CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Meromar Seafoods b.v. Zaalvoetbalcompetitie 17-03-2017

24-03-2017

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Meromar Seafoods b.v. Zaalvoetbalcompetitie 17-03-2017 De Loods speler met mooie passeerbewegingen.

Wedstrijden B poule

 

Manutec – Café ’t Skutsje 6-1

Manutec loert nog op de 2e plaats en als ze die pakken dan promoveren ze naar de A poule. En ze begonnen goed want al snel wist Pim (Pam Pet) Attema 1-0 in het netje te deponeren. En ook de volgende goal kwam van Pim, die dit keer iedereen voorbij vloog en 2-0 maakte. En Manutec ging door nu vloog een verrassend schot van Jesse v.d. Geest in de touwen. Ja, en ’t Skutsje probeerde wel van alles maar trof een keeper, Jurgen Hallink in topvorm of de lat en paal voorkwamen een doelpunt en met het richten was het ook niet al te best, de ballen vlogen soms in de wandrekken. Mark de Rooi zag de keeper te ver voor zijn doel staan en verraste de keeper 4-0. Een goed schot van Koen Attema betekende 5-0 en toen wist Jelmer Wolda eindelijk de keeper van Manutec te passeren 5-1. Willem Wielinga bepaalde uiteindelijk de eindstand op 6-1.

 

De Zwaan – De Bock Computers 2-3

De Bock is de absolute koploper en staat maar liefst 7 punten voor op de nummer 2 Veltman Maritiem. Maar ze kregen het nog moeilijk tegen het laag staande de Zwaan uit Makkum. Wel kreeg de Bock de eerste mooie kansen maar die verknoeiden ze of de uitstekende keeper van de Makkummers pakte de ballen. En na 15 minuten te hebben gespeeld verraste de Zwaan hun tegenstander en scoorde Coen Speerstra 1-0. Dat was even schrikken voor de Bock en ze maakten binnen de minuut dan ook al weer 1-1 door Niels Podt. Er werd met veel inzet gespeeld en de 1e helft was het echt een leuke pot. In het begin van de 2e helft had de Zwaan de mooiste kansen maar ze scoorden niet. Langzaamaan namen de mannen van de Bock het heft weer in handen en maakte Niels Podt met een droge knal 1-2. En ze liepen uit naar 1-3 door een mooi schot van Arno Rotteveel. Toch werd het nog spannend toen Age Poog 2-3 maakte maar verder wisten de Makkummers niet te komen. En volgens ons is de Bock nu niet meer in te halen en dus kampioen.

 

Veltman Maritiem – Poelstra ZWF Ontwerp 10-3

Ook deze beide ploegen hebben nog een kans op de 2e plaats en dus op promotie. Maar het leek er wel op dat de mannen van Poelstra met een zak meel op e billug voetbalden, niks lukte. Soulaiman Snoussi stond daarentegen deze avond op scherp, al na anderhalve minuut had hij 1-0 in de touwen getikt. Een pasje van Snoussi op Marvin Brandsma werd door de laatste mooi afgerond 2-0. Snoussi stuurde ut hele zootsje ut bos in en maakte 3-0 toen werden ze bij Poelstra toch even wakker. En dat was pas na 10 minuten en in de 14e minuut ronde Johannes Deelstra een mooie pass van Bas Koster af 3-1. Het geluk lachte Veltman toe want toen Frank Pietersma een bal toevallig op sien hasses kreeg vloog die ur roek nog in 4-1. Ook 5-1 kwam van Frank zijn voet en dat was wel een normaal doelpunt. En wat Poelstra ook probeerde in de 2e helft bijna niets lukte Bij Snoussi wel hij scoorde nog 4 keer en Frank Pietersma deed dat nog 1x. Tegen scoorden nog R v.d. Molen en R Broersma eindstand 10-3.

 

De Loods – PoPaLo 5-12

Dit werd een wedstrijd tussen de twee ondersten in de B poule, de Loods heeft nog geen punt en PPL maar 4 punten. Coach Keimpema, die al 35 jaar bij PPL is, had zijn jongens goede instructies gegeven. En het ging goed want al in de 1e minuut vloog de Haagse Efan van Sertima er door en scoorde 0-1. Maar het wonder geschiede de Loods kwam terug door een treffer van Wesley de Rover 1-1. PPL nam weer de leiding deur ut atleetiese ventsje Meinke Riem 1-2, weer kwam de Loods terug en werd het 2-2 door ene Aljan of ze. Een vrije trap van Jurjen Breimer deed het net bollen 2-3, Norbi tikte op Efan van Sertima, hij liekt trouwens sprekend op Tom Beugelsdijk, en hij maakte 2-4. De Loods raakte de paal maar Aljan wist wel weer te scoren 3-4. Een goeie uitworp van PPL keeper Gerard Rutten, dat kan ie beter as darten, kwam bij Lowie Quisenaerts en die scoorde 3-6. Daarvoor had Norbi al 3-5 gemaakt en Efan van Sertima stak in een geweldige vorm hij maakte 3-7 en wud waarskienlijk de neie spits van FC Den Haag. Keimpema had inmiddels een telraam op skoot want dit kon ie niet meer bijhoue. Helik Norbi maakte nog 3 goals, Lowie Q. nog 1 en Meinke Riem oek nog 1. Tegen scoorden nog Aljan en Wesley de Rover eindstand 5-12.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

‘Ik eet het beter’ programma van start bij basisscholen in Harlingen en Achlum

24-03-2017

HARLINGEN - Albert Heijn Harlingen levert boodschappenpakket voor lessen in gezonde voeding.

De laatste, maar zeker de belangrijkste voorstelronde: Jack en Angelique!

24-03-2017

HARLINGEN - The Circle of Live, de cirkel van de Proms: Jack en Angelique, bedenkers van de Proms in Concert by Jack Heaven.

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 12 - 2017

24-03-2017

HARLINGEN - Bekendmaking van de gemeente Harlingen van week 12.

Reacties

Almamater Almamater Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën IJssalon Min12 IJssalon Min12 HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Vogelaar Audio Vogelaar Audio Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Lichtboei De Lichtboei Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Dio Jurien Dio Jurien Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen VVV Harlingen VVV Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hema Harlingen Hema Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Atelier de Groot Atelier de Groot Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Copini Opticiëns Copini Opticiëns Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier de Groot Atelier de Groot Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn