Open Dagen RSG Simon Vestdijk

Open Dagen RSG Simon Vestdijk

Harlingen – 7 februari 2018 Franeker – 8 februari 2018
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 46

22-11-2017

HARLINGEN - Er werden een paar wedstrijden afgelast vanwege het weer.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 46 Fc Harlingen JO11-4 won met ruime cijfers van Lac Frisia. Foto P. IJdema.

Het was ook bar en boos af en toe. Regen, wind en hagel hebben we gezien. Maar na de wedstrijden is het een hoop lol onder de douche en kunnen de jeugdleden weer lekker opwarmen en napraten over de wedstrijd. Want of er nu verloren wordt of gewonnen wordt, als er maar gevoetbald wordt. Hieronder een kort verslag van wat er zich afspeelde op de velden van fc Harlingen.

 

Fc Harlingen JO7

De allerjongste jeugd bij fc Harlingen groeit en groeit. Ook zij spelen elke week in competitie vorm en ook komend weekend komen zij in actie. Op Sportpark It Gryn in Stiens gaan ze de strijd aan tegen de jongens en meisjes van FVC JO7-1, SC Stiens JO7-1 en SJO DFC JO7-1.

 

Fc Harlingen JO9

De jongens van fc Harlingen JO9-1 namen het afgelopen zaterdag op tegen Zeerobben JO9-2. Op de Robbenplaat was het Zeerobben die voor kwam te staan maar Harlingen wist elke keer toch weer aan te sluiten. Net voor de rust komt Zeerobben met 3-2 voor te staan. Na rust slaat het weer om, wordt het donker en komt de regen met bakken uit de hemel. Maar de mannetjes gaan stoer door. Wanneer fc Harlingen weer gelijk komt (3-3) begint het enorm te hagelen en trok de wind aan. Fc Harlingen scoorde niet meer maar Zeerobben wel en de einduitslag werd 5-3. Komende zaterdag zijn de jongens thuis om 9.00 uur te bewonderen. Dan komt Scharnegoutum ’70 JO9-1 op bezoek.

 

Fc Harlingen JO11

Woensdag 15 november speelden de jongens van JO11-1 van fc Harlingen een wedstrijd en wel in en tegen SC Bolsward JO11-1. Ze verloren met 5-1. Komend weekend ontvangen ze thuis de op de laatste plaats staande Workum JO11-1. Hier zouden de jongens wel eens punten kunnen gaan pakken dus. De wedstrijd begint om 10.15 uur. Fc Harlingen JO11-2 won in Leeuwarden met 0-7 van Leovardia JO11-5. Zij zetten hiermee de tweede winstpartij op hun naam. Komende zaterdag  komen de jongens van Zeerobben JO11-4 naar de velden van fc Harlingen. Om 10.00 uur barst de strijd los tussen de beide clubs. Fc Harlingen JO11-3 ontvingen Arum JO11-1 thuis. Wederom grote knapen (of onze jongens zijn zo klein, dat kan natuurlijk ook). Een spannende wedstrijd waar de goals vlak achter elkaar vielen en qua stand gelijk opging. Uiteindelijk wordt de eindstand 4-4 en hiermee pikt fc Harlingen toch een puntje mee. Zaterdag vertrekken de jongens naar Top ’63 JO11-2 in Oppenhuizen. Na een speelronde vrij te hebben gehad, speelden de jongens van fc Harlingen JO11-4 thuis tegen Terschelling JO11-2. Het was erg duidelijk dat Terschelling de hoge golven nog in de benen hadden want het was fc Harlingen die de overhand had en de wedstrijd wist te winnen met 6-2.

 

Fc Harlingen JO13

De jongens van fc Harlingen JO13-1 vertrokken al vroeg naar Sneek waar LSC 1890 JO13-2 de tegenstanders waren. En ze waren niet voor niets zo vroeg uit bed gegaan want de 3 punten konden met “inne bûse”. Einduitslag 1-4. Aankomend weekend komt Workum JO13-1 op visite en de wedstrijd begint om 9.30 uur. Fc Harlingen JO13-2 doen wat ze kunnen maar wedstrijden winnen dat wil nog niet echt. Ook tegen St. Jacob JO13-1 verloren ze met 1-4. Desalniettemin blijven ze natuurlijk lekker doorgaan en zullen ze het aankomend weekend op gaan nemen op en tegen Terschelling JO13-1. Wie weet gaan ze voor een stunt zorgen. Mis het niet!

 

Tegen St. Jacob had fc Harlingen JO13-2 enige moeite. Foto P. IJdema.

 

Fc Harlingen JO15

De jongens van fc Harlingen JO15-1 verloren nipt tegen ONS Sneek JO15-2 met 4-3. Zaterdag vertrekken de jongens naar Zeerobben om het op te gaan nemen tegen JO15-2. Een ploeg die na 7 wedstrijden gespeeld te hebben nog maar 1 winstpartij op hun naam heeft. Maar ook dit moeten de Harlinger jongens niet onderschatten.  De wedstrijd van fc Harlingen JO15-2  tegen Franeker JO15-3 werd afgelast. Maar deze zal ongetwijfeld op een andere datum ingehaald gaan worden. Voor komende zaterdag een thuiswedstrijd voor de boys en wel tegen Nicator JO15-1. Aanvang wedstrijd 13.00 uur.

 

Fc Harlingen JO17

De mannen van fc Harlingen JO17-1 namen het thuis op tegen de koploper Workum JO17-1. Een ploeg die nog niks verloren heeft. En dat lieten ze ook nu tegen fc Harlingen zien. Einduitslag 1-7. Komende zaterdag staat Mulier JO17-1 op het programma.

 

Fc Harlingen JO19-1

Fc Harlingen JO19-1 heeft in IJlst de 3 punten gepakt. Een mooie overwinning van de mannen op ST.IJVC/Blauwhuis JO19-1 waar het 0-2 werd. Komende zaterdag kunt u ze thuis komen aanmoedigen om 15.00 uur. Dan zullen ze het op gaan nemen tegen SDS JO19-1.

 

En dan gaat de 9e speelronde alweer in voor de jeugd. Met nog een paar wedstrijden te gaan voordat de winterstop zijn intrede doet. Zaterdag begint de dag om 9 uur bij fc Harlingen met de jongste jeugd. De JO9-1 trappen dan af. Komt u weer kijken? U bent van harte welkom!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Het Alternatief 1e jaargang uitzending 16

22-11-2017

HARLINGEN - Vrijdag 24 november gaan we weer los met twee uren Het Alternatief op Radio Stad Harlingen.

Kans op een baan dankzij nieuwbouw Kluerd/Ropens

22-11-2017

HARLINGEN - Nieuwe woningen in de wijk en kans op een baan voor buurtbewoners?

Je mutte maar wille

22-11-2017

HARLINGEN - Een Harlinger conference door Cees Torenbeek.

Reacties

Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Vogelaar Audio Vogelaar Audio Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen De Lichtboei De Lichtboei BENG Evenementen BENG Evenementen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Atelier de Groot Atelier de Groot ForHim Menswear ForHim Menswear Dio Jurien Dio Jurien Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Hema Harlingen Hema Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine VVV Harlingen VVV Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Almamater Almamater Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
Hema Harlingen Hema Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën De Lichtboei De Lichtboei Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen