Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
3e Heerlijk Harlingen

3e Heerlijk Harlingen

8-9-10 september wordt het weer super gezellig aan de Dokkade te Harlingen met dé Heetste Hamburger, het Rad van Fortuin, eten & drinken!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 42

27-10-2016

HARLINGEN - Een heerlijk rustig weekend hebben de spelers van fc Harlingen gehad.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 42 SC Bolsward MO13-3 - fc Harlingen MO13-1

De meeste teams waren vrij. Een enkeling had een oefenwedstrijd georganiseerd en slechts 3 teams kwamen in actie voor een inhaal competitiewedstrijd waarvan 1 team voor de volgende bekerronde moest voetballen. Maar voor de meeste teams was het een vrij weekend. En dus gaan we in dit jeugdoverzicht ook alvast een beetje vooruit kijken naar zaterdag.

 

Bij de Jeugd Onder 9 jaar spelen de jongens van de JO9-1 zaterdag tegen de JO9-1 van St. Annaparochie op sportpark De Waaie. JO9-2 speelde afgelopen weekend een inhaalwedstrijd tegen Franeker JO9-2. In een wedstrijd die gelijk op ging was het Franeker die in de 12e minuut als eerste raak schiet. Tot aan de rust kwam daar geen verandering in, hoezeer Harlingen het ook probeerde. Na de rust volgen er aanvallen op aanvallen van Harlingen en uiteindelijk weten ook “onze” jongens de gelijkmaker te maken. Deze eindstand gaf de juiste krachtsverhoudingen weer. De jongens van JO9-3 nemen het zaterdag thuis op tegen JO9-1 van Minnertsga om 9 uur. De jongste “F-jes”, JO9-5 zullen zaterdag de jongens van AVC JO9-2 op de Vierkantsdijk ontvangen en ook deze wedstrijd begint om 9.00 uur.

 

Bij Jeugd Onder 11 jaar zullen de mannen van JO11-1 het komend weekend thuis op gaan nemen tegen ONS Boso Sneek JO11-2. De wedstrijd vangt om 10.30 uur aan. De jongens van JO11-2 zijn dan in Bolsward te vinden. Daar nemen ze het om 9 uur op tegen de JO11-5. Beide teams hebben nog geen punten en dus zou het wel eens een spannende wedstrijd kunnen worden. De JO11-3 gaan voor hun uitwedstrijd naar Makkum. Daar staat de JO11-3 klaar om 9 uur. En ook voor deze beide teams geldt dat het wel eens spannend zou kunnen worden want ze hebben allebei tot nu toe 6 punten uit 5 wedstrijden.

De meisjes van MO11-1, die momenteel op de tweede plaats staan, ontvangen zaterdag de nummer 5 SC Franeker MO11-1 om 10.30 uur op de Vierkantsdijk.

 

En dan de Jeugd Onder 13 jaar. De jongens van JO13-1 zullen het zaterdag op gaan nemen tegen Zeerobben JO13-1. De aftrap is om 12 uur op de Vierkantsdijk. Om 12.30 uur zullen in Menaam op Sportpark Schatzenburg de jongens van JO13-2 te vinden zijn. En hopelijk kunnen ze ook deze wedstrijd op hun lijstje van ongeslagen wedstrijden zetten. Ook zijn ze een ronde verder in de beker want afgelopen zaterdag wisten ze met 2-3 Minnertsga JO13-1 te verslaan. De jongens van JO13-3 vangen hun wedstrijd komend weekend om 10.00 uur aan en tegenstander zal dan LSC 1890 JO13-7 uit Sneek zijn. De meiden van MO13-1 hebben in hun wedstrijd tegen en in Bolsward MO13-3 flink weten te scoren. Na een kwartier aftasten is het Harlingen die de openingstreffer weet te scoren. Bij rust lopen ze zelfs uit naar 0-3. Na de rust gingen de meiden goed door en konden ze uiteindelijk 0-8 als eindstand op de scoreborden zetten. Zaterdag nemen ze het in Sneek op tegen de koploper LSC 1890 MO13-1.

 

Bij de Jeugd Onder 15 jaar zullen de jongemannen van JO15-1 de nummer 7 ontvangen, SC Stiens JO15-2. De wedstrijd begint om 12.30 uur op de Vierkantsdijk. De mannen van JO15-2 reizen zaterdag af naar Sportpark Schatzenburg in Menaam en de dames van MO15-1 spelen om 14.00 uur thuis tegen Leovardia MO15-2 uit Leeuwarden.

 

Bij de Jeugd Onder 17 jaar hebben de jongemannen van JO17-1 nog een weekje extra vrij. Zij zullen zich dan ook gaan concentreren op 5 november want dan spelen zij thuis. Tegenstanders zullen dan SDS JO17-1 zijn.

 

De Jeugd Onder 19 jaar, de JO19-1, reizen zaterdag af naar Franeker. De mannen van JO19-1 staan 3 plekjes boven Harlingen en Harlingen zal er alles aan doen om in deze wedstrijd van de 0 af te komen.

 

Met een geweldige sponsorloop afgelopen dinsdag waren allemaal één. We waren Samen Sterk. Zaterdag zullen de jongens en meisjes het weer op gaan nemen tegen verschillende teams maar ook dan kun je Samen Sterk zijn. Als team, als vereniging maar ook zeker als toeschouwer. Eigenlijk kunnen we met alles “Samen Sterk” zijn en laten we dat voortaan maar doen. Samen Sterk! Tot zaterdag…

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Diamanten huwelijk Hessel Tot en Gerie Levendig

27-10-2016

HARLINGEN - Het leven van Hessel en Gerie in een notendop.

Voorbeschouwing Zeerobben – Broekster Boys

27-10-2016

HARLINGEN - Subtoppers ontmoeten elkaar in Harlingen.

Programmabegroting 2017 met de Begroting in één oogopslag

27-10-2016

HARLINGEN - Ieder jaar stelt de gemeenteraad een programmabegroting vast.

Reacties

VVV-TIP Harlingen VVV-TIP Harlingen Visie Events Visie Events Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Dio Jurien Dio Jurien Hema Harlingen Hema Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber De Lichtboei De Lichtboei De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn ForHim Menswear ForHim Menswear Ons Food&Wine Ons Food&Wine IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Almamater Almamater Plus Lunenborg Plus Lunenborg HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier de Groot Atelier de Groot Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant
Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" BENG Evenementen BENG Evenementen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hema Harlingen Hema Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hubo-Faber Hubo-Faber Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Dio Jurien Dio Jurien Almamater Almamater IJssalon Min12 IJssalon Min12