Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Meromar Seafoods B.V. zaalvoetbalcompetitie 07-04-2017

14-04-2017

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden in de A-poule.

Meromar Seafoods B.V. zaalvoetbalcompetitie 07-04-2017 Ralf is kampioen hij is se blied hij zweeft ur over. Foto: Guus van Hurck.

Wedstrijden A-poule

 

Friesland Direct – de Kombuis 2-6

De laatste wedstrijden van de A-poule en dan is vaak alles al beslist en worden de wedstrijden wat lauw. Hier ook bijvoorbeeld, al binnen 2 minuten stond de Kombuis met 0-2 voor omdat ut zootsje van FD stonden te slapen. De goals werden gemaakt door Marcel Amels en die bleek deze avond in vorm te wezen. Ook 0-3 kwam van zijn voet, Ferdinand Knier wist 0-4 te maken. In de 2e helft vergrote Marcel Amels de voorsprong naar 0-5 en FD die deed niets en leken wel lood in e skoenen te hewwen. Gelukkig was hun keeper Johannes Visser in vorm anders had het al een nulletje of negen, tien staan. Eindelijk werden ze een beetje wakker en kwakte Klaas Bouma 1-5 in de touwen maar meteen reageerde Marcel Amels daar weer op 1-6. De Kombuis keeper Karst v d Heide pakte nu een hoop ballen toch wist Drewes Janssen hem nog wel te passeren 2-6. Daar bleef het bij en forse nederlaag dus voor FD.

 

Kantine Waddenhal – SMS Chill Time 3-3

SMS hadden nog een puntje nodig om in de A-poule te blijven en daar vochten ze ook voor. En na een mooie pass van Tom Reijenga wist Christiaan Feenstra de score te openen voor SMS 0-1. De Kantine was veel in de aanval en SMS moest het dus hebben van uitvallen. En dat deden ze goed want Peter Zuiderhof wist daaruit te scoren 0-2. Een vliegend schot van Freek Töpfer bracht de spanning weer terug 1-2 en in dezelfde minuut maakte hij ook nog 2-2. Michel v d Ploeg raakte de paal maar het werd toch nog 3-2 voor de Kantine, toen de defensie van SMS met de ogen dicht verdedigden strafte Matheusz IJpe dat af. Direct daarna miste Mateusz wel een dot van een kans die had Ralf sien seun Vic wel maakt en die is nog maar een paar maanden oud. Al heel snel in de 2e helft hadden ze bij SMS oek even de hasses ur niet bij en maakte Christiaan Feenstra 3-3. Beide keepers hielden hun doel toen schoon en SMS bleef dus in de A poule.

 

Nesta Shipping – RCM Administratie 0-8

RCMA kon bij winst tweede worden en dat leek de mannen wel aardig. Ze trokken dan ook snel van start en Yassin Fagous maakte 0-1. Vervolgens kreeg Sander Zeilmaker een bal goed aangespeeld en ook hij wist die goed af te ronden 0-2. De volgende was een solo vanaf de midden van Sander, en Nesta nou die stonden erbij en keken erna, 0-3. Tot 2 keer toe kon René Metz scoren maar ut wuu um maar niet lukke en dan komt sien maat Niels Outhuyse langs en die tikt wel 0-4 binnen. En Nesta dan, nou die probeerden wel wat maar se konden gien deuk in een pakje zachte butter skoppe. Er was wel een hard schot van Eelco v d Schaaf maar die keerde RCMA keeper en de reactie van Eelco was, potverjandriedubbelsjes alweer niet. Niels Outhuyse maakte simpel 0-5, en dat Sander Zeilmaker en man wippertjes is bleek weer, dit keer weer een over de keeper 0-6. En de volgende nam hij ineen keer op sien pantoffel 0-7 en Niels O maakte 0-8. Eelco v d Schaaf vroeg nog vriendelijk an keeper van Riet, laat us een lope je, maar zijn reactie was, ik prakkezeer ur niet, over het bleef dus 0-8.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Ook buurtpreventie in de Koningsbuurt

14-04-2017

HARLINGEN - In de Koningsbuurt in Harlingen is sinds een jaar een WhatsApp-groep actief.

Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden

14-04-2017

HARLINGEN - WestCord Hotels op de Wadden is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die een (bij)baan zoeken in de horeca.

Actueel fiscaal en financieel nieuws van Almamater

14-04-2017

HARLINGEN - Harlingenboeit.nl houdt je op de hoogte van actuele fiscale en juridische wetenswaardigheden van Almamater.

Reacties

Zensa ModaZensa Moda VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen Ons Food&WineOns Food&Wine Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Dio JurienDio Jurien Vogelaar AudioVogelaar Audio Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn Copini OpticiënsCopini Opticiëns Plus LunenborgPlus Lunenborg Karsten WonenKarsten Wonen Salon & Parfumerie RonaSalon & Parfumerie Rona BENG EvenementenBENG Evenementen Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad AlmamaterAlmamater Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Visie EventsVisie Events Expert HogerhuisExpert Hogerhuis IJssalon Min12IJssalon Min12 Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam ForHim MenswearForHim Menswear Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe Atelier de GrootAtelier de Groot Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus Hema HarlingenHema Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen Fotografie DorusFotografie Dorus Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie Hubo-FaberHubo-Faber HoMMM!nga's Fijne WinkeltjeHoMMM!nga's Fijne Winkeltje Kamsma SchoenenKamsma Schoenen
AlmamaterAlmamater Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12IJssalon Min12 ForHim MenswearForHim Menswear BENG EvenementenBENG Evenementen Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant Haarmode CatsHaarmode Cats Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Visie EventsVisie Events Fotografie DorusFotografie Dorus Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Expert HogerhuisExpert Hogerhuis