Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Rondvlucht boven Harlingen

Rondvlucht boven Harlingen

Spaar nu vliegensvlug voor hoge korting bij PLUS Lunenborg! U kunt de spaarkaart afhalen in de winkel.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Meisjes C3 van HMHC overwinnen na felbevochten wedstrijd met 1-0

02-04-2018

HARLINGEN - Zaterdagmiddag 31 maart speelden de meisjes van C3 hun inhaalwedstrijd tegen de meisjes van Quick Stick MC4 uit Heerenveen.

Na enig warmlopen, inspelen en een angstaanjagende yell stonden de meisjes van C3 in lijn opgesteld tegenover de meisjes van Quick Stick om elkaar een sportieve wedstijd toe te wensen. Om exact 14.30 uur viel het beginsignaal en begonnen de meisjes van Harlingen C3 onder leiding van coach Monique Kingma aan hun inhaalwedstrijd.

 

Vanaf de eerste minuut zetten de meisjes van Harlingen C3 hun opponenten onder druk, en in de 6e minuut viel er al een strafcorner in het voordeel van Harlingen. Helaas, maar door een mooie redding van de keeper van Heerenveen kon Harlingen nog niet op voorsprong komen. In de 9e minuut werd de bal strak vanuit de middencirkel ingespeeld, maar net miste Noa (vd M) het goal op een haartje na. De volgende 15 minuten zijn beide ploegen iets meer aan elkaar gewaagd, maar door de sterke achterhoede van Harlingen met Senna, Tessa, Annie, Meike en Katherine slagen de meisjes van Quick Stick er niet doorheen te breken. Op de 23e minuut wordt er door een speelster van Quick Stick de bal net van de lijn gehaald als Tessa de bal hard en hoog inschiet na een stafcorner. In de 25e minuut Komt Zosia alleen voor de keeper te staan na een mooie pas vanaf het midden waar Leandra, Denise, Noa (vd V) en Lobke hun longen uit het lijf rennen, Zosia schiet maar de keeper van Quick Stick staat haar “mannetje” en weet de bal te keren. In de 26e en 30e minuut krijgen de Harlingen meisjes van C3 nog 2 strafcorners maar weten deze helaas niet te scoren. Duidelijk is in ieder geval dat Harlingen C3 in de eerste helft de sterkste partij is!

 

Na een korte pauze waar de dames op adem zijn gekomen, beginnen de meisjes van Quick Stick de 2e helft sterker en domineren ze het veld in de 1e 20 minuten. In de 15e minuut ontsnappen de Harlingen C3 meisjes ter nauwer nood aan een tegen goal, als de bal maar net snoeihard naast wordt geslagen door Quick Stick. In de 20e minuut ontsnappen de Harlingen C3 meisjes weer net doordat keepster Chenna de bal door een prachtige redding uit het net weet te keren. Gelukkig weten de Harlingen meisjes het tij te keren, door hun harde werken en super inzet weten ze het laatste kwartier steeds meer druk te zetten en in de voorhoede kunnen Anika, Zosia en Noa (vd M) een aantal mooie kansen creëren. In de 30e minuut weet uiteindelijk Leandra vanuit een mooie solo Senna vrij aan te spelen. Senna draait in de cirkel weg en weet de bal beheerst naast de keepster in de goal van de tegenstanders te plaatsen, het is 1-0!! Wat een blijdschap en de ontlading is groot. En zo zal de wedstrijd dan ook eindigen met 1-0. Tevreden kunnen de meisjes terug kijken op een mooie wedstrijd, op naar de volgende!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Vlootdag Harlingen: Een dag vol festiviteiten om het zeilseizoen groots mee te openen!

02-04-2018

HARLINGEN - Neem zaterdag 7 april a.s. een kijkje aan boord van de schepen, geniet van de optredens van shantykoren, theateracts, (live)muziek en maak als hoogtepunt van de dag een zeiltocht op een van de authentieke zeilschepen!

De Rabobank Hockey Dag was weer een groot feest

02-04-2018

HARLINGEN - Op Goede Vrijdag, 30 maart was het weer zover; de Rabobank Hockey Dag bij de Harlinger mixed hockeyclub aan de Westerzeedijk.

Nederlaag Zeerobben 1

02-04-2018

HARLINGEN - Zeerobben vergeet te scoren.

Reacties

IJssalon Min12 IJssalon Min12 Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Dio Jurien Dio Jurien Zensa Moda Zensa Moda Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Almamater Almamater Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Ons Food&Wine Ons Food&Wine Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen ForHim Menswear ForHim Menswear Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant
Karsten Wonen Karsten Wonen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe ForHim Menswear ForHim Menswear Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Plus Lunenborg Plus Lunenborg Vogelaar Audio Vogelaar Audio Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt VVV Harlingen VVV Harlingen