CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 43

01-11-2017

HARLINGEN - Prachtige wedstrijden waren er afgelopen weekend te zien bij fc Harlingen.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 43 Sverre van fc Harlingen JO15-2 gaf de tegenstander niet veel ruimte. Hoewel ze de wedstrijd verloren, wisten de Harlingers toch 5 goals te maken...

Gemist? Jammer! Maar hieronder een kort verslag van wat er zich afspeelde op de velden van fc Harlingen.

 

Fc Harlingen JO9:

Fc Harlingen JO9-1 kreeg voor het eerst de deksel op hun neus. In Hardegarijp tegen de JO9-1 werd er namelijk voor de eerste keer verloren…maar niks aan de hand hoor. Ze hebben heerlijk gevoetbald. Zaterdag zijn ze thuis weer te bewonderen. Om 9 uur starten zij tegen sc Bolsward JO9-3. De jongens en meisjes van fc Harlingen JO9-2G zullen het om 11.30 uur op gaan nemen tegen Zeerobben JO9-4 op de Robbenplaat.

 

Fc Harlingen JO11

Fc Harlingen JO11-1 nam het zaterdag op het Sportpark Skoatterwâld op tegen V.V. Heerenveen JO11-2. En dat het wel eens lastig zou kunnen worden daar. V.V. Heerenveen was wel bekend. Heerenveen doet het erg goed en staat op plek 4. Deze ploeg heeft nog geen punten laten liggen. En ook tegen fc Harlingen hebben ze gedaan wat ze moesten doen. Eindstand 7-0 voor Heerenveen. Zaterdag komt Zeerobben naar de Oosterparkweg en dan trappen de Harlingers om 10.00 uur af. Fc Harlingen JO11-2 neemt het zaterdag ook thuis op en tegenstanders zullen dan de jongens van JO11-2 van sc Stiens zijn. De wedstrijd begint om 9.45 uur. fc Harlingen JO11-3 maakten er een ware thriller van tegen Mulier JO11-1. Nadat Harlingen achter komt te staan met 1-3 weten ze dan toch op gelijke stand van 3-3 te komen. Dan wordt het 3-4 en in de laatste minuten maakt Harlingen er toch nog een gelijkspel van te maken en verdelen ze de punten. Fc Harlingen JO11-4 neemt het zaterdag op tegen de JO11-5 van sc Franeker. De Franekers staan 1 plekje boven de Harlingers dus zou het wel eens een spannende wedstrijd kunnen gaan worden op de Vierkantsdijk. Aanvang 11.30 uur.

 

Fc Harlingen JO13

Maandagavond werd de thuiswedstrijd van fc Harlingen JO13-1 tegen SJO Dronrijp/Foarut/Combinatie JO13-1 gespeeld en er werd inzet getoond. Doordat de jongens met 6-0 wonnen, hebben zij zich beloont en staan ze nu op de eerste plaats. fc Harlingen JO13-2 kon het zaterdag niet winnen van sc Franeker JO13-3. In Franeker werd het 7-0. Komende weekend zullen ze om 10.00 uur thuis aftrappen en zullen de tegenstanders AVV JO13-1 van Terschelling zijn.

 

Fc Harlingen JO15

De jongens van fc Harlingen JO15-1 zetten de reeks van ongeslagen wedstrijden voort. Zaterdag kwamen de mannen van Scharnegoutum ‘70 JO15-1 naar Harlingen. De nummer 2 van de competitie. En dit was de mogelijkheid om aansluiting te zoeken met Deinum die alles tot nu toe gewonnen heeft en de ranglijst aanvoeren. Het werd een zwaarbevochten overwinning van 3-1 voor Harlingen maar het belangrijkste is echter dat ze dankzij deze overwinning en het puntenverlies van Deinum nu gedeeld eerste staan in de competitie. De jongens van fc Harlingen JO15-2 kwamen zaterdag zonder punten naar huis. In Witmarsum verloren ze tegen Mulier JO15-1 met 10-5. Zaterdag een thuiswedstrijd voor de jongens. Sc Franeker JO15-4 komt op bezoek en ze trappen om 13.00 uur af.

 

Fc Harlingen JO17

De mannen van fc Harlingen JO17-1 namen het thuis op tegen de mannen van Oosterlittens JO17-1. De Harlingers stonden net 1 plekje boven Oosterlittens maar het verschil was minimaal. En dus moesten de mannen serieus aan de bak! Een spannende wedstrijd waarin de punten verdeeld werden en de eindstand 2-2 werd. Hiermee komen de Harlingers op een derde plek te staan en zullen ze zaterdag de punten moeten gaan pakken tegen de koploper in Makkum om bij de top te blijven.

 

Fc Harlingen JO19-1

Fc Harlingen JO19-1 vertrok al vroeg naar Heeg afgelopen weekend. Tegenstanders waren SJO Oudega/HJSC/Heeg en het werd 5-1. Komend weekend spelen ze voor het thuispubliek om 15.00 tegen sc Bolsward JO19-1.

 

En met deze wedstrijd sluiten de mannen de dag af. In totaal 8 thuiswedstrijden waarvan er weer een paar toppers tussen zitten. De overige teams spelen hun wedstrijden “uit”. Komt u kijken?

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Algemene Beschouwingen VVD Harlingen, 31 oktober 2017

01-11-2017

HARLINGEN - Harlingen biedt veel ruimte voor eigen keuzes.

Scheepvaartbericht Port of Harlingen

01-11-2017

HARLINGEN - Noordergracht te Harlingen, geen bediening Franekerpoortsbrug.

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Almamater Almamater Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier de Groot Atelier de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam ForHim Menswear ForHim Menswear Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hema Harlingen Hema Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Dio Jurien Dio Jurien Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber Plus Lunenborg Plus Lunenborg Vogelaar Audio Vogelaar Audio Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn
Hema Harlingen Hema Harlingen De Lichtboei De Lichtboei ForHim Menswear ForHim Menswear Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Plus Lunenborg Plus Lunenborg Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Atelier de Groot Atelier de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam