Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Meromar Seafoods b.v. zaalvoetbalcompetitie 10-02-2017

16-02-2017

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Meromar Seafoods b.v. zaalvoetbalcompetitie 10-02-2017 Grondgevecht om de bal. Foto: Guus van Hurck.

Wedstrijden A-poule

Kantine Waddenhal – Nesta Shipping    10-3

De koploper, de Kantine, tegen de rode lantaarndrager Nesta Shipping. Kantine speelde zonder Jorik Erents en Michel v d Ploeg en dat zijn toch niet de eerste de besten. Vanaf het begin gingen de Kantine jongens volop in de aanval en had Nesta keeper Tjerk Bekius ut swit vlak voor sien hasses staan, ze druk had ie ut. Hij hield lang stand, maar liefst 9 minuten toen zette pappe Ralf van Hurck, de andere pappe Stefan Adema vrij voor doel en werd het 1-0. Direct hierna knalde aan de andere kant Emiel Postmus hard op de paal. Maar in de 11e minuut viel toch de gelijkmaker door Harm ten Hoeve 1-1. En het werd zelfs 1-2 door een doelpunt met links van Emiel Postmus. Het scoren ging nog niet echt soepeltjes bij de Kantine, totdat Matheusz IJpe naar voren ging en de roos raakte 2-2. En vlak voor de wissel was daar weer Stefan Adema die de Kantine op voorsprong zette 3-2. In de 2e helft stond Sjouke Bootsma voor een leeg doel en die os lepelde de bal evensegoed nog in e wandrekken. Frans Seinen mistte overigens ook alleen voor de Kantine keeper. De Kantine ging nu los Stefan Adema maakte nog 3, Sjouke Bootsma 2, Ralf van Hurck 1 en Matheusz IJpe maakte ook nog 1, eindstand 10-3.

 

Oosterhof/Holman – Friesland Direct    1-5

FD is in de achtervolging op de koploper de Kantine en ze wilden graag dat de achterstand niet groter werd. Aan de spelers zou het niet liggen want de bank zat met 4 wissels smoorvol. OH was in het begin iets aanvallender omdat de jongens van FD nog niet echt warm waren. Sietse Sytema had even de fluusen voor sien ogen hij mistte een dot van een kans voor OH. En wat bijna nooit gebeurd ook Johan Janssen kon de bal er niet in krijgen toen hij alleen voor de keeper stond. Na veel gepiel en veel lopen met de bal was het eindelijk 4 minuten voor de wissel een pegel van Drewes Janssen die in het kruis vloog 0-1 voor FD. Ondanks slordig verdedigen van FD wisten de mannen van OH daar niet van te profiteren. In de 2e helft was er een lullig slap balsje van Johan Janssen die via de knie van OH speler Sicco v d Bij in het doel keutelde 0-2. Van ellende mistte Sicco even later ook nog toen hij alleen voor de keeper stond. En toen Drewes Janssen een sprintje wilde trekken struukelde die, ik dink ik over een honnehaar en viel, zonder dat de bal er was, plat op sien vreet. Jorge Pires wist wel te scoren 0-3 en ook Jeroen Nieuwenhuizen liet het net bollen 0-4.  Brent de Groot scoorde tegen 1-4 en Albert Nieuwenburg maakte fraai 1-5, het ie van mij leert, zei pa Japie die op e tribune zat.

 

Taxi Harlingen – SMS Chill Time    3-3

Taxi zit nog steeds tegen de top aan te hikken maar om daar te blijven mogen ze geen puntjes meer verknoeien. En de mannen batsten er direct met de hele billug in, Albert Beuker vloog er mooi doorheen en hoppa de eerste zat in het netje 1-0. De volgende kwam van Ruben Kalkhuis die vloog vanaf zijn eigen helft as een raket ur deur en het was 2-0. Ja toen stonden de mannen van SMS wel even verschrikt met de hannen in e buuse toe te kieken. Ze knapten weer wat op toen Kristiaan Feenstra er mooi doorheen liep en 2-1 maakte. Even later verknoeide Feenstra een mooie kans. Robbin Regtop deed dat beter en na een mooie actie tikte hij, via de paal 2-2 binnen. Toch nam Taxi nog in de 1e helft de leiding toen Friso van Eyck een solo afrondde 3-2. Van beide kanten werd goed gespeeld maar ze troffen 2 keepers in topvorm. Toch werd het gelijk toen Kristiaan Feenstra vanaf de zijkant de bal fraai in de bovenhoek joeg 3-3. Het leek 3-4 te worden voor SMS toen een speler dreigde door te breken, maar daar stond als een rots in de branding as de Stienen man op e diek, Luuk Jellema en hij hield de stand op 3-3. Die stand bleef in een leuke wedstrijd met een goed leidende Age Tichelaar.

 

RCM Administratie – De Kombuis    5-2

De Kombuis zit in de degradatiezone en had dus belang bij een winstpartij. De eerste 10 minuten ging het gelijk op maar werd er niet gescoord. Maar een verrassend schot van Yassim Fagouzz verraste de Kombuis keeper en het was 1-0. Vervolgens voorkwam keeper van Riet de gelijkmaker door met sien grote teen de bal ur uut te tikken. Een goede voorzet van Fagouzz bereikte Wilco Mulder en het was raak 2-0.In de 2e helft joeg Marcel Amels via de muur de bal in het doel 2-1. Maar ook de vrije trap van Niels Outhuyse aan de andere kant was raak 3-1. Het bleef nog even spannend door Eric Broekhuizen werd 3-2, toen liep RCMA uit door Frank Cookson 4-2 en Ferdinand Knier schoot nog in eigen doel, jammer maar wel 5-2. 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Noa Teuben en David da Silva schoolzwemkampioenen van Harlingen

16-02-2017

HARLINGEN - Dinsdag middag stroomde zwembad het Derde Haad vol met enthousiaste kinderen en supporters voor het schoolzwemkampioenschap van Harlingen 2017.

Voorbeschouwing Zeerobben – Be Quick Dokkum

16-02-2017

HARLINGEN - Wie strijdt verder met Veenwouden om de eerste plaats?

Wintercompetitie fc Harlingen nadert spannende ontknoping

16-02-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag werd in de Waddenhal de 4e ronde voor de onderlinge wintercompetitie van de fc Harlingen gespeeld.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie ForHim Menswear ForHim Menswear Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen De Lichtboei De Lichtboei Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe VVV Harlingen VVV Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hema Harlingen Hema Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Almamater Almamater Copini Opticiëns Copini Opticiëns Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Dio Jurien Dio Jurien Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Vogelaar Audio Vogelaar Audio Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona
Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Fotografie Dorus Fotografie Dorus ForHim Menswear ForHim Menswear Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Atelier de Groot Atelier de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad VVV Harlingen VVV Harlingen