Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Rondvlucht boven Harlingen

Rondvlucht boven Harlingen

Spaar nu vliegensvlug voor hoge korting bij PLUS Lunenborg! U kunt de spaarkaart afhalen in de winkel.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 46

22-11-2017

HARLINGEN - Er werden een paar wedstrijden afgelast vanwege het weer.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 46 Fc Harlingen JO11-4 won met ruime cijfers van Lac Frisia. Foto P. IJdema.

Het was ook bar en boos af en toe. Regen, wind en hagel hebben we gezien. Maar na de wedstrijden is het een hoop lol onder de douche en kunnen de jeugdleden weer lekker opwarmen en napraten over de wedstrijd. Want of er nu verloren wordt of gewonnen wordt, als er maar gevoetbald wordt. Hieronder een kort verslag van wat er zich afspeelde op de velden van fc Harlingen.

 

Fc Harlingen JO7

De allerjongste jeugd bij fc Harlingen groeit en groeit. Ook zij spelen elke week in competitie vorm en ook komend weekend komen zij in actie. Op Sportpark It Gryn in Stiens gaan ze de strijd aan tegen de jongens en meisjes van FVC JO7-1, SC Stiens JO7-1 en SJO DFC JO7-1.

 

Fc Harlingen JO9

De jongens van fc Harlingen JO9-1 namen het afgelopen zaterdag op tegen Zeerobben JO9-2. Op de Robbenplaat was het Zeerobben die voor kwam te staan maar Harlingen wist elke keer toch weer aan te sluiten. Net voor de rust komt Zeerobben met 3-2 voor te staan. Na rust slaat het weer om, wordt het donker en komt de regen met bakken uit de hemel. Maar de mannetjes gaan stoer door. Wanneer fc Harlingen weer gelijk komt (3-3) begint het enorm te hagelen en trok de wind aan. Fc Harlingen scoorde niet meer maar Zeerobben wel en de einduitslag werd 5-3. Komende zaterdag zijn de jongens thuis om 9.00 uur te bewonderen. Dan komt Scharnegoutum ’70 JO9-1 op bezoek.

 

Fc Harlingen JO11

Woensdag 15 november speelden de jongens van JO11-1 van fc Harlingen een wedstrijd en wel in en tegen SC Bolsward JO11-1. Ze verloren met 5-1. Komend weekend ontvangen ze thuis de op de laatste plaats staande Workum JO11-1. Hier zouden de jongens wel eens punten kunnen gaan pakken dus. De wedstrijd begint om 10.15 uur. Fc Harlingen JO11-2 won in Leeuwarden met 0-7 van Leovardia JO11-5. Zij zetten hiermee de tweede winstpartij op hun naam. Komende zaterdag  komen de jongens van Zeerobben JO11-4 naar de velden van fc Harlingen. Om 10.00 uur barst de strijd los tussen de beide clubs. Fc Harlingen JO11-3 ontvingen Arum JO11-1 thuis. Wederom grote knapen (of onze jongens zijn zo klein, dat kan natuurlijk ook). Een spannende wedstrijd waar de goals vlak achter elkaar vielen en qua stand gelijk opging. Uiteindelijk wordt de eindstand 4-4 en hiermee pikt fc Harlingen toch een puntje mee. Zaterdag vertrekken de jongens naar Top ’63 JO11-2 in Oppenhuizen. Na een speelronde vrij te hebben gehad, speelden de jongens van fc Harlingen JO11-4 thuis tegen Terschelling JO11-2. Het was erg duidelijk dat Terschelling de hoge golven nog in de benen hadden want het was fc Harlingen die de overhand had en de wedstrijd wist te winnen met 6-2.

 

Fc Harlingen JO13

De jongens van fc Harlingen JO13-1 vertrokken al vroeg naar Sneek waar LSC 1890 JO13-2 de tegenstanders waren. En ze waren niet voor niets zo vroeg uit bed gegaan want de 3 punten konden met “inne bûse”. Einduitslag 1-4. Aankomend weekend komt Workum JO13-1 op visite en de wedstrijd begint om 9.30 uur. Fc Harlingen JO13-2 doen wat ze kunnen maar wedstrijden winnen dat wil nog niet echt. Ook tegen St. Jacob JO13-1 verloren ze met 1-4. Desalniettemin blijven ze natuurlijk lekker doorgaan en zullen ze het aankomend weekend op gaan nemen op en tegen Terschelling JO13-1. Wie weet gaan ze voor een stunt zorgen. Mis het niet!

 

Tegen St. Jacob had fc Harlingen JO13-2 enige moeite. Foto P. IJdema.

 

Fc Harlingen JO15

De jongens van fc Harlingen JO15-1 verloren nipt tegen ONS Sneek JO15-2 met 4-3. Zaterdag vertrekken de jongens naar Zeerobben om het op te gaan nemen tegen JO15-2. Een ploeg die na 7 wedstrijden gespeeld te hebben nog maar 1 winstpartij op hun naam heeft. Maar ook dit moeten de Harlinger jongens niet onderschatten.  De wedstrijd van fc Harlingen JO15-2  tegen Franeker JO15-3 werd afgelast. Maar deze zal ongetwijfeld op een andere datum ingehaald gaan worden. Voor komende zaterdag een thuiswedstrijd voor de boys en wel tegen Nicator JO15-1. Aanvang wedstrijd 13.00 uur.

 

Fc Harlingen JO17

De mannen van fc Harlingen JO17-1 namen het thuis op tegen de koploper Workum JO17-1. Een ploeg die nog niks verloren heeft. En dat lieten ze ook nu tegen fc Harlingen zien. Einduitslag 1-7. Komende zaterdag staat Mulier JO17-1 op het programma.

 

Fc Harlingen JO19-1

Fc Harlingen JO19-1 heeft in IJlst de 3 punten gepakt. Een mooie overwinning van de mannen op ST.IJVC/Blauwhuis JO19-1 waar het 0-2 werd. Komende zaterdag kunt u ze thuis komen aanmoedigen om 15.00 uur. Dan zullen ze het op gaan nemen tegen SDS JO19-1.

 

En dan gaat de 9e speelronde alweer in voor de jeugd. Met nog een paar wedstrijden te gaan voordat de winterstop zijn intrede doet. Zaterdag begint de dag om 9 uur bij fc Harlingen met de jongste jeugd. De JO9-1 trappen dan af. Komt u weer kijken? U bent van harte welkom!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Het Alternatief 1e jaargang uitzending 16

22-11-2017

HARLINGEN - Vrijdag 24 november gaan we weer los met twee uren Het Alternatief op Radio Stad Harlingen.

Kans op een baan dankzij nieuwbouw Kluerd/Ropens

22-11-2017

HARLINGEN - Nieuwe woningen in de wijk en kans op een baan voor buurtbewoners?

Je mutte maar wille

22-11-2017

HARLINGEN - Een Harlinger conference door Cees Torenbeek.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Lichtboei De Lichtboei Ons Food&Wine Ons Food&Wine Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Vogelaar Audio Vogelaar Audio ForHim Menswear ForHim Menswear Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg Almamater Almamater Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Dio Jurien Dio Jurien Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Atelier de Groot Atelier de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen
Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hema Harlingen Hema Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Dio Jurien Dio Jurien VVV Harlingen VVV Harlingen