Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Meromar Seafoods b.v. Zaalvoetbalcompetitie 17-03-2017

24-03-2017

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Meromar Seafoods b.v. Zaalvoetbalcompetitie 17-03-2017 De Loods speler met mooie passeerbewegingen.

Wedstrijden B poule

 

Manutec – Café ’t Skutsje 6-1

Manutec loert nog op de 2e plaats en als ze die pakken dan promoveren ze naar de A poule. En ze begonnen goed want al snel wist Pim (Pam Pet) Attema 1-0 in het netje te deponeren. En ook de volgende goal kwam van Pim, die dit keer iedereen voorbij vloog en 2-0 maakte. En Manutec ging door nu vloog een verrassend schot van Jesse v.d. Geest in de touwen. Ja, en ’t Skutsje probeerde wel van alles maar trof een keeper, Jurgen Hallink in topvorm of de lat en paal voorkwamen een doelpunt en met het richten was het ook niet al te best, de ballen vlogen soms in de wandrekken. Mark de Rooi zag de keeper te ver voor zijn doel staan en verraste de keeper 4-0. Een goed schot van Koen Attema betekende 5-0 en toen wist Jelmer Wolda eindelijk de keeper van Manutec te passeren 5-1. Willem Wielinga bepaalde uiteindelijk de eindstand op 6-1.

 

De Zwaan – De Bock Computers 2-3

De Bock is de absolute koploper en staat maar liefst 7 punten voor op de nummer 2 Veltman Maritiem. Maar ze kregen het nog moeilijk tegen het laag staande de Zwaan uit Makkum. Wel kreeg de Bock de eerste mooie kansen maar die verknoeiden ze of de uitstekende keeper van de Makkummers pakte de ballen. En na 15 minuten te hebben gespeeld verraste de Zwaan hun tegenstander en scoorde Coen Speerstra 1-0. Dat was even schrikken voor de Bock en ze maakten binnen de minuut dan ook al weer 1-1 door Niels Podt. Er werd met veel inzet gespeeld en de 1e helft was het echt een leuke pot. In het begin van de 2e helft had de Zwaan de mooiste kansen maar ze scoorden niet. Langzaamaan namen de mannen van de Bock het heft weer in handen en maakte Niels Podt met een droge knal 1-2. En ze liepen uit naar 1-3 door een mooi schot van Arno Rotteveel. Toch werd het nog spannend toen Age Poog 2-3 maakte maar verder wisten de Makkummers niet te komen. En volgens ons is de Bock nu niet meer in te halen en dus kampioen.

 

Veltman Maritiem – Poelstra ZWF Ontwerp 10-3

Ook deze beide ploegen hebben nog een kans op de 2e plaats en dus op promotie. Maar het leek er wel op dat de mannen van Poelstra met een zak meel op e billug voetbalden, niks lukte. Soulaiman Snoussi stond daarentegen deze avond op scherp, al na anderhalve minuut had hij 1-0 in de touwen getikt. Een pasje van Snoussi op Marvin Brandsma werd door de laatste mooi afgerond 2-0. Snoussi stuurde ut hele zootsje ut bos in en maakte 3-0 toen werden ze bij Poelstra toch even wakker. En dat was pas na 10 minuten en in de 14e minuut ronde Johannes Deelstra een mooie pass van Bas Koster af 3-1. Het geluk lachte Veltman toe want toen Frank Pietersma een bal toevallig op sien hasses kreeg vloog die ur roek nog in 4-1. Ook 5-1 kwam van Frank zijn voet en dat was wel een normaal doelpunt. En wat Poelstra ook probeerde in de 2e helft bijna niets lukte Bij Snoussi wel hij scoorde nog 4 keer en Frank Pietersma deed dat nog 1x. Tegen scoorden nog R v.d. Molen en R Broersma eindstand 10-3.

 

De Loods – PoPaLo 5-12

Dit werd een wedstrijd tussen de twee ondersten in de B poule, de Loods heeft nog geen punt en PPL maar 4 punten. Coach Keimpema, die al 35 jaar bij PPL is, had zijn jongens goede instructies gegeven. En het ging goed want al in de 1e minuut vloog de Haagse Efan van Sertima er door en scoorde 0-1. Maar het wonder geschiede de Loods kwam terug door een treffer van Wesley de Rover 1-1. PPL nam weer de leiding deur ut atleetiese ventsje Meinke Riem 1-2, weer kwam de Loods terug en werd het 2-2 door ene Aljan of ze. Een vrije trap van Jurjen Breimer deed het net bollen 2-3, Norbi tikte op Efan van Sertima, hij liekt trouwens sprekend op Tom Beugelsdijk, en hij maakte 2-4. De Loods raakte de paal maar Aljan wist wel weer te scoren 3-4. Een goeie uitworp van PPL keeper Gerard Rutten, dat kan ie beter as darten, kwam bij Lowie Quisenaerts en die scoorde 3-6. Daarvoor had Norbi al 3-5 gemaakt en Efan van Sertima stak in een geweldige vorm hij maakte 3-7 en wud waarskienlijk de neie spits van FC Den Haag. Keimpema had inmiddels een telraam op skoot want dit kon ie niet meer bijhoue. Helik Norbi maakte nog 3 goals, Lowie Q. nog 1 en Meinke Riem oek nog 1. Tegen scoorden nog Aljan en Wesley de Rover eindstand 5-12.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

‘Ik eet het beter’ programma van start bij basisscholen in Harlingen en Achlum

24-03-2017

HARLINGEN - Albert Heijn Harlingen levert boodschappenpakket voor lessen in gezonde voeding.

De laatste, maar zeker de belangrijkste voorstelronde: Jack en Angelique!

24-03-2017

HARLINGEN - The Circle of Live, de cirkel van de Proms: Jack en Angelique, bedenkers van de Proms in Concert by Jack Heaven.

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 12 - 2017

24-03-2017

HARLINGEN - Bekendmaking van de gemeente Harlingen van week 12.

Reacties

BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Lichtboei De Lichtboei Almamater Almamater Plus Lunenborg Plus Lunenborg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe VVV Harlingen VVV Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Atelier de Groot Atelier de Groot Visie Events Visie Events Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Hema Harlingen Hema Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Ons Food&Wine Ons Food&Wine ForHim Menswear ForHim Menswear Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12
Plus Lunenborg Plus Lunenborg Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Ons Food&Wine Ons Food&Wine IJssalon Min12 IJssalon Min12 Dio Jurien Dio Jurien Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Lichtboei De Lichtboei Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen