Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
RSH Radio Marathon!

RSH Radio Marathon!

54 uren live radio in het weekend van 27, 28 en 29 oktober 2017! Kom langs of luister via 104.1 FM, 106.2 FM!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 44

10-11-2016

HARLINGEN - Afgelopen weekend was het weer genieten op het voetbalveld.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 44 Fc Harlingen JO17-1 ontvingen afgelopen zaterdag de mannen van SDS JO17-1 uit Easterein. Helaas hielden ze geen stand en verloren ze met 0-5. Maar morgen zullen ze zeker alles op alles zetten om thuis de ploeg van Terschelling te verslaan. Foto: P. IJdema.

Bij de Jeugd Onder 9 jaar speelden de jongens van de JO9-1 thuis tegen de JO9-1 van koploper S.C Stiens. Het was een zware pot maar ze hebben tot het eind gevochten. Eindstand 1-6. Zaterdag zullen ze het thuis op gaan nemen tegen Leovardia. De jongens van JO9-2 speelden eveneens thuis en tegenstander waren de Stormvogels ’64 JO9-1. Een ware doelpuntenregen voor de Achlumers want ze wisten maar liefst 14 keer te scoren. Eindstand 0-14. De jongens van JO9-3 deden het beter tegen S.C. Franeker JO9-3 en sleepten hun allereerste overwinning binnen met een eindstand van 1-7. De jongste “F-jes”, JO9-5 namen eveneens de 3 punten vanuit Makkum mee naar huis. Tegen de JO9-3 werd het 2-3. Zaterdag reizen ze af naar Sportpark De Binning in Arum.

 

Bij Jeugd Onder 11 jaar namen de mannen van JO11-1 het in Heeg op tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg JO11-1. Beide teams hadden uit 6 gespeelde wedstrijden de maximale 18 punten behaald. Het was een super spannende pot die alle kanten op kon, maar op basis van voetbal en inzet heeft Harlingen verdiend gewonnen met 0-3 en dus de terechte koploper. De jongens van JO11-2 namen het in een thuiswedstrijd op tegen S.C. Franeker JO11-3 en aan de stand te lezen waren zij een maatje te groot voor de Harlingers. Het werd 0-10. Zaterdag gaan ze het in hun thuiswedstrijd opnemen tegen S.F. Deinum JO11-1 en de wedstrijd begint om 11.45 uur. De JO11-3 namen het eveneens thuis op tegen SC Franeker maar dan tegen de JO11-7. De teams waren behoorlijk aan elkaar gewaagd maar het was Franeker die aan het langste eind trok en met een 1-2 overwinning huiswaarts keerden. Zaterdag ontvangen ze SJO Dronrijp Foarut Combinatie JO11-4 op de Harlinger velden. De meisjes van MO11-1 speelden in Witmarsum tegen Mulier MO11-1 en zij konden dit duel helaas niet winnen. Eindstand 8-0.

 

En dan de Jeugd Onder 13 jaar. De jongens van JO13-1 namen het in Leeuwarden op tegen Frisia JO13-3. Van Harlinger kant waren er vele aanvallen maar ze waren onmachtig en onnauwkeurig. Frisia kwam er af en toe uit zonder gevaarlijk te worden. Moet wel gezegd worden dat het aan de werklust niet lag maar soms heb je van die dagen dat het niet wil. Zo eindigde dit, overigens sportieve duel, in een 0-0. De jongens van JO13-2 namen het thuis op tegen Zeerobben JO13-3 en het was een strijd tussen de nummers 1 en 2. Ook in deze wedstrijden vele aanvallen van beide kanten maar er mocht niet gescoord worden en dus werden de punten verdeeld. Zaterdag om 10.00 uur komt Scharnegoutum ’70 JO13-2 naar Harlingen. De jongens van JO13-3 waren na de winst op LSC nu een weekend vrij. Maar zaterdag zullen ze het opnemen in Easterein tegen SDS JO13-3.                                                            

De meiden van MO13-1 ontvingen de meiden van DWP MO13-1 uit St. Johannesga op de Vierkantsdijk. DWP liet meteen zien dat ze naar Harlingen waren gekomen voor de 3 punten om zo de aansluiting met LSC te behouden. Winnen konden de Harlinger meiden dan ook niet maar ze konden wel de schade beperkt houden tot 0-4. Zaterdag nemen ze het in een thuisduel op tegen SC Bolsward MO13-3 om 11.30 uur.

 

Bij de Jeugd Onder 15 jaar hadden de jongemannen van JO15-1 een weekend vrij. Zaterdag zijn ze in Franeker te vinden om het op te nemen tegen de JO15-2.  De mannen van JO15-2 wonnen hun wedstrijd tegen Tzummarum JO15-1 met 4-1.

De dames van MO15-1 speelden in Witmarsum tegen Mulier MO15-1 en wisten met maar liefst 0-8 weer huiswaarts te keren.

 

Bij de Jeugd Onder 17 jaar namen de jongemannen van JO17-1 het thuis op tegen SDS JO17-1uit Easterein. Het werd 0-5.

 

Bij de Jeugd Onder 19 jaar nam de JO19-1 van fc Harlingen het thuis op tegen S.C. Stiens JO19-1, de koploper. Het was Peter die in de 16 verwoestend uithaalde en de openingstreffer maakte maar het bleef bij die ene goal voor Harlingen. Stiens wist er meer te scoren en met een eindstand van 1-6 was het zeker geen schande om van de koploper te verliezen.

 

Zaterdag zal er een aangepast programma gelden bij fc Harlingen. Dit naar aanleiding van het plotselinge overlijden van Werry Hoffmann. Vanaf 9.00 uur zullen de jeugdteams van start gaan en ter nagedachtenis aan Werry zal zaterdag voor elke wedstrijd een minuut stilte in acht worden genomen. Na 13:00 uur zullen er geen wedstrijden meer worden gespeeld. Dit geldt voor zowel de uit- als de thuiswedstrijden. De kantine zal om 13.15 uur sluiten…

 

Een lieve man, vader, opa en vriend. Zorgzaam maar ook sterk.

Stond altijd klaar, verzette bergen werk.

Wat blijft is de herinnering,

Vol warmte, dankbaarheid en waardering.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Kerstengel gezocht

10-11-2016

HARLINGEN - Voor het eerst dit jaar zal in Harlingen en in Franeker het project Kerstengel van start gaan.

Master-titel voor vakfotograaf Jeannette Wouthuis

10-11-2016

HARLINGEN - Internationale vakjury verleent felbegeerde kwalificatie.

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 45 - 2016

10-11-2016

HARLINGEN - Iedere week publiceert de gemeente Harlingen de officiële bekendmakingen.

Reacties

Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis VVV Harlingen VVV Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Haarmode Cats Haarmode Cats HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Almamater Almamater Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Vogelaar Audio Vogelaar Audio IJssalon Min12 IJssalon Min12 Dio Jurien Dio Jurien Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Ons Food&Wine Ons Food&Wine
Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zensa Moda Zensa Moda Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht"