CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Meromar Seafoods B.V. zaalvoetbalcompetitie 22-09-2017

28-09-2017

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

PoPaLo - 't Skutsje 5-2

't Skutsje begon voortvarend want het was Richard IJsbrandi die, na wat heen en weer gepiel, ut Skûtsje op een 0-1 voorsprong zette. En de razendsnelle Jelmer Wouda maakte er zelfs 0-2 van en PoPaLo leek weer een pak op e kont te krijgen. Maar de mannen wudden wakker de neuskes gingen in e wien en ze gingen los. Een pegel van Lowietje Quisenaerts werd volkomen verkeerd ingeschat door keeper Gerben Nol Brouwer en het was 1-2. Niet veel later werd Meinders Riem alleen voor het doel gezet en het was 2-2, bal ging trouwens wel over een polle. Nog voor de wissel was het Norbi Helik die uit een onmogelijke hoek fraai 3-2 voor PPL maakte. Vervolgens kwam in de 2e helft Edwin Lodewijks alleen op PPL keeper Viskarre Rutten af maar die gooide sien brede billug ur goed voor en voorkwam een doelpunt. PPL bleef aanvallen en Simon Nijkamp wrikte sien gespierde billug deur de defensie en wist oek nog te scoren 4-2. De over de vleugel opkomende Jurjen Breimer wist vanaf de zijkant 5-2 te maken, wat een weelde voor PPL. Ut Skûtsje probeerde wel wat maar kwamen niet meer langs de best keepende doelman Rutten.

 

Bekerwedstrijd; Friesland Direkt - Oosterhof/Holman   2-6

De eerste 8 minuten gebeurde er niet veel ja alleen waren er een paar schoten op doel van FD. Maar toen kwam OH in beweging, Sietse Sytema ging goed door en maakte netjes 0-1.  Aan de andere kant liep Johan Janssen en die had weer een paar circus Boltini bewegingen in huus en hij maakte fraai gelijk 1-1. Brent de Groot de schutter bij OH ook nu draaide hij zich mooi vrij en joeg de bal binnen 1-2. Keeper Johan Visser liet een corner van Stijn Schakenbos los de bal leek er in te gaan maar via de binnenkant paal rolde de bal het veld in. Pech had Visser toen een schot van Sietse Sytema via de paal en de mooie achterkant van Visser in het doel rolde 1-3. Een tikje van Sietse Sytema op de meegekomen Sicco vd Bij betekende 1-4 en een bal van Stijn vanaf de zijlijn op Brent de Groot bracht 1-5 op de borden. Het liep niet lekker bij FD toch wist André Sopacua nog wel 2-5 te maken. Brent de Groot maakte nog 2-6 en het leek of de mannen van FD niets deden, niets was minder waar. Ze hadden pech knalden 3x op de in de weg staande keeper en Johan Janssen knalde nog een keer op de paal. 

 

Nesta Shipping - Mantecón   3-2

Nesta begon wat nerveus en ook keeper Pieter v d Schoot was niet helemaal zenuw vrij want het schot van Pim Attema keutelde tussen sien poten deur in e goal 0-1. Nesta had weinig nieuwe spelers en begonnen dus met de ouwe joekels van vorig seizoen. En ze deden het goed want een onderbroken aanval van Mantecón werd goed doorgetikt door Emiel Postmus op de sprintende Martin van Wilsum en hij liet het net bollen 1-1. De wedstrijd werd er niet mooier op en gescoord werd er ook niet meer in de 1e helft. In de 2e helft was keeper Pieter vd Schoot gegroeid en hij pakte een knorre ballen. Pim Attema ramde nog wel een op de paal maar uit een uitval was daar de razendsnelle Tjeu Visser die met sprintte en Nesta op 2-1 zette. Die snelhiet het ie trouwens van sien vader die Beer. Mantecón was vaker slordig in het samenspelen en dan profiteerde Nesta. Uit het niets was daar ineens Frank Seinen die met een dikke vette punter Nesta naar een 3-1 voorsprong tilde. Direct hierna had Pim Attema wel succes met een vliegend schot bepaalde hij de eindstand op 3-2. 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Wie Kent: Het Alternatief

28-09-2017

HARLINGEN - Het Alternatief is een programma van Bert Erents en Peter Wierda.

fc Harlingen naar Groningen

28-09-2017

HARLINGEN - Na het doelpuntrijke openingsduel staat voor komende zondag de eerste uitwedstrijd van het seizoen op het programma.

Voorbeschouwing: VEV’67 – Zeerobben

28-09-2017

HARLINGEN - Zeerobben naar jubilerend VEV’67.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie ForHim Menswear ForHim Menswear Fotografie Dorus Fotografie Dorus Dio Jurien Dio Jurien Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Ons Food&Wine Ons Food&Wine Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe BENG Evenementen BENG Evenementen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier de Groot Atelier de Groot Hema Harlingen Hema Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad VVV Harlingen VVV Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Almamater Almamater HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Vogelaar Audio Vogelaar Audio Haarmode Cats Haarmode Cats Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Visie Events Visie Events
Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Almamater Almamater Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Karsten Wonen Karsten Wonen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor