Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 43

01-11-2017

HARLINGEN - Prachtige wedstrijden waren er afgelopen weekend te zien bij fc Harlingen.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 43 Sverre van fc Harlingen JO15-2 gaf de tegenstander niet veel ruimte. Hoewel ze de wedstrijd verloren, wisten de Harlingers toch 5 goals te maken...

Gemist? Jammer! Maar hieronder een kort verslag van wat er zich afspeelde op de velden van fc Harlingen.

 

Fc Harlingen JO9:

Fc Harlingen JO9-1 kreeg voor het eerst de deksel op hun neus. In Hardegarijp tegen de JO9-1 werd er namelijk voor de eerste keer verloren…maar niks aan de hand hoor. Ze hebben heerlijk gevoetbald. Zaterdag zijn ze thuis weer te bewonderen. Om 9 uur starten zij tegen sc Bolsward JO9-3. De jongens en meisjes van fc Harlingen JO9-2G zullen het om 11.30 uur op gaan nemen tegen Zeerobben JO9-4 op de Robbenplaat.

 

Fc Harlingen JO11

Fc Harlingen JO11-1 nam het zaterdag op het Sportpark Skoatterwâld op tegen V.V. Heerenveen JO11-2. En dat het wel eens lastig zou kunnen worden daar. V.V. Heerenveen was wel bekend. Heerenveen doet het erg goed en staat op plek 4. Deze ploeg heeft nog geen punten laten liggen. En ook tegen fc Harlingen hebben ze gedaan wat ze moesten doen. Eindstand 7-0 voor Heerenveen. Zaterdag komt Zeerobben naar de Oosterparkweg en dan trappen de Harlingers om 10.00 uur af. Fc Harlingen JO11-2 neemt het zaterdag ook thuis op en tegenstanders zullen dan de jongens van JO11-2 van sc Stiens zijn. De wedstrijd begint om 9.45 uur. fc Harlingen JO11-3 maakten er een ware thriller van tegen Mulier JO11-1. Nadat Harlingen achter komt te staan met 1-3 weten ze dan toch op gelijke stand van 3-3 te komen. Dan wordt het 3-4 en in de laatste minuten maakt Harlingen er toch nog een gelijkspel van te maken en verdelen ze de punten. Fc Harlingen JO11-4 neemt het zaterdag op tegen de JO11-5 van sc Franeker. De Franekers staan 1 plekje boven de Harlingers dus zou het wel eens een spannende wedstrijd kunnen gaan worden op de Vierkantsdijk. Aanvang 11.30 uur.

 

Fc Harlingen JO13

Maandagavond werd de thuiswedstrijd van fc Harlingen JO13-1 tegen SJO Dronrijp/Foarut/Combinatie JO13-1 gespeeld en er werd inzet getoond. Doordat de jongens met 6-0 wonnen, hebben zij zich beloont en staan ze nu op de eerste plaats. fc Harlingen JO13-2 kon het zaterdag niet winnen van sc Franeker JO13-3. In Franeker werd het 7-0. Komende weekend zullen ze om 10.00 uur thuis aftrappen en zullen de tegenstanders AVV JO13-1 van Terschelling zijn.

 

Fc Harlingen JO15

De jongens van fc Harlingen JO15-1 zetten de reeks van ongeslagen wedstrijden voort. Zaterdag kwamen de mannen van Scharnegoutum ‘70 JO15-1 naar Harlingen. De nummer 2 van de competitie. En dit was de mogelijkheid om aansluiting te zoeken met Deinum die alles tot nu toe gewonnen heeft en de ranglijst aanvoeren. Het werd een zwaarbevochten overwinning van 3-1 voor Harlingen maar het belangrijkste is echter dat ze dankzij deze overwinning en het puntenverlies van Deinum nu gedeeld eerste staan in de competitie. De jongens van fc Harlingen JO15-2 kwamen zaterdag zonder punten naar huis. In Witmarsum verloren ze tegen Mulier JO15-1 met 10-5. Zaterdag een thuiswedstrijd voor de jongens. Sc Franeker JO15-4 komt op bezoek en ze trappen om 13.00 uur af.

 

Fc Harlingen JO17

De mannen van fc Harlingen JO17-1 namen het thuis op tegen de mannen van Oosterlittens JO17-1. De Harlingers stonden net 1 plekje boven Oosterlittens maar het verschil was minimaal. En dus moesten de mannen serieus aan de bak! Een spannende wedstrijd waarin de punten verdeeld werden en de eindstand 2-2 werd. Hiermee komen de Harlingers op een derde plek te staan en zullen ze zaterdag de punten moeten gaan pakken tegen de koploper in Makkum om bij de top te blijven.

 

Fc Harlingen JO19-1

Fc Harlingen JO19-1 vertrok al vroeg naar Heeg afgelopen weekend. Tegenstanders waren SJO Oudega/HJSC/Heeg en het werd 5-1. Komend weekend spelen ze voor het thuispubliek om 15.00 tegen sc Bolsward JO19-1.

 

En met deze wedstrijd sluiten de mannen de dag af. In totaal 8 thuiswedstrijden waarvan er weer een paar toppers tussen zitten. De overige teams spelen hun wedstrijden “uit”. Komt u kijken?

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Algemene Beschouwingen VVD Harlingen, 31 oktober 2017

01-11-2017

HARLINGEN - Harlingen biedt veel ruimte voor eigen keuzes.

Scheepvaartbericht Port of Harlingen

01-11-2017

HARLINGEN - Noordergracht te Harlingen, geen bediening Franekerpoortsbrug.

Reacties

Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor VVV Harlingen VVV Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas ForHim Menswear ForHim Menswear De Lichtboei De Lichtboei Atelier de Groot Atelier de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Ons Food&Wine Ons Food&Wine Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Almamater Almamater Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen
Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Zensa Moda Zensa Moda Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Karsten Wonen Karsten Wonen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht"