CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 9

09-03-2017

HARLINGEN - Met een prachtig weekend achter de rug staan de meeste teams alweer te popelen om komend weekend weer te mogen gaan genieten van hun allerliefste spelletje. Voetbal!

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 9 Thijs van fc Harlingen JO15-1 in actie tegen Makkum JO15-1. Foto P. IJdema.

Het was een gezellige drukte afgelopen weekend en ongetwijfeld heeft u niet alles kunnen zien. Dus voor u, de uitslagen op een rijtje:

 

Bij de Jeugd Onder 9 jaar speelden de jongens van de JO9-1 thuis tegen SJO Dronrijp Foarut Combinatie JO9-1. Een wedstrijd waarin er in de eerste helft flink werd gestreden, mooi passjes waren te zien en ook schitterende combinaties. Met een ruststand van 3-2. Helaas was de puf er in de tweede helft een beetje uit en was Dronrijp de sterkere partij. Eindstand 4-6. De jongens van JO9-2 speelden een hele leuke wedstrijd tegen SWZ Boso Sneek JO9-2, met fc Harlingen als terechte winnaar. Er werd goed samengespeeld waardoor de eindstand 6-4 werd. De jongens van JO9-3 namen het thuis op tegen Franeker JO9-3 en in een zeer gelijke wedstrijd bleef ook de stand gelijk. 1-1. De jongste “F-jes”, JO9-5 hadden het zaterdag iets moeilijker tegen Franeker JO9-4. Het werd 0-3 voor de gasten.

 

Bij Jeugd Onder 11 jaar namen de mannen van JO11-1 het afgelopen zaterdag thuis op tegen Workum JO11-1. Workum liet zien waarvoor ze naar Harlingen waren gekomen. Workum speelde volle bak en wilde dit graag de 1-0 die ze achterstonden herstellen. Dat gebeurde en in de rust was het 2-2. Workum staat niet voor niets bovenaan en liet het verschil goed zien in de tweede helft. Eindstand 2-7. De jongens van JO11-2 namen het zaterdag op tegen LSC 1890 JO11-6 en het werd 3-2. Komend weekend gaan ze zich herstellen want dan komt Zeerobben JO11-7 op bezoek. Aanvang wedstrijd 10.30 uur. De JO11-3 namen het, na een fantastische start de week hiervoor, nu op tegen SC Berlikum JO11-3. Ze verloren 3-11 en Berlikum was ook de sterkere ploeg. Dit weekend gaan ze het opnemen tegen en bij Zeerobben JO11-8. De meisjes van MO11-1 gaan zich revancheren tegen ONS Boso Sneek MO11-1d. Na een week vrij te hebben gehad kunnen ze komend weekend volop aan de bak om te proberen een puntje mee te nemen naar huis.

 

En dan de Jeugd Onder 13 jaar. De jongens van JO13-1 hebben zich klaargestoomd voor de thuiswedstrijd van dit weekend, namelijk tegen Frisia JO13-2. De jongens van JO13-2 verloren 0-2 tegen Minnertsga JO13-1 maar morgen staan ze op Sportpark De Magere Weide en zullen ze proberen een puntje mee naar huis te nemen tegen Frisia JO13-6. De jongens van JO13-3 zouden afgelopen weekend tegen Leovardia JO13-5 spelen maar deze werd afgelast. Dit weekend komt SC Franeker JO13-5 op bezoek.

De meiden van MO13-1 speelden een beheerste wedstrijd tegen SC Bolsward MO13-2. En het was ook Harlingen die heerste en zij wonnen dan ook met 2-0. Zaterdag staan de meisjes op Sportpark Het Koningsland in Burgum en nemen het dan op tegen SJO Bergum BCV Combinatie MO13-1.

 

Bij de Jeugd Onder 15 jaar speelden de jongemannen van JO15-1 thuis tegen VV Makkum JO15-1, de ploeg waartegen zij in de allereerste competitiewedstrijd 2-2 gelijk speelden. Tijd voor revanche dus. Het was Harlingen die de baas was en de eindstand bepaalde op 6-0. De mannen van JO15-2 speelden zaterdag een prima thuiswedstrijd en wonnen deze tegen Wyckels Hallum JO15-2 met 2-1.

De dames van MO15-1 speelden thuis tegen SJO EBC/Delfstrahuizen MO15-1. En opnieuw een overwinning want met 5-0 was Harlingen de sterkste. Zaterdag reizen de meiden af naar St. Annaparochie en zullen ze proberen om de eerste plaats vast te houden.

 

Bij de Jeugd Onder 17 jaar waren de jongemannen van JO17-1 vrij. Maar zaterdag zullen ze in Deinum te vinden zijn want dan nemen ze het op tegen SDS JO17-1.

 

Bij de Jeugd Onder 19 jaar waren ook de mannen van de JO19-1 vrij van competitie afgelopen weekend. Zij hebben zich volop geconcentreerd op de wedstrijd die dit weekend op het programma staat namelijk tegen Stiens JO19-1 op Sportpark It Gryn in Stiens. Het zal ongetwijfeld lastig worden tegen de koploper maar niks is onmogelijk!

 

Zaterdag dus weer nieuwe ronden, nieuwe kansen. Iedereen geniet weer van zijn of haar wedstrijd. En of het nu uit of thuis is, het is altijd leuk om voor publiek te spelen. De meeste teams moeten uit komend weekend maar vanaf 10.00 uur staan de mannen van de JO13-1 klaar voor hun wedstrijd. En daarna volgen er nog 2 klassiekers. Namelijk de JO11-2 van fc Harlingen tegen Zeerobben JO11-7 om 10.30 uur en om 12 uur fc Harlingen JO13-3 tegen SC Franeker JO13-5. U bent van harte welkom!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Wie Kent: Het Alternatief

09-03-2017

HARLINGEN - Het Alternatief is een programma van Bert Erents en Peter Wierda.

Reacties

Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Atelier de Groot Atelier de Groot Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt ForHim Menswear ForHim Menswear De Lichtboei De Lichtboei Copini Opticiëns Copini Opticiëns VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hema Harlingen Hema Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Ons Food&Wine Ons Food&Wine Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Almamater Almamater Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt IJssalon Min12 IJssalon Min12
Fotografie Dorus Fotografie Dorus Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam ForHim Menswear ForHim Menswear Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen VVV Harlingen VVV Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hema Harlingen Hema Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Almamater Almamater Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Dio Jurien Dio Jurien