Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
RSH Radio Marathon!

RSH Radio Marathon!

54 uren live radio in het weekend van 27, 28 en 29 oktober 2017! Kom langs of luister via 104.1 FM, 106.2 FM!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 48

08-12-2016

HARLINGEN - Nog 1 ronde te gaan.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 48 De jongens van fc Harlingen JO11-1 mogen zich sinds vorige week kampioenen noemen.

Komend weekend is de allerlaatste ronde van de competitie bij de jeugdteams en dan gaan zij de winterstop in. De trainingen gaan gewoon door tot aan de kerstvakantie als het weer het toelaat uiteraard. Maar gelukkig staat de jeugd niet stil want er wordt weer het jaarlijks onderlinge wintercompetitie toernooi georganiseerd voor diverse jeugdteams. De eerste ronde zal op 17 december zijn in de Waddenhal. De JO7 en de JO9-5 zullen de spits afbijten en zij zullen dan van 12.00 uur tot 13.00 uur hun eerste ronde voetballen in dit onderlinge toernooi.

 

Ook de Jeugd Onder 9 jaar, de jongens van de JO9-1 zullen meestrijden in het onderlinge toernooi. Zij zitten bij de JO9-2 en de JO9-3 ingedeeld. De spelers uit deze teams zullen per leeftijdsgroep gemixt worden en zo wordt er geprobeerd om de teams op zo gelijkwaardig mogelijke sterkte in te delen. Op zaterdag 17 december zullen deze 3 teams van 13.00 uur tot 14.00 uur hun allereerste ronde spelen in de Waddenhal. De volgende ronde zal in het nieuwe jaar gespeeld worden en wel op 14 januari van 10.45 uur tot 11.45 uur.

 

Bij Jeugd Onder 11 jaar waren het alleen de jongens van JO11-2 die afgelopen zaterdag in actie kwamen. Thuis namen zij het op tegen SF Deinum JO11-1. Maar ondanks het verlies van 1-3 gaan zij toch met een goed gevoel de winterstop in. En zo zullen ook de mannen van JO11-1, JO11-2 en JO11-3 gemengd worden voor de onderlinge wintercompetitie. Deze 3 teams beginnen eveneens met hun eerste ronde op 17 december in de Waddenhal maar dan van 14.00 uur tot 15.30 uur.

 

De meisjes van MO11-1 zette thuis een zeer knappe overwinning neer tegen SC Bolsward MO11-2. Slechts 1 tegengoal in de hele wedstrijd waarbij de meiden er zelf maar liefst 8 maakten. En zo bleven de 3 punten in Harlingen. En ook deze meiden zullen starten met de onderlinge wintercompetitie.

 

En dan de Jeugd Onder 13 jaar. Het waren alleen de jongens van JO13-1 die in actie kwamen afgelopen weekend. In Berlikum werd er flink gestreden voor de punten. Harlingen komt binnen 5 minuten achter maar weet gelukkig al snel de stand gelijk te trekken. Maar dan vlak voor rust weet Berlikum twee keer te scoren en gaan ze met een 3-1 achterstand de rust in. En natuurlijk zijn ze even goed wakker geschud door Arjan en Lawrence want de jongens kwamen vol zelfvertrouwen het veld op en wisten de wedstrijd in zijn geheel naar zich toe te trekken. De 3-2 en de 3-3 vallen dan ook snel. 5 Minuten voor tijd maken ze de 3-4 en is het billenknijpen. Maar de jongens houden goed vol en nemen met deze zeer spannend pot voetbal toch nog de 3 punten mee naar huis. En net als de voorgaande teams geldt ook voor deze jongens dat zij mee zullen strijden in de wintercompetitie. 17 December om 15.30 uur wordt het startsein gegeven voor de jongens van JO13-1, JO13-2 en JO13-3.

 

Nadat fc Harlingen JO13-2 de volgende bekerronde niet haalde vorige week weten ze wel kampioen te worden in hun competitie!

 

De meiden van MO13-1 zullen ook starten met de wintercompetitie in de Waddenhal.

