Samen de N31 op!

Samen de N31 op!

Samen 1 WKND: vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 oktober!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Matig optreden van VVH heren 1 resulteert wel in overwinning

12-12-2016

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag stond de tiende competitiewedstrijd voor het eerste herenteam van VVH op het programma.

In eigen Waddenhal verwelkomde de ploeg van trainer/coach Jan Kamminga de Captains Kangeroes uit Hardenberg.

 

Onder toeziend oog van de directeur van teamsponsor Casco Montage, Danny van Heerden, startte VVH met de volgende opstelling: Rik Sijtma en Koen Sikkema op de buitenaanval, Johannes Bult als spelverdeler, Ignarts Bakker en Sjoerd Tekstra op de midaanval, Reinier Kwast als diagonaal en Hedzer Wiersma als libero. Op de bank begonnen Stefan de Jong en Ewout Schat, als ook de geblesseerden Marnik Agema en Meindert Paul Kwast.

 

VVH begon wijfelend aan de wedstrijd, terwijl de bezoekers opportunistisch speelden. Met name de passing was bij de Harlingers was matig, waardoor de buitenaanvallers vaak een goede tweemansblokkering tegenkwamen. Gaandeweg begon VVH meer in het spel te komen maar overtuigend werd het niet. Er werd meer servedruk geproduceerd door de Harlingers, maar dit ging ook gepaard met een te veel aan servefouten. Gelukkig ontbeerde het de bezoekers aan niveau en overtuigend om door te drukken, waardoor het vlaggenschip van VVH door het inbrengen van Ewout en Marnik de eerste set met 26-24 wist te pakken.

 

In set twee en drie was het spelbeeld eigenlijk niet anders dan de eerste set. VVH maakte te veel eigen fouten om echt lekker ontspannen te spelen. Enkele oplevingen waren echter voldoende om de mannen uit Hardenberg af te schudden. Zo scoorde Reinier eenvoudig zijn aanvallen, kwam Rik een paar keer mooi door met m’n services, pakte Ignarts mooie blokpunten en schudde Johannes een 9 punten- serveserie uit zijn mouw. Met 25-18 en 25-14 waren de sets voor de Skûtsjeboys.

 

Set vier bracht Jan Ewout binnen de lijnen op de plek van Johannes en gaf hij de mannen de opdracht mee om scherp te beginnen om ook andere wisselspelers de kans te kunnen geven. Aan deze opdracht gaven de mannen absoluut geen gehoor, want na een passfout en een viertal aanvalsfouten stond het 0-5 voor de tegenstanders. VVH kwam iets terug, maar wist teleurstellend genoeg het gat niet weer te dichten, waardoor de set naar de bezoekers ging en de wedstrijd dus in 3-1 eindigde.

 

Wederom een overwinning voor de Harlingers, die hiermee de tweede plek in handen houden. Helaas heeft de nummer 1 (Sudosa-Desto) wél de volle buiten gepakt, waardoor ze hun voorsprong hebben uitgebreid naar negen punten. Komende zaterdag staat de laatste wedstrijd van 2016 op het programma. In Assen mag dan gespeeld worden tegen Animo ’68.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Sleept Harlingen de Kerstmarkt Award binnen?

12-12-2016

HARLINGEN - Wordt de Zoutsloter Kerstmarkt in Harlingen de beste kerstmarkt van 2016?

Zoutsloter Kerstmarkt weer één grote happening!

12-12-2016

HARLINGEN - De Zoutsloter Kerstmarkt in Harlingen is al 13 jaar een feit en is ieder jaar weer één grote happening!

Entrepotgebouw officieel geopend met groot diner

12-12-2016

HARLINGEN - Op vrijdag 9 december 2016 hebben meer dan 150 inwoners en gasten genoten van Winters Willemshaven Diner.

Reacties

Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Vogelaar Audio Vogelaar Audio Ons Food&Wine Ons Food&Wine Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Almamater Almamater Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hema Harlingen Hema Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Karsten Wonen Karsten Wonen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Atelier de Groot Atelier de Groot Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas ForHim Menswear ForHim Menswear Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Lichtboei De Lichtboei BENG Evenementen BENG Evenementen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt
Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Almamater Almamater BENG Evenementen BENG Evenementen De Lichtboei De Lichtboei Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe