Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 5

10-02-2017

HARLINGEN - Bij de jeugd waren het maar 2 jeugdteams die voor de competitie in actie kwamen afgelopen zaterdag.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 5 Wintercompetitie 2017 foto gemaakt door M. Galema.

De JO19-1 namen het in Leeuwarden op tegen Frisia JO19-2 en JO13-1 kreeg thuis SC Franeker JO13-1 op bezoek. Natuurlijk waren er ook oefenwedstrijden op de velden van fc Harlingen. De jongens van JO15-1 oefenden bijvoorbeeld een zeer nuttige wedstrijd tegen GAVC JO15-2. Ja zo langzamerhand komt het voetballen weer op gang bij fc Harlingen. Nu maar hopen dat het weer geen roet in het eten gooit want morgen gaat de competitie voor de JO15-1, JO11-1 en JO17-1 ook van start.

 

Rustig was het zeker niet afgelopen zaterdag want er stond voor de jeugd weer een ronde in de onderlinge wintercompetitie op het programma. Net als voorgaande jaren spelen de jeugdspelers van de JO7, JO9, JO11, JO13, MO11 en MO13 pupillen van fc Harlingen ook in de voetbal loze wintermaanden een onderlinge wintercompetitie. En zo konden de jeugdspelers van fc Harlingen ook in deze winterstop lekker genieten van hun geliefde voetbalsport. Nadat er al 3 ronden gespeeld waren in de Waddenhal was het deze keer de beurt aan het veld. Lekker buiten, 4 tegen 4, onderling gemixt. Doordat er volgens een individueel klassement wordt gespeeld, spelen de teams elke ronde in een andere samenstelling. Deze teamsamenstelling gebeurt door de spelers uit alle teams per leeftijdsgroep te mixen. Bijvoorbeeld 2 spelers van de JO11-1, 2 spelers van de JO11- 2, 2 spelers van de JO11-3 per team.

 

Zo wordt er geprobeerd om op een zo gelijkwaardig mogelijke sterkte in te delen. En dat het spannend is, is een ding wat zeker is. De punten liggen zo dicht op elkaar dat er over een duidelijke winnaar nog zeker niet gesproken kan worden. Het team van JO7-3 behaalde zaterdag 5 punten en de JO7-1 haalde 2 punten binnen. Bij de JO9-1, 2, en 3 liggen de punten ook erg dicht op elkaar. JO9-3 en JO9-4 schelen maar 1 punt met elkaar. Dit is niet anders bij de JO11-1, 2 en 3. Ook in deze poule ligt het puntenaantal dicht bij elkaar. De poule van JO13-1, 2 en 3 is wel een klein verschilletje te zien maar ook daar kan het nog alle kanten op. De MO11-1 en MO13-1 staan zelfs 2 teams gelijk in puntenaantal. Dus spannend is deze competitie sowieso. En morgen zullen er teams in de waddenhal verder gaan strijden. Van 9.45 uur tot 10.45 uur zijn de JO7- en JO9-5 in de Waddenhal te vinden. Daarna, van 10.45 uur tot 11.45 uur komen de JO9-1, 2 en 3 in actie. Dan van 11.45 uur tot 13.15 zijn de MO11-1 en de MO13-1 aan de beurt en de dag wordt afgesloten door de jongens van JO13-1, 2 en 3. Zij spelen van 13.15 uur tot 14.45 uur.

 

Morgen dus keuze genoeg voor een leuke wedstrijd. Op het veld beginnen ze, mits het weer het toelaat uiteraard, om 10.00 uur. Maar ook in de Waddenhal is het goed vertoeven met vermakelijk voetbal vanaf 10.45 uur.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorbeschouwing: Sc Bolsward – fc Harlingen

10-02-2017

HARLINGEN - Na de verdiende 3-2 overwinning tegen Trynwalden staat er zondag voor fc Harlingen een lastig uitduel te wachten.

Harry Boon betrokken bij ‘slaanderij’ in dojo Waddenhal

10-02-2017

HARLINGEN – Gistermiddag nam wethouder Harry Boon met een paar rake klappen de nieuwe bokszakken in de dojo van de Waddenhal in gebruik.

We love Harlingen!

10-02-2017

HARLINGEN - Het zal niemand ontgaan: De komende dagen verkeert hartje Harlingen volop in het teken van de liefde!

Reacties

Dio Jurien Dio Jurien BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier de Groot Atelier de Groot Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Vogelaar Audio Vogelaar Audio Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Hema Harlingen Hema Harlingen Visie Events Visie Events Almamater Almamater Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe De Lichtboei De Lichtboei ForHim Menswear ForHim Menswear VVV Harlingen VVV Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier de Groot Atelier de Groot HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie