Open Dagen RSG Simon Vestdijk

Open Dagen RSG Simon Vestdijk

Harlingen – 7 februari 2018 Franeker – 8 februari 2018
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Meromar Seafoods b.v. zaalvoetbalcompetitie 13-01-2017

20-01-2017

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Meromar Seafoods b.v. zaalvoetbalcompetitie 13-01-2017 Keeper Johannes Visser treedt weer handelend op wedstrijd SMS Chill Time - Friesland Direct. Foto: Guus van Hurck.

Wedstrijden A-poule

Oosterhof/Holman – Nesta Shipping    6-3

Nesta staat stief onderaan dus die kon wel een paar puntsjes gebruuke. OH had pech want die mistte hun topper Sicco v d Bij, die zat aan de kant met rugklachten. Maar OH opende wel de score omdat de defensie van Nesta de slaap nog niet uut hadden, Stijn Schakenbos scoorde 1-0. En Schakenbos maakte ook 2-0 en weer reageerde de defensie niet. Inmiddels was Nesta ontwaakt en wist Pieter v d Schoot de stand terug te brengen tot 2-1. De jongens van OH hadden er zin aan en zeker Sietse Sytema die 2 keer op rij scoorde 3-1 en 4-1, een was wel heel fraai die nam ie in een keer op sien pantoffel. Nog voor de wissel wist ook Pieter v d Schoot weer te scoren 4-2. In de 2e helft bleek dat Nesta wat gebrek aan lucht hadden en ze waren een bitsje traag. OH balde gewoon door Brent de Groot maakte 5-2, Stijn Schakenbos tikte 6-2 binnen en Fabian ten Hoeve scoorde tegen 6-3.

 

RCM Administratie – Kantine Waddenhal    2-3

De topper in de A-poule moest dit worden tussen twee sterke ploegen. Het was duidelijk dat de ploeg van de Kantine wat verzorgder speelden maar RCMA zaten er bovenop. Het was toch wel wat lang elkaar aftasten met enkele afstandsschoten maar dan toonden van Riet en Zuiderhof zich bekwame keepers. Reinier v d Stap toonde zich een bewegelijke speler en hij wist zich dan ook goed vrij te spelen en 0-1 te maken voor de Kantine. De veteranen bij de Kantine, Michel v d Ploeg en Ralf van Hurck stuurden hun ploeg in de juiste richting, helaas luusterden ze niet allemaal. Wat verrassend speelde Brian Zeilmaker de bal met de hand en dat betekende een strafschop. Ralf van Hurck poetste sien oranje skoensjes wat op en maakte 0-2. En RCMA dan, nou die kregen mooie kansjes maar vooral Sander Zeilmaker had wat pech met zijn doelpogingen. In de 2e helft leek Reinier v d Stap de strijd te beslissen door 0-3 te maken. Maar RCMA gaf zich nog niet gewonnen en vochten hun naken voor een beter resultaat. Dat leverde een doelpunt op van Yassin Fagouss 1-3 en ze wilden meer. Het werd 2 minuten voor tijd nog spannend, nu maakte Sander Zeilmaker een doelpunt met de hak en via een wippertje daar kan ie ut circus wel met in. Het werd wel 2-3 en dat zorgde voor de nodige spanning. De Kantine hield stand en kwam door deze winst wat steviger aan de kop te staan.

 

SMS Chill Time – Friesland Direct    1-2

Bij winst kon FD de tweede plaats overnemen maar SMS was van plan om niets cadeau te doen. Ze waren zo lekker bezig dat ze via de kilometervreter Robert v d Zee een 1-0 voorsprong namen. Er werd wel aanvallend gespeeld maar veel doelpunten zouden er niet vallen. Wel bleek de prachtig afgeslankte Niels Vlottes van FD deze avond in vorm te zijn. Na een paar flitsende bewegingen wist hij gelijk te maken 1-1. Ook in de 2e helft bleven doelpunten uit dat ook mede omdat de keepers in een goede vorm staken. Bij SMS hadden ze Johan Ligthart van stal gehaald en hij deed het niet slecht, maar ja de man maakte vroeger al niet veel doelpunten dus nou oek niet. Wel deed dat aan de andere kant de atleet Niels Vlottes nog wel een keer, 1-2 dus. Daar bleef het bij en dat kwam mede omdat FD spelverdeler Johan Janssen dit keer niet echt in vorm was.

 

Taxi Harlingen – De Kombuis    5-4

Deze wedstrijd was vooral voor Taxi van belang omdat bij winst zij ook naar de 2e plaats zouden schuiven. Het was R Kalkhuis die Taxi een verdiende 1-0 voorsprong bezorgde. Maar de uitblinker bij Taxi was Keimpe Pols hij maakte 2-0 en 3-0. Toen pas deed Marcel ten Hoeve wat terug 3-1 en die stand bleef ook tot de wissel. En in die 2e helft stond Keimpe Pols weer eens op de juiste plaats en tikte hij 4-1 binnen. De mooiste kwam even later met enkele Braziliaanse bewegingen, waar Neymar jeloers op weze suu, speelde Luuk Jellema zich vrij en liet het net fraai bollen 5-1. De Kombuis stroopte de mouwen nog even op en dat had succes. Bouke Zuiderhof maakte 5-2, een pegel van Marcel ten Hoeve betekende 5-3 en het werd helemaal spannend toen wederom Bouke Zuiderhof 5-4 binnen knalde. Het bleef nog even spannend maar de stand veranderde niet meer 3 punten dus voor Taxi.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Deze week in “Afslag Harlingen”

20-01-2017

HARLINGEN - Zaterdag 21 januari wordt het RSH programma 'Afslag Harlingen' gepresenteerd door Henk van der Heide en Henk Jan Cornelisse.

Wie Kent Belfast Cowboy

20-01-2017

HARLINGEN - Jullie zullen zeggen wie is de Belfast Cowboy?

Vrijwilligerscentrale De Skûle Welzijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers

20-01-2017

HARLINGEN - Gebiedsteam Franekeradeel en Stadsteam Harlingen zijn op zoek naar vrijwillige senioren consulenten.

Reacties

Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Plus Lunenborg Plus Lunenborg BENG Evenementen BENG Evenementen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Visie Events Visie Events Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Dio Jurien Dio Jurien Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Almamater Almamater Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn ForHim Menswear ForHim Menswear IJssalon Min12 IJssalon Min12 VVV Harlingen VVV Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Ons Food&Wine Ons Food&Wine
Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Karsten Wonen Karsten Wonen VVV Harlingen VVV Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Copini Opticiëns Copini Opticiëns Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas