Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 9

09-03-2017

HARLINGEN - Met een prachtig weekend achter de rug staan de meeste teams alweer te popelen om komend weekend weer te mogen gaan genieten van hun allerliefste spelletje. Voetbal!

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 9 Thijs van fc Harlingen JO15-1 in actie tegen Makkum JO15-1. Foto P. IJdema.

Het was een gezellige drukte afgelopen weekend en ongetwijfeld heeft u niet alles kunnen zien. Dus voor u, de uitslagen op een rijtje:

 

Bij de Jeugd Onder 9 jaar speelden de jongens van de JO9-1 thuis tegen SJO Dronrijp Foarut Combinatie JO9-1. Een wedstrijd waarin er in de eerste helft flink werd gestreden, mooi passjes waren te zien en ook schitterende combinaties. Met een ruststand van 3-2. Helaas was de puf er in de tweede helft een beetje uit en was Dronrijp de sterkere partij. Eindstand 4-6. De jongens van JO9-2 speelden een hele leuke wedstrijd tegen SWZ Boso Sneek JO9-2, met fc Harlingen als terechte winnaar. Er werd goed samengespeeld waardoor de eindstand 6-4 werd. De jongens van JO9-3 namen het thuis op tegen Franeker JO9-3 en in een zeer gelijke wedstrijd bleef ook de stand gelijk. 1-1. De jongste “F-jes”, JO9-5 hadden het zaterdag iets moeilijker tegen Franeker JO9-4. Het werd 0-3 voor de gasten.

 

Bij Jeugd Onder 11 jaar namen de mannen van JO11-1 het afgelopen zaterdag thuis op tegen Workum JO11-1. Workum liet zien waarvoor ze naar Harlingen waren gekomen. Workum speelde volle bak en wilde dit graag de 1-0 die ze achterstonden herstellen. Dat gebeurde en in de rust was het 2-2. Workum staat niet voor niets bovenaan en liet het verschil goed zien in de tweede helft. Eindstand 2-7. De jongens van JO11-2 namen het zaterdag op tegen LSC 1890 JO11-6 en het werd 3-2. Komend weekend gaan ze zich herstellen want dan komt Zeerobben JO11-7 op bezoek. Aanvang wedstrijd 10.30 uur. De JO11-3 namen het, na een fantastische start de week hiervoor, nu op tegen SC Berlikum JO11-3. Ze verloren 3-11 en Berlikum was ook de sterkere ploeg. Dit weekend gaan ze het opnemen tegen en bij Zeerobben JO11-8. De meisjes van MO11-1 gaan zich revancheren tegen ONS Boso Sneek MO11-1d. Na een week vrij te hebben gehad kunnen ze komend weekend volop aan de bak om te proberen een puntje mee te nemen naar huis.

 

En dan de Jeugd Onder 13 jaar. De jongens van JO13-1 hebben zich klaargestoomd voor de thuiswedstrijd van dit weekend, namelijk tegen Frisia JO13-2. De jongens van JO13-2 verloren 0-2 tegen Minnertsga JO13-1 maar morgen staan ze op Sportpark De Magere Weide en zullen ze proberen een puntje mee naar huis te nemen tegen Frisia JO13-6. De jongens van JO13-3 zouden afgelopen weekend tegen Leovardia JO13-5 spelen maar deze werd afgelast. Dit weekend komt SC Franeker JO13-5 op bezoek.

De meiden van MO13-1 speelden een beheerste wedstrijd tegen SC Bolsward MO13-2. En het was ook Harlingen die heerste en zij wonnen dan ook met 2-0. Zaterdag staan de meisjes op Sportpark Het Koningsland in Burgum en nemen het dan op tegen SJO Bergum BCV Combinatie MO13-1.

 

Bij de Jeugd Onder 15 jaar speelden de jongemannen van JO15-1 thuis tegen VV Makkum JO15-1, de ploeg waartegen zij in de allereerste competitiewedstrijd 2-2 gelijk speelden. Tijd voor revanche dus. Het was Harlingen die de baas was en de eindstand bepaalde op 6-0. De mannen van JO15-2 speelden zaterdag een prima thuiswedstrijd en wonnen deze tegen Wyckels Hallum JO15-2 met 2-1.

De dames van MO15-1 speelden thuis tegen SJO EBC/Delfstrahuizen MO15-1. En opnieuw een overwinning want met 5-0 was Harlingen de sterkste. Zaterdag reizen de meiden af naar St. Annaparochie en zullen ze proberen om de eerste plaats vast te houden.

 

Bij de Jeugd Onder 17 jaar waren de jongemannen van JO17-1 vrij. Maar zaterdag zullen ze in Deinum te vinden zijn want dan nemen ze het op tegen SDS JO17-1.

 

Bij de Jeugd Onder 19 jaar waren ook de mannen van de JO19-1 vrij van competitie afgelopen weekend. Zij hebben zich volop geconcentreerd op de wedstrijd die dit weekend op het programma staat namelijk tegen Stiens JO19-1 op Sportpark It Gryn in Stiens. Het zal ongetwijfeld lastig worden tegen de koploper maar niks is onmogelijk!

 

Zaterdag dus weer nieuwe ronden, nieuwe kansen. Iedereen geniet weer van zijn of haar wedstrijd. En of het nu uit of thuis is, het is altijd leuk om voor publiek te spelen. De meeste teams moeten uit komend weekend maar vanaf 10.00 uur staan de mannen van de JO13-1 klaar voor hun wedstrijd. En daarna volgen er nog 2 klassiekers. Namelijk de JO11-2 van fc Harlingen tegen Zeerobben JO11-7 om 10.30 uur en om 12 uur fc Harlingen JO13-3 tegen SC Franeker JO13-5. U bent van harte welkom!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Wie Kent: Het Alternatief

09-03-2017

HARLINGEN - Het Alternatief is een programma van Bert Erents en Peter Wierda.

Reacties

ForHim Menswear ForHim Menswear IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hema Harlingen Hema Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hubo-Faber Hubo-Faber Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Haarmode Cats Haarmode Cats Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën VVV Harlingen VVV Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Atelier de Groot Atelier de Groot Almamater Almamater Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt De Lichtboei De Lichtboei Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
VVV Harlingen VVV Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) BENG Evenementen BENG Evenementen ForHim Menswear ForHim Menswear Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant