CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Meromar Seafoods b.v. zaalvoetbalcompetie 12-05-2017

19-05-2017

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Degradatie-promotiewedstrijden

De Kombuis – Veltman Maritiem     3-4

De Kombuis bleef, bij winst, in de A-poule en won Veltman dan promoveerden zij naar de A-poule. En de start was goed voor Veltman al snel scoorde Soulamain Snoussi 0-1. Even later kon Dani van Eyck er zo doorheen kuieren en was het gelijk 1-1. Meteen daarna was het weer de goalgetter van Veltman, Snoussi, die de roos trof 1-2. Maar het ging over en weer Dani van Eyck maakte 2-2 gevolgd door 2 treffer van Snoussi 2-3 en 2-4, Snoussi mistte ook nog een strafschop. En via de brede bust van de keeper bepaalde Bouke Zuiderhof de eindstand op 3-4. Veltman gaat dus naar de A-poule en de Kombuis zakt naar de B-poule.

 

SMS Chill Time – Manutec    1-1

Hier kon Manutec bij winst promoveren en SMS bij verlies degraderen. En er vielen hier weinig doelpunten en het krachtsverschil was ook niet groot. Robbin Regtop en Martin van Andel konden SMS op voorsprong zetten maar ze misten allebei. De meeste kansen waren voor SMS ook Robert vd Zee kon een bal ur met sien jonge heer wel inskuuve maar ook hij mistte. Tweede helft hetzelfde beeld, kansen aan beide kanten maar ze hadden waarskienlijk de luuken nog voor de ogen. Pas 10 minuten voor het einde wist Sander Hartog na 4 pogingen 1-0 te maken voor SMS. Manutec bleef vechten voor de promotie en Pim Attema maakte 5 minuten later 1-1. Die stand bleef tot het eind en er volgden strafschoppen. Robbin Regtop tikte zijn penalty binnen maar Koen Attema mistte dus blijft SMS in de A-poule.

 

Wedstrijd om de Sip Luxwolda beker

RCM Administratie – Oosterhof Holman    2-2

In de 4e minuut tikte Sander Zeilmaker de bal al in de korte hoek en stond RCMA 1-0 voor. Vier minuten later een fraaie actie van Brent de Groot en die ronde hij ook mooi af 1-1. Scheids Bert Erents floot goed en hij krijgt hetzelfde loopje als zijn vader Johan, 2 meter naar links en 2 meter naar rechts. Het voetbal was overigens niet best en erg rommelig. In de 2e helft liet Brent de Groot weer even zien wat hij kon een maakte 1-2. Ut voetballen het ie van um zelf maar ut vuur van sien opa Herke. Toch maakte Niels Outhuyse met een prachtige vrije trap 2-2 en volgden er hier ook strafschoppen. Hier maakte Niels Outhuyse de laatste en mistte KJ de Groot en zo was de Sip Luxwolda beker voor RCMA.

 

Om het algehele kampioenschap

Kantine Waddenhal – de Bock Computers    1-0

Dit waren de kampioenen van de A-poule, de Kantine, en de kampioen van de B-poule, de Bock. Marco de Boer van de Bock, zag zijn inzet vanaf de zijlijn op de paal belanden. Na een mooie actie van Michel v d Ploeg kwam de bal bij Sjouke Bootsma en die lepelde het leer mooi over de keeper 1-0.  Natuurlijk was de Kantine sterker maar de heren waren wat nonchalant en raakten vaak de paal. Stefan Adema paal, Sjouke Bootsma paal, Freek Töpfer paal dus stonden ze eigenlijk goed voor….! Freek mistte zelfs 20 cm voor het doel nog een kans, en de Bock dan, nou die gaven uitstekend partij kregen ook kansjes maar mistten ook alles. Het bleef 1-0 en de Flip Cornelissebeker was voor de Kantine Waddenhal.

 

De Kantine Waddenhal bekerfinale

Friesland Direct – Taxi Harlingen 1-1

De start was vurig van beide teams, ze kletsen er in as stieren op een rooie lap. Drewes Janssen had pech zijn schot kletste op de paal, dus geen goal voor FD. Een vrije trap werd knap gestopt door Taxi keeper Dirk Alkema en hij zou meer ballen pakken deze avond. Maar ook de keeper aan de andere kant, Johannes Visser, keepte sterk alleen lulde hij een stuk minder als zijn collega Alkema. In de 7e minuut was er weer een vrije trap en die nam Drewes Janssen heel bekeken 1-0. Meteen was er aan de andere kant een pegel van Siebe Lutgendorff maar die klapte op de lat. In de 11e minuut een mooie actie van Godert Attema en uit de draai maakte hij 1-1. Nog voor de wissel pakte keeper Alkema een inzet van Jorge Pires. In de 2e helft begon keeper Johannes Visser weer met een mooie redding. En even later pakte hij een bal tussen twee aanstormende tegenstanders vandaan en die wilden ook nog een strafschop hebben, maar de scheids had het goed gezien en liet doorspelen. Luuk Jellema werd ingezet als pinch hitter maar in een duel kwam hij net te laat en kreeg 2 minuten straf, misschien een beetje te zwaar want hij kon ur niks an doen. Gevoetbald werd er niet veel meer, wel werd er nogal wat geouwehoerd maar dat levert geen goals op het bleef 1-1. En dus moesten ook hier strafschoppen de beslissing brengen. Het stond 2-1 voor Taxi en toen moest Jorge Pires nog en hij schoot op de paal, Taxi had dus de Kantine Waddenhalbeker gewonnen.

 

Organisator Bert Erents kon de prijzen uitreiken nadat hij eerst het scheidsrechterskorps had bedankt, die onder aanvoering van nestor Age Tichelaar naar voren kwamen en een luid applaus kregen. Verder werden alle medewerkers bedankt zo ook de halbeheerders. De Wiebe van Dijkbeker kwam dit keer in handen van de topscorer, met 36 doelpunten, Soulamain Snoussi. Het was weer een mooie competitie en nu maar genieten van de zomerstop.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Bekendmakingen van de gemeente Harlingen week 20-2017

19-05-2017

HARLINGEN - Bekendmakingen van de gemeente Harlingen van deze week.

Sportief spektakel aan de Westerzeedijk

19-05-2017

HARLINGEN - Zaterdag 13 mei 2017 zal de geschiedenisboeken ingaan als een belangrijke dag in de Harlinger sportgeschiedenis.

Reacties

Visie Events Visie Events Atelier de Groot Atelier de Groot Zensa Moda Zensa Moda Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe IJssalon Min12 IJssalon Min12 ForHim Menswear ForHim Menswear Karsten Wonen Karsten Wonen Almamater Almamater Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Ons Food&Wine Ons Food&Wine BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Dio Jurien Dio Jurien Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt De Lichtboei De Lichtboei Hubo-Faber Hubo-Faber Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hema Harlingen Hema Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Almamater Almamater Dio Jurien Dio Jurien Atelier de Groot Atelier de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Vogelaar Audio Vogelaar Audio Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Visie Events Visie Events HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE