Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Kandidaten PvdA Harlingen: Welmoed Konst wil Harlingen mooier maken voor jong en oud

13-03-2018

HARLINGEN - Kandidaten van PvdA Harlingen stellen zich aan u voor, vandaag de beurt aan Welmoed Konst.

Kandidaten PvdA Harlingen: Welmoed Konst wil Harlingen mooier maken voor jong en oud Welmoed Konst

Hallo! Ik ben Welmoed Konst, 24 jaar en geboren in Joure maar getogen in Harlingen.

 

In het dagelijks leven geef ik Engelse les op de RSG Magister Alvinus in Sneek en ben ik momenteel nog bezig met het afronden van mijn studie leraar Engels aan de NHL in Leeuwarden. Naast mijn werk en opleiding ben ik actief bij de plaatselijke scoutingvereniging, speel ik eens in de zoveel tijd dwarsfluit en houd ik me natuurlijk regelmatig bezig met politiek.

 

In 2010 werd ik lid van de Jonge Socialisten en heb ik samen met een aantal andere JS’ers de Friese afdeling van de jongeren van de PvdA nieuw leven ingeblazen. In 2012 besloot ik mij te concentreren op mijn studie en werd ik wat minder actief, maar in 2014 begon het weer te kriebelen. Ik werd actief binnen de afdeling als algemeen bestuurslid en in 2016 werd ik afdelingssecretaris. Een belangrijke taak, want als secretaris ben je de link tussen de fractie, het bestuur en (wat mij betreft het belangrijkst) de leden. Dat is waar politiek voor mij om draait: de verbinding tussen mensen.

 

Harlingen heeft in mijn hart altijd een bijzonder plekje gehad, maar ik merk dat steeds meer mensen ervoor kiezen om weg te gaan uit Harlingen. Daar wil ik me voor inzetten in de gemeenteraad, ik wil het aantrekkelijk maken om in Harlingen te komen (of blijven) wonen. Dat betekent voor mij goed onderwijs, veilige en mooie buurten, bereikbare zorg en een groeiende en bloeiende lokale economie. Samen maken we Harlingen nog mooier!

 

Welmoed Konst, plek 5, PvdA Harlingen

 

Gemeente Politiek & Maatschappij

Meer nieuws

Dameskoor Different Sound is dringend op zoek naar versterking

13-03-2018

HARLINGEN - Dameskoor Different Sound uit Minnertsga is een dynamisch koor met een verrassende eigen sound.

Finaliste Miss Curve 2018 Sandy Glerum zet zich in voor Hartstichting

13-03-2018

HARLINGEN - Via deze verkiezing zet Harlingse Sandy zich in voor de Hartstichting en heeft zij verschillende leuke acties bedacht zoals o.a. een super leuk thema Feestje Fifties & Hippies.

Ingezonden: Huisvestingsperikelen

13-03-2018

HARLINGEN - Zullen we, voordat we al te ver vervallen in katten, beschuldigen en wat niet al, even proberen de horloges gelijk te zetten en kijken hoe ver we dan in de buurt van dezelfde tijd uitkomen?

Reacties

Visie Events Visie Events VVV Harlingen VVV Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Atelier de Groot Atelier de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Dio Jurien Dio Jurien Hema Harlingen Hema Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Almamater Almamater IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Ons Food&Wine Ons Food&Wine Plus Lunenborg Plus Lunenborg ForHim Menswear ForHim Menswear Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus VVV Harlingen VVV Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Vogelaar Audio Vogelaar Audio Atelier de Groot Atelier de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen ForHim Menswear ForHim Menswear