Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Meromar Seafoods b.v. Zaalvoetbalcompetitie 20-01-2017

26-01-2017

HARLINGEN - Verslagen en standen van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Meromar Seafoods b.v. Zaalvoetbalcompetitie 20-01-2017 De broerkes Riem hewwe ut swit vlak voor de hasses maar verliezen wederom wedstrijd: PoPaLo - de Bock. Foto: Guus van Hurck

Wedstrijd A-poule

SMS Chill Time - Kantine Waddenhal   1-4

Kantine staat bovenaan en die plaats wilden ze ook graag behouden. En dat leek er ook op toen Ane Schaap al na 3 minuten 0-1 binnen tikte. Maar ja toen griemden ze even later toch wat om bij de Kantine achterin en kon Arjan Outhuyse 1-1 gelijk maken. Van beide kanten werd er fel gespeeld maar het leverde weinig goals op. Toch gaf Ralf van Hurck een mooie pass op Matheusz IJpe en die maakte 1-2. Kantine was de betere ploeg maar de uitvallen van SMS bleven gevaarlijk. Zo knalde Arjan Outhuyse een keer op de paal en kreeg Robert v d Zee de rebound verkeerd op sien vinnen en skoot de bal naast. Stefan Adema wist wel te scoren 1-3 en Ane Schaap bepaalde de eindstand op 1-4.

 

Wedstrijden B poule

Veltman Maritiem - Café 't Skûtsje    2-3

't Skûtsje begon goed maar ze zagen hun eerste 2 kansen in lucht opgaan, geen doelpunt dus. Ze bleven wel sterker en wat gevaarlijker dan Veltman maar ook zij wisten in de 1e helft niet te scoren. Wel waren er soms van beide kanten erg leuke aanvallen die net het laatste tikje misten. Direct in de 2e helft was het wel raak en het was Soulamain Snoussi die Veltman op 1-0 zette. Een minuut later hadden ze bij Veltman de hasses ur even niet bij en maakte Jelmer Ydema 1-1. En die Ydema had ur zin an want hij ketste oek 1-2 in de touwen en dat via de onderkant lat. Het werd zelfs 1-3 door attent reageren van Stefan Stuiver. Spanning was er nog toen Kevin Hobgen 2-3 binnen schoot maar die stand veranderde niet meer.

 

PoPaLo - de Bock Computers   0-5

PPL begon erg aanvallend en de mannen hadden er wel zin aan en ze kregen ook twee mooie kansen die keeper Johan Visser er katachtig uittikte. En terwijl PPL druk in de aanval was vergaten die voddeboeren even te verdedigen en kon Arno Rotteveel 0-1 maken. Ook hier werd er in de eerste helft niet meer gescoord en dat is natuurlijk niet best. Ook in de 2e helft kreeg PPL kansen en een er van ging bijna over de doellijn maar net op tijd gleed keeper Johan Visser de bal er alsnog uit zijn doel. Ja en toen kwam er een bal op die Viskarre of, de keeper van PPL, die zat wel een meter mis en Menno Botters kon simpel binnen tikken 0-2. De hassesen van de PPL jongkjes gingen hangen en Jelte Kroes  en Marco de Boer konden 0-3 en 0-4 maken. En na een fraaie uitgooi van keeper Visser kon Marco de Boer ook nog 0-5 maken. Het was dus PPL de kansen en de Bocken de goals. 

 

Poelstra ZWF - de Zwaan  7-5

Na 4 minuten spelen gaf Bas Koster een vlijmscherpe pass op Johannes Deelstra en die scoorde 1-0. Direct daarna was het alweer raak via Dario Bleeker 2-0 en 3-0 kwam van de voet van Bas Koster. Hierna een foute terugspeelbal van Bleeker die werd afgestraft door Jelle Attema 3-1. Johannes Deelstra maakte 4-1 en toen pas werd de Zwaan wakker. Stefan Kooistra scoorde keurig 4-2 en Jelle Attema maakte het weer spannend 4-3. Nog in de 2e helft wist Dario Bleeker de stand weer uit te breiden naar 5-3. In de 2e helft werd het weer wat spannend doordat Lennart Adema 5-4 in de touwen schoof. De Zwaan werd sterker maar keeper Schippers keepte as een leeuw. Een uitval van Poelstra werd vervolgens mooi afgerond door Dario Bleeker die goed in vorm was 6-4. Het werd wat onrustig en er kwamen 2 gele kaarten aan te pas, Bleeker en Hidde van Enkhuizen scoorden allebei nog een keer zo werd de eindstand 7-5. 

 

De Loods – Manutec (Futsal Harl.)    0-11

De mannen van Futsal Harlingen hewwe hun naam veranderd in Manutec en zo gaan ze verder in de competitie. Ze troffen de Loods die inmiddels al 88 doelpunten tegen had. Manutec ging dan ook in de aanval maar dat leverde weinig op omdat de boys van de Loods stonden te verdedigen as olifanten. En volgens de tijdwaarnemer schoten de mannen van de Loods zelfs een bal op de lat. Pas na 18 minuten en 1000 en 1 kansjes wist Pim Attema eindelijk de score te openen 0-1. En Pimmetje maakte ook 0-2 en mistte vervolgens voor een leeg doel, en daar kan je niks an doen. En ook Willem Wielinga kon de bal niet tussen de palen krijgen. In de 2e helft zakte de muur van de Loods in en maakte Rienk Boersma 0-3 en 0-4. Vervolgens ging het snel Pim Attema maakte nog 2, Mark de Rooy 4 en Anne Alberda 1 eindstand 0-11.

 

  • Foto's: Guus van Hurck

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Hein Kuiken op één na beste jonge bestuurder 2016!

26-01-2017

HARLINGEN - Wethouder Hein Kuiken is geëindigd op de 2e plaats 'Beste Bestuurder jonger dan 40 jaar van 2016'.

‘Mienmaatsje’ steken inwoners helpende hand toe

26-01-2017

HARLINGEN - De gemeente Harlingen en De Skûle Welzijn introduceren met steun van de provincie Friesland ‘Mienmaatsje’.

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 4 - 2017

26-01-2017

HARLINGEN - Iedere week publiceert de gemeente Harlingen de officiële bekendmakingen in een handig overzicht.

Reacties

Ons Food&Wine Ons Food&Wine Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zensa Moda Zensa Moda Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier de Groot Atelier de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad VVV Harlingen VVV Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Almamater Almamater Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona ForHim Menswear ForHim Menswear IJssalon Min12 IJssalon Min12 Vogelaar Audio Vogelaar Audio Plus Lunenborg Plus Lunenborg Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hubo-Faber Hubo-Faber Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt
Ons Food&Wine Ons Food&Wine Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën ForHim Menswear ForHim Menswear Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Karsten Wonen Karsten Wonen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje