Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Meromar Seafoods b.v. Zaalvoetbalcompetitie 24-03-2017

30-03-2017

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Meromar Seafoods b.v. Zaalvoetbalcompetitie 24-03-2017 Die krijt een hakje op een raar plak. Wedstrijd Friesland Direct - Taxi Harlingen. Foto: Guus van Hurck.

Wedstrijden A poule

De Kantine Waddenhal – De Kombuis    14-0

De Kantine had nog maar een puntje nodig om de kampioensvlag uit te kunnen hangen. En ze troffen het want de mannen van de Kombuis waren deze avond niet vooruit te branden. Al snel was daar een droge knal van Sjouke Bootsma en die kletste meteen in de touwen 1-0. En dan Ralf van Hurck die speulde of kwam ie in sien tweede jeugd. Hij moest even wachten op de achterlijn gaf een tikje op Sjouke Bootie en die scoorde 2-0. Ralf scoorde zelf even later uit de draai en dat was 3-0, een, een, twee, drietje tussen Matheusz IJpe, Ralf van Hurck en Freek Töpfer deed de laatste scoren 4-0. Sjouke Bootie en Matheusz IJpe maakten nog in de 1e helft 5-0 en 6-0. In de 2e helft maakte Ralf v Hurck er nog 3, Freek Töpfer ook 3, Ane Schaap 1 en Sjouke Bootie nog 1. De Kombuis stond er bij en keek erna, einstand 14-0 en de Kantine kampioen.

 

Taxi Harlingen – Friesland Direct    2-5

Dit was de strijd om de tweede plaats en FD begon goed een corner van Johan Janssen belande bij Albert Nieuwenburg en die scoorde 0-1. Er werd leuk gespeeld met goed en snel voetbal, Albert Nieuwenburg liep langs de keeper en uit de draai maakte hij zijn tweede, 0-2. Taxi begon wat beter te spelen en bij FD ging het wat stroever. Godert Attema ging mooi door de defensie en tikte fraai 1-2 binnen. Ruben Kalkhuis kon gelijk maken maar hij mistte vrij voor doel. In de 2e helft ging het weer wat beter met de mannen van FD en toen Jeroen v Nieuwenhuizen, Johan Janssen vrij zette had die geen probleem en was het 1-3. En even later besloot Jeroen het zelf eens te proberen en met succes 1-4. De Taxi jongens waren van e leg en ze doende kon Drewes Janssen ur oek nog 1-5 in legge. Dat Godert Attema er nog 2-5 van maakte was alleen maar belangrijk voor de statistieken.

 

RCM Administratie – Oosterhof/Holman    4-3

RCMA heeft nog een kleine kans op de 2e plaats maar dan moest er wel worden gewonnen, en dat werd nog moeilijk. RCMA begon goed Sander Zeilmaker wist meteen 1-0 te maken maar het antwoord kwam ook snel van Stijn Schakenbos 1-1. Het tempo zakte wat en toen keeper van Riet een schot losliet was Stijn Schakenbos er als de kippen bij omdat af te straffen 1-2. Net voor de wissel mocht Rene Metz een vrij trap nemen, en die man wud steeds beter hij joeg het leer in de touwen 2-2. Sander Zeilmaker roste een bal op de paal en Cooksen kreeg 2 minuten straf voor te hard spel. Hilco Mulder lokte de keeper uit zijn doel en zijn balletje rolde tussen de benen van de keeper door 3-2. Maar die Stijn Schakenbos was levensgevaarlijk, vanaf de zijlijn knalde hij nu in de verste hoek 3-3. Maar dan een rollertje van Sander Zeilmaker en tot ieders verbazing rolde de keeper daar overheen 4-3. Winst dus voor RCMA die nog tweede kan worden maar dan moet er wel wat gebeuren.

 

 

  • Foto's: Guus van Hurck.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Overlast van containers die te lang bij de weg staan

30-03-2017

HARLINGEN - De handhavers van de gemeente Harlingen hebben de afgelopen maanden meer dan 40 waarschuwingen uitgedeeld aan bewoners die de container te lang bij de weg lieten staan.

Elvis on Air

30-03-2017

HARLINGEN - Komende zaterdag brengen Rob en Doede van der Hoek van 10.00 tot 11.00 uur Elvis weer onder de aandacht op Radio Stad Harlingen.

Opsteker voor Nieuw Zuid

30-03-2017

HARLINGEN - Het initiatief Nieuw Zuid, dat onlangs van start is gegaan in de gebouwen van de voormalige Jan Ligthartschool/RSG Simon Vestdijk in Plan Zuid, kreeg afgelopen dinsdag de ‘Opsteker’ uitgereikt.

Reacties

IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Dio Jurien Dio Jurien Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zensa Moda Zensa Moda Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt De Lichtboei De Lichtboei ForHim Menswear ForHim Menswear Haarmode Cats Haarmode Cats VVV Harlingen VVV Harlingen Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier de Groot Atelier de Groot Hema Harlingen Hema Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Almamater Almamater Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Vogelaar Audio Vogelaar Audio Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen VVV Harlingen VVV Harlingen