 

Bij de Jeugd Onder 15 jaar kwamen de jongemannen van JO15-1 in St. Annaparochie tegenover de nummer 2 St. Annaparochie JO15-1 te staan. Na weken van voorbereiding moesten de punten worden gepakt om een groot gat te slaan op de ranglijst. En lang staat het 1-1 in St. Anna maar Finn weet vijf minuten voor einde toch nog de 1-2 te maken en zo kan ook deze wedstrijd bij de lijst van overwinningen. Voor aankomende zaterdag staat er nog één wedstrijd voor dit kalenderjaar gepland. Makkum, de ploeg waar ze in de eerste wedstrijd nog gelijk tegen speelden, staat op het programma. Het is tevens die enigste ploeg die voor puntverlies zorgde, de rest van de wedstrijden gingen allemaal gewonnen. Aanvang voor deze pot is om 14:00 uur op de thuisbasis. Op zoek naar wraak, zullen de mannen er alles aan doen om de overwinning binnen te halen. Voor de mannen van JO15-2 was het lastig in Oosterlittens tegen de JO15-1. Het werd 0-7.

 

De dames van MO15-1 vertrokken al vroeg afgelopen zaterdag naar Harkema voor hun laatste competitiewedstrijd. Stipt om 9 uur klonk het startsignaal. Tegenstander SJO Jong Harkema MO15-2 kreeg de eerste minuten kans om veel te voetballen maar als Harlingen gaat wisselen na 15 minuten komen de aanvallen van Harlinger kant. Het is de nieuwe sterspeler Lize die de score opent en niet veel later scoort Harlingen de 0-2. Na de rust komt Harkema iets beter in hun spel maar het is Harlingen die uiteindelijk de eindstand op 0-3 zet! En daarmee kunnen de jonge vrouwen met een gerust hart de winterstop in.

 

Bij de Jeugd Onder 19 jaar waren de JO19-1 van fc Harlingen in Leeuwarden te vinden en tegenstander was MKV’29 JO19-1. De 0-2 worden vrij gemakkelijk gemaakt door de Leeuwarders. Maar de duels werden door iedereen mannelijk aangegaan. Dit was ook nodig want deze tegenstander had fysiek meer in huis en veel ervaring met het spelen van wedstrijden op 1e klasse niveau. Het harde werken werd beloond want uit een vrije trap wist Harlingen vlak voor rust de aansluitingstreffer te scoren. (1-2). Na rust zet Harlingen alles op alles om er een gelijkspel uit te slepen maar helaas trekt MKV aan het langste eind en gaan de jongemannen strijdend ten onder.

 

Voor aanstaande zaterdag zijn er nog enkele leuke wedstrijden. Om 12 uur zullen de jongens van JO13-1 het in een stadsderby opnemen tegen S.C. Franker JO13-1. Maar ook de jongens van JO15-1 zullen om 14.00 uur gaan strijden. Makkum JO15-1 zal dan de tegenstander zijn. En om 14.30 uur zullen de mannen van JO17-1 de mannen van Workum JO17-1 ontvangen. Kortom, een mannenmiddag vol prachtig voetbal. U komt toch ook?

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Meromar Seafoods b.v. zaalvoetbalcompetitie 02-12-2016

08-12-2016

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Voorproefje The Tall Ships Races Harlingen 2018 op Zoutsloter Kerstmarkt

08-12-2016

HARLINGEN - In 2018 is Harlingen weer het toneel van The Tall Ships Races.

Wie Kent Dolly Parton

08-12-2016

HARLINGEN - Wie country zegt, zegt ook Dolly Parton.

Reacties

HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Atelier de Groot Atelier de Groot Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Haarmode Cats Haarmode Cats Hema Harlingen Hema Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen De Lichtboei De Lichtboei Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda Vogelaar Audio Vogelaar Audio Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Dio Jurien Dio Jurien Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt ForHim Menswear ForHim Menswear Almamater Almamater IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad VVV Harlingen VVV Harlingen
HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Dio Jurien Dio Jurien Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Atelier de Groot Atelier de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën