Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 8

03-03-2017

HARLINGEN - De allereerste vakantie in het nieuwe jaar zit er alweer op.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 8 Arad Aldoski, een belangrijke middenvelder bij fc Harlingen JO11-3. Vele aanvallen kwamen afgelopen zaterdag bij Arad vandaan in de wedstrijd tegen Zeerobben JO11-8. Hierdoor kon Harlingen flink scoren.

En dus kan er weer volop gevoetbald worden. Een aantal wedstrijden waren vanwege de vakantie uitgesteld naar andere data. Voor de teams die wel aan de bak mochten waren het vooral natte en gure wedstrijden. Maar toch met prima uitslagen.

 

Bij de Jeugd Onder 9 jaar speelden de jongens van de JO9-1 thuis tegen FVC JO9-2 uit Leeuwarden. Een nieuwe competitieronde voor de jongens van JO9-1 en dus was het even aftasten in het begin van de wedstrijd. Door een goal van Harlingen gaan ze met voorsprong de rust in. Maar na de rust komt de stand gelijk. Het duurt even maar dan toch valt bij Harlingen de 2-1 en de 3-1. De eerste overwinning is een feit! De jongens van JO9-2 waren vrij maar zullen morgen in Workum de strijd aangaan met de JO9-2. De jongens van JO9-3 namen het thuis op tegen de JO9-5 van Zeerobben. Met een dikke overwinning van 8-0 van Harlinger kant kunnen ze aankomende zaterdag met een gerust hart Franeker ontvangen. De jongste “F-jes”, JO9-5 ontvangen zaterdag ook een ploeg uit Franeker namelijk JO9-4.

 

Bij Jeugd Onder 11 jaar nemen de mannen van JO11-1 het zaterdag om half 11 thuis op tegen Workum JO11-1. De jongens van JO11-2 namen het zaterdag op tegen Zeerobben JO11-7 en hoewel de wedstrijd spannend bleef tot aan het einde, bleef ook de stand 0-0 tot aan het einde. De JO11-3 kregen ook Zeerobben op visite en de ploeg van Zeerobben JO11-8 wisten niet te scoren. Harlingen daarentegen wel! Het werd 6-0. Een fantastische start! De meisjes van MO11-1 verloren thuis tegen ONS Boso Sneek MO11-1d met 1-6. Nu even een week herstellen en volgende week zullen de meiden volop voor de revanche gaan.

 

En dan de Jeugd Onder 13 jaar. De jongens van JO13-1 waren afgelopen week én deze week nog vrij. En dus kunnen ze zich volop gaan concentreren op de thuiswedstrijd tegen Frisia JO13-2 op 11 maart. De jongens van JO13-2 verloren 4-1 van Frisia JO13-6. Zaterdag gaan ze het vast goed maken in de thuiswedstrijd tegen Minnertsga JO13-1. De jongens van JO13-3 speelden 1-6 tegen Franeker SC JO13-5.

De meiden van MO13-1 nemen het morgen thuis om 12.00 uur op tegen SC Bolsward MO13-2.

 

Bij de Jeugd Onder 15 jaar beginnen de jongemannen van JO15-1 hun competitie met een wedstrijd tegen Makkum JO15-1. Makkum is voor de Harlingers de enige ploeg waartegen ze voor de winterstop gelijk hebben gespeeld. Alle andere wedstrijden werden gewonnen en dus zullen de jongens alles op alles gaan geven voor de winst! De mannen van JO15-2 gaan zaterdag om 14.00 uur thuis oefenen tegen Wyckels Hallum JO15-2.

 

De dames van MO15-1 speelden in hun wedstrijd tegen St. Annaparochie MO15-1 en door de overwinning van 5-2 kunnen de meiden er weer 3 punten bij tellen. Zaterdag spelen de meiden thuis om 12.00 uur en tegenstandsters zullen dan SJO EBC/Delfstrahuizen MO15-1 zijn.

 

Bij de Jeugd Onder 17 jaar waren de jongemannen van JO17-1 vrij en ook komend weekend zijn ze nog vrij van competitie maar zij zullen zich volop gaan klaarmaken voor de wedstrijd tegen SDS JO17-1 op 11 maart.

 

Bij de Jeugd Onder 19 jaar zijn ook de mannen van de JO19-1 vrij van competitie dit weekend. Ook zij zullen zich volop gaan concentreren op de wedstrijd die volgend weekend op het programma staat. Namelijk in Stiens tegen JO19-1.

 

Voor morgen staan er 11 wedstrijden op het programma bij fc Harlingen. Gezellige drukte dus. Vanaf 9.00 uur starten de jongste jeugdleden en de mannen van JO15 sluiten de dag af met hun wedstrijd die om 14.30 uur aanvangt. De gezelligheid is er altijd net zoals de koffie die uiteraard ook weer klaar staat.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Deze week in “Afslag Harlingen”

03-03-2017

HARLINGEN - Zaterdag 4 maart wordt het RSH programma 'Afslag Harlingen' gepresenteerd door Martie Valkering en Hans Wessels.

Het Min12 IJSseizoen gaat weer van start!

03-03-2017

HARLINGEN - Zaterdag 4 maart start het nieuwe ijsseizoen voor MIN12.

Finale afslag bij Kamsma Schoenen

03-03-2017

HARLINGEN - Help Kamsma met opruimen!

Reacties

Copini Opticiëns Copini Opticiëns Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Karsten Wonen Karsten Wonen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe De Lichtboei De Lichtboei Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Ons Food&Wine Ons Food&Wine Atelier de Groot Atelier de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Vogelaar Audio Vogelaar Audio ForHim Menswear ForHim Menswear Almamater Almamater Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hema Harlingen Hema Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Fotografie Dorus Fotografie Dorus Visie Events Visie Events Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Haarmode Cats Haarmode Cats Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen
HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hema Harlingen Hema Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)