Open Dagen RSG Simon Vestdijk

Open Dagen RSG Simon Vestdijk

Harlingen – 7 februari 2018 Franeker – 8 februari 2018
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Meromar Seafoods b.v. zaalvoetbalcompetitie 03-02-2017

10-02-2017

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Meromar Seafoods b.v. zaalvoetbalcompetitie 03-02-2017 de Loods houdt lang stand. Foto: Guus van Hurck.

Wedstrijden B-poule

De Zwaan – de Loods    10-0

De Loods is duidelijk nog niet in vorm maar de jongens doen er alles aan om een goed resultaat te behalen. En ze hielden de stand lang op de nul maar toen de eerste treffer viel toen geloofden ze ut wel. Dit keer duurde het maar liefst 15 minuten voordat de eerste goal viel. En de ellende was dat Jelmer Brouwer het leer oek nog in eigen goal lepelde 1-0. De Loods kreeg ook een dot van een kans maar met een katachtige sprong voorkwam de Zwaan keeper dat. Toen was het de laatste 4 minuten prijsschieten Hidde van Enkhuizen 2-0, Jeffrey v d Werf 3-0, Klaas Bosma 4-0 en Jeffrey v d Werf 5-0. In de 2e helft mistte de Zwaan een paar prachtige kansen, die konnen hast niet mis. Toch werd het nog snel 8-0 door Klaas Bosma, Feffrey v d Werf en Hidde v d Zee. Weer kreeg de Loods een mooie kans en nu was het Stefan Erents die leek te scoren, hij haalde verwoesten uit maarrrrrr de bal schuurde over de lat. Hidde v d Zee en Stefan Kooistra bepaalden de eindstand op 10-0.

 

De Bock Computers – Poelstra ZWF    4-3

Een topper in de B-poule, beide ploegen stonden op een gedeelde 1e plaats. En het werd een partij waar zo nu en dan het vuur afvloog. Veel doelpunten vielen er niet maar ze speelden toch erg aanvallend. Na 6 minuten speelde Niels Podt zich vrij en haalde verwoestend uit 1-0. Die voorsprong duurde maar een tel want toen had Willem van Heemskerk de gelijkmaker er al ingetikt 1-1. Verder gebeurde er, ondanks de inzet, weinig in de 1e helft. Direct in de 2e helft zette Jelle Kroes zien gouden puntsje teugen de bal en stonden de Bocken weer voor 2-1. Poelstra kreeg zeker wel kansen maar zelfs alleen voor de keeper kregen ze de bal er niet in. De Bock wel en speciaal Marco de Boer, bekeken tikte hij 3-1 binnen en 4-1 kwam ook van zijn voet. Hier schrokken de mannen van Poelstra wel van en ze wudden wakker. Met veel inzet wist Etienne Oostrom de stand terug te brengen 4-2. En Bas Koster bracht de spanning helemaal weer terug en maakte 4-3. Maar helaas was er tijd te kort en bleef het 4-3 voor de Bock, die nu alleen aan kop staan.

 

Manutec – Veltman Maritiem    4-2

Beide ploegen konden nog aansluiting houden bij de koplopers maar dan moest er wel worden gewonnen. Veltman was iets sterker maar de eerste 5 minuten werd er niet best gevoetbald. Na 7 minuten was er eindelijk een slap schot op doel maar dat was geen probleem voor de keeper. Maar toen ineens een mooie pass van Soulaiman Snoussi op de vrij lopende Marvin Brandsma en die scoorde 0-1 voor Veltman. Na dat doelpunt namen de mannen van Manutec het heft in handen en zetten Veltman onder druk. Koen Attema kwam alleen voor de keeper maar hij had ut haar zeker in zien ogen en mistte. Aan de andere kant mistte ook Snoussi alleen voor de keeper. Vervolgens was er een pasje van Koen op Pim Attema en die maakte gelijk 1-1. In de 2e helft strafte Mark de Rooy een foutje af in de Veltman defensie 2-1. Snoussi kwam in dezelfde minuut al met een antwoord 2-2. Manutec bleef zich goed inzetten en 9 minuten voor tijd werd het 3-2 door Koen Attema. En uiteindelijk besliste Pim Attema de wedstrijd 4-2 en gingen de mannen van Manutec met 3 punten naar huis.

 

  • Foto's: Guus van Hurck.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorbeschouwing: Sc Bolsward – fc Harlingen

10-02-2017

HARLINGEN - Na de verdiende 3-2 overwinning tegen Trynwalden staat er zondag voor fc Harlingen een lastig uitduel te wachten.

Harry Boon betrokken bij ‘slaanderij’ in dojo Waddenhal

10-02-2017

HARLINGEN – Gistermiddag nam wethouder Harry Boon met een paar rake klappen de nieuwe bokszakken in de dojo van de Waddenhal in gebruik.

We love Harlingen!

10-02-2017

HARLINGEN - Het zal niemand ontgaan: De komende dagen verkeert hartje Harlingen volop in het teken van de liefde!

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Lichtboei De Lichtboei ForHim Menswear ForHim Menswear Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Hema Harlingen Hema Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Vogelaar Audio Vogelaar Audio Plus Lunenborg Plus Lunenborg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus Ons Food&Wine Ons Food&Wine Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Zensa Moda Zensa Moda Atelier de Groot Atelier de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Almamater Almamater HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events
Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt ForHim Menswear ForHim Menswear Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hema Harlingen Hema Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Ons Food&Wine Ons Food&Wine BENG Evenementen BENG Evenementen