Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 47

02-12-2016

HARLINGEN - Na een rustig weekend vorige week was het nu weer vol aan de bak voor de jeugdteams van fc Harlingen.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 47 Masia van fc Harlingen MO15-1 weet de openingstreffer te scoren in de wedstrijd tegen AVC. Foto: P. IJdema

Nadat er woensdag voor de allerjongste jeugdvoetballertjes Pietentraining was gegeven door 4 Pieten die op bezoek kwamen, werden afgelopen zaterdag de laatste competitiewedstrijden voor deze jonge talentjes gespeeld. De wat oudere jeugdteams zullen nog 2 of 3 weekenden door moeten. Hieronder een kort overzicht.

 

Bij de Jeugd Onder 9 jaar speelden de jongens van de JO9-1 hun allerlaatste wedstrijd in Leeuwarden tegen de JO9-2 van MKV’29. Het was Lars die de 1e vijf minuten flink werd getest, maar alle ballen werden door hem weggeketst. En Wesley scoorde voor de rust de 1e twee doelpunten. Maar ook na de rust ging Harlingen door met stunten. Want door Wesley en Chris werd uiteindelijk de eindstand, bepaald op 0-4 en MKV bood totaal geen tegenstand. De laatste wedstrijd is dan nu toch echt gespeeld. Een derde plaats, dit hebben de jongens met z’n allen klaargespeeld. Wesley, Twan, Milan, Gijs, Mente, Lars, Wessel, Chris en Daniël. Stuk voor stuk helden, jullie komen er wel! De jongens van JO9-2 namen het in hun laatste wedstrijd thuis op tegen Blauw Wit ’34 JO9-6 en wisten met maar liefst 7-2 te winnen. De jongens van JO9-3 waren afgelopen weekend in Tzummarum te vinden waar JO9-1 de tegenstander was. Tot scoren kwamen ze wel 1 keer maar het was de tegenstander die de winst naar zich toe trok. Eindstand 1-4. De jongste “F-jes”, JO9-5 konden het niet winnen in hun laatste thuiswedstrijd tegen SJO Dronrijp Foarut Combinatie JO9-4. Het werd 0-3.

 

Bij Jeugd Onder 11 jaar werd het voor de mannen van JO11-1 een prachtige dag. SWZ BOSO Sneek JO11-2 kwam naar Harlingen en enigszins gespannen beginnen de Harlingers deze kampioenswedstrijd. De wedstrijd was de eerste tien minuten spannend, maar toen Niec een wereldgoal maakte was de ban gebroken en kon het massaal toegestroomde publiek genieten van het tikkie takkie voetbal en was het “ukkie power” dat ervoor zorgde dat ze met 5-1 wonnen. Kenji liet drie keer het net bollen en Niek een keertje. Jongens, gefeliciteerd! De jongens van JO11-2 waren in Leeuwarden te vinden voor hun wedstrijd tegen Frisia JO11-8 en het was een wedstrijd voor de aanhouder. Want hier gold, de aanhouder zou ook de wedstrijd winnen. De laatste minuten waren loeispannend maar door echt team voetbal wisten de jongens van Harlingen de voorsprong te houden en werd de eindstand 3-4! Daar was dan de eerste overwinning van het seizoen!

 

De JO11-3 namen het op Sportpark Tred iene op tegen Oosterlittens JO11-4. En ook hier was de overwinning voor de aanhouder. Met 2-3 wist Harlingen de 3 punten mee naar huis te nemen. De meisjes van MO11-1 zette thuis een zeer knappe overwinning neer tegen AVC MO11-1 uit Sexbierum. Slechts 1 goal in de hele wedstrijd maar die zorgde wel voor de 3 punten voor Harlingen.

 

En dan de Jeugd Onder 13 jaar. De jongens van JO13-1 speelden thuis tegen Be Quick D JO13-2 en wisten een zeer knappe overwinning te boeken van 3-1.  De jongens van JO13-2 waren vorige week jammer genoeg uitgeschakeld in de bekerronde maar toch konden ze afgelopen zaterdag een feestje vieren. Met maar liefst 0-4 wisten zij te winnen van SDS JO13-2 uit Easterein en kwamen thuis met de kampioensschaal! De jongens van JO13-3 verloren helaas met 1-3 tegen Workum JO13-3.                                                         

 

De meiden van MO13-1 konden door een gelijke stand op Sportpark de Hege Simmerdyk in Joure hun 3e plaats behouden. Want ondanks dat Joure iets beter was konden ze niet meer tot scoren komen en bleef de stand op 1-1 staan. En deze stand was genoeg om de 3e plaats vast te houden. En dat is gezien het team dat aan deze competitie begon met een aantal meiden die nog nooit hadden gevoetbald een prachtige prestatie!!!

 

Bij de Jeugd Onder 15 jaar kwamen de jongemannen van JO15-1 tegenover SF Deinum JO15-1 te staan. Door een 4-1 overwinning weten de Harlingers een gat te slaan van maar liefst 3 punten op de nummer twee van de competitie. Voor de mannen van JO15-2 was het lastig in Franeker tegen de JO15-3. Het werd 4-1. Zaterdag spelen zij thuis om 12.00 uur tegen Oosterlittens JO15-1.

 

De dames van MO15-1 maakte het de tegenstander AVC MO15-1 uit Sexbierum moeilijk. Harlingen had al 3 keer op rij gewonnen en wilde graag deze lijn doortrekken. Een 2-0 voorsprong wordt in de tweede helft weggegeven en AVC maakt gelijk. En dan is het maar net wie de laatste krachten nog heeft. En dat was AVC…2-3.

 

Bij de Jeugd Onder 17 jaar zijn de jongemannen van JO17-1 zaterdag te vinden in Heerenveen en tegenstander zal dan de JO17-2 zijn.

 

Bij de Jeugd Onder 19 jaar waren de JO19-1 van fc Harlingen in Leeuwarden te vinden en tegenstander was Blauw Wit ’34 JO19-2. Een team dat net als Harlingen in de onderste regionen meedraait en slechts drie punten heeft. Een uitgelezen kans dus om van de hatelijke nul af te komen. Maar fc Harlingen JO19-1 verliezen opnieuw en zo wachten de mannen van JO19-1 nog steeds op de eerste punten…

 

De teams van JO7 en JO9 zijn inmiddels klaar en hebben hun competitie afgesloten. Maar voor de rest van de jeugd is het nog steeds spannend. Wilt u dit niet missen? Zaterdag vanaf 10.30 uur zijn er wedstrijden en u bent uiteraard van harte welkom!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Vloer gestort diepste punt N31 Harlingen

02-12-2016

HARLINGEN - Het diepste punt van de verdiepte N31 door Harlingen is bereikt.

Leerlingen Technasium in de race voor de Technasium Top Award 2016

02-12-2016

HARLINGEN - Tweedejaars Technasium leerlingen zijn afgelopen dinsdag op verkenning geweest bij de brandweer in Harlingen.

Groots Sinterklaasfeest bij MFC het Vierkant

02-12-2016

HARLINGEN - Donderdag 1 december rond drie uur klonken er opeens harde sirenes op de Johan van Oldebarneveltstraat 2 in Harlingen.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam ForHim Menswear ForHim Menswear Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Haarmode Cats Haarmode Cats Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Copini Opticiëns Copini Opticiëns Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Vogelaar Audio Vogelaar Audio Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen VVV Harlingen VVV Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt De Lichtboei De Lichtboei Dio Jurien Dio Jurien Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen