus voor RCMA die nog tweede kan worden maar dan moet er wel wat gebeuren.

 

 

  • Foto's: Guus van Hurck.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Overlast van containers die te lang bij de weg staan

30-03-2017

HARLINGEN - De handhavers van de gemeente Harlingen hebben de afgelopen maanden meer dan 40 waarschuwingen uitgedeeld aan bewoners die de container te lang bij de weg lieten staan.

Elvis on Air

30-03-2017

HARLINGEN - Komende zaterdag brengen Rob en Doede van der Hoek van 10.00 tot 11.00 uur Elvis weer onder de aandacht op Radio Stad Harlingen.

Opsteker voor Nieuw Zuid

30-03-2017

HARLINGEN - Het initiatief Nieuw Zuid, dat onlangs van start is gegaan in de gebouwen van de voormalige Jan Ligthartschool/RSG Simon Vestdijk in Plan Zuid, kreeg afgelopen dinsdag de ‘Opsteker’ uitgereikt.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Hema Harlingen Hema Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje ForHim Menswear ForHim Menswear Dio Jurien Dio Jurien Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 VVV Harlingen VVV Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Lichtboei De Lichtboei Almamater Almamater Vogelaar Audio Vogelaar Audio Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht"
Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Lichtboei De Lichtboei Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hema Harlingen Hema Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen