Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 43

04-11-2016

HARLINGEN - De jeugd van fc Harlingen speelde afgelopen zaterdag weer op diverse velden in de omgeving.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 43 Klaas Dijkstra is inmiddels al weken uit de roulatie vanwege een ongeluk die hij had in september. De leiding én spelers van JO13-3 missen hem en zij hadden dan ook een leuke verrassing voor hem bedacht. Inmiddels is Klaas thuis herstellende en revaliderend maar het zal nog maanden duren voordat hij weer terug op het trainingsveld staat. Bovenstaande foto zegt genoeg…

Bij de Jeugd Onder 9 jaar speelden de jongens van de JO9-1 in St. Annaparochie tegen de JO9-1 op sportpark De Waaie. En in de eerste helft gingen ze voortvarend van start. Het was het aloude tikkie takkie spelletje en de jongens stonden dan ook al snel op voorsprong. Maar na de rust was het een heel ander spelbeeld en hierdoor verloren zij hun wedstrijd met 5-3. JO9-2 speelden tegen Makkum JO9-1 en deze tegenstander was duidelijk een maatje te groot voor de jongens. Wel strijdbaar maar helaas kansloos. Eindstand 11-1. Zaterdag spelen ze om 9.00 uur thuis tegen de Stormvogels. De jongens van JO9-3 namen het thuis op tegen JO9-1 van Minnertsga. Ze zijn nog op zoek naar punten en helaas verloren ze ook deze wedstrijd met 1-4. Zaterdag nemen ze het op in en tegen Franeker en ook die ploeg heeft nog geen punten. De jongste “F-jes”, JO9-5 streden tegen de koploper AVC JO9-2 en het werd 1-6. Zaterdag reist de ploeg af naar Makkum en hopelijk nemen ze 3 punten mee naar huis.

 

Bij Jeugd Onder 11 jaar namen de mannen van JO11-1 het thuis op tegen ONS Boso Sneek JO11-2. Het was een leuke wedstrijd waarbij de trainer zelfs besloot om in de laatste minuten in een fantasie opstelling te gaan voetballen. Eindstand 6-2. Zaterdag reist de ploeg van Evan, Elmer en Johan af naar Heeg voor de topper tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg JO11-1. Beide teams hebben 6 gespeeld en 18 punten, spannend……maar ook heel leuk. De jongens van JO11-2 waren in Bolsward te vinden. Daar namen ze het op tegen de JO11-5. En ondanks het verlies van de jongens blijven ze wel altijd doorgaan en geven nooit op. En zo moet het ook, want ook verliezen schept een onverzettelijke band. Die uiteindelijk beloond zal worden. Want ondanks het verlies van 8-1 heeft het plezier in het spel warme glimlachen op de gezichten van de jongens getoverd. De JO11-3 nemen het zaterdag thuis op tegen SC Franeker JO11-7. De wedstrijd begint om 10.30 uur. De meisjes van MO11-1 speelden thuis tegen SC Franeker MO11-1 en zij wonnen met 3-1.

 

En dan de Jeugd Onder 13 jaar. De jongens van JO13-1 kregen Zeerobben JO13-1 op visite. In de allereerste onderlinge (beker)wedstrijd van het seizoen ging Harlingen onderuit. Maar fc Harlingen heeft de laatste twee duels gewonnen en dat heeft het zelfvertrouwen van de boys goed gedaan. Na een kwartier spelen komt Harlingen na een snelle aanval op 1-0. De tweede helft moet Harlingen alle zeilen bijzetten maar zij houden zich sterk en ze behouden de 3 punten. De jongens van JO13-2 namen het in Menaam op tegen SJO Dronrijp/Foarut Combinatie JO13-4 en ook deze wedstrijd kunnen ze op hun lijstje van ongeslagen wedstrijden zetten. Eindstand 1-3. Zaterdag ontvangen zij Zeerobben JO13-3 en zal het een strijd worden tussen de nummers 1 en 2. De jongens van JO13-3 wisten vrij gemakkelijk te winnen met 5-0 van LSC 1890 JO13-7 uit Sneek. De meiden van MO13-1 hadden het zwaar tegen de koploper LSC 1890 MO13-1. Het werd 8-1 in Sneek. Zaterdag zullen de meiden om 12.30 uur de ploeg uit St. Johannesga, DWP MO13-1, ontvangen.

 

Bij de Jeugd Onder 15 jaar blijven de jongemannen van JO15-1 hun reeks ongeslagen wedstrijden voortzetten. Tegen SC Stiens JO15-2 wisten ze met 6-1 wederom de punten naar zich toe te trekken. De mannen van JO15-2 waren op Sportpark Schatzenburg in Menaam te vinden. Tegen SJO Dronrijp Foarut Combinatie JO15-2 konden ze niet winnen en het werd 6-1. De dames van MO15-1 speelden thuis tegen Leovardia MO15-2 uit Leeuwarden. Door goals van Masia, Inez en Nikki staat het 3-1. Na rust blijven ze aanvallend sterk spelen en scoren Masia, Luca, Nikki, Julia en Nica nog en zo werd het 8-1.

 

Bij de Jeugd Onder 17 jaar hebben de jongemannen van JO17-1 nog een weekje extra vrij. Zij zullen zich dan ook gaan concentreren op zaterdag want dan spelen zij thuis om 15.30 uur. Tegenstanders zullen dan SDS JO17-1uit Easterein zijn.

 

Bij de Jeugd Onder 19 jaar had Franeker een makkie tegen de JO19-1 van fc Harlingen. Het werd 4-0. Zaterdag speelt Harlingen thuis tegen S.C. Stiens JO19-1, de koploper. Hopelijk laten ze dan zien wat ze waard zijn. Voor hunzelf, voor het team, voor de trainer, voor de begeleiding en voor de enorme fanbase van ouders en betrokkenen die de JO19 een warm hart toedraagt.

 

Vanaf 9.00 uur zullen de teams weer gaan strijden zaterdag. Voor een leuke wedstrijd, met of zonder punten maar zeker voor het publiek. En eigenlijk is er elk uur wel een leuke wedstrijd te zien met als afsluiter de JO17-1 tegen SDS JO17-1 om 15.30 uur. Dus… tot zaterdag!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Deze week in "Afslag Harlingen"

04-11-2016

HARLINGEN - Zaterdag 5 november wordt het RSH programma 'Afslag Harlingen' van 11.00 tot 13.00 uur gepresenteerd door Joke de Boer en Lisa Vos.

Scheepvaartberichten Havendienst Harlingen

04-11-2016

HARLINGEN - In verband met werkzaamheden aan de Havenbrug en de Oosterbrug geldt het volgende:

Voorbeschouwing: fc Harlingen - lvv Friesland

04-11-2016

HARLINGEN - Na 2 weken geen competitie voetbal voor fc Harlingen gehad te hebben, staat er voor komende zondag eindelijk weer een thuisduel op het programma.

Reacties

Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hubo-Faber Hubo-Faber De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Atelier de Groot Atelier de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas ForHim Menswear ForHim Menswear Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Almamater Almamater Plus Lunenborg Plus Lunenborg HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hema Harlingen Hema Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Lichtboei De Lichtboei IJssalon Min12 IJssalon Min12 VVV Harlingen VVV Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Dio Jurien Dio Jurien Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Ons Food&Wine Ons Food&Wine Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant ForHim Menswear ForHim Menswear Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje