Samen de N31 op!

Samen de N31 op!

Samen 1 WKND: vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 oktober!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 41

21-10-2016

HARLINGEN - Afgelopen weekend was het weer genieten op het voetbalveld.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 41 Jort Scheffer, in de wedstrijd SJO Dronrijp/Foarut Combinatie JO13-1 – fc Harlingen JO13-1. Foto: Peter IJdema.

Zowel op de Vierkantsdijk, waar de thuiswedstrijden gespeeld werden, als bij andere clubs. Sommige teams moesten al voor dag en dauw op waarbij de zon pas onderweg in de auto “op” kwam. En die tijd gaan we weer tegemoet. Maar als dat zonnetje dan eenmaal schijnt, is het genieten op en rond de velden. Hieronder de beknopte uitslagen van week 41:

 

Bij de Jeugd Onder 9 jaar speelden de jongens van de JO9-1 thuis tegen de JO9-3 van Blauw Wit ’34. Gelijk na de aftrap ging Harlingen al vol in de aanval en waren het de Leeuwarders die terug werden gedrongen. Harlingen begon te scoren en verslaan Blauw Wit uiteindelijk vrij simpel met 7-0. JO9-2 zou tegen Franeker maar deze werd afgelast. Morgen zullen zij deze wedstrijd gaan spelen om 10.00 uur op de Vierkantsdijk. De jongens van JO9-3 waren bij Zeerobben te vinden en namen het daar op tegen JO9-4. Zeerobben bleek de sterkste en het werd 7-1. Bij de jongste “F-jes”, JO9-5, was het een andere spelbeeld. Zij waren namelijk ook bij Zeerobben te vinden en namen het op tegen de JO9-6. In een leuk fanatiek wedstrijdje waren de ploegen behoorlijk aan mekaar gewaagd en zo werden de punten ook gelijkwaardig verdeeld met een eindstand van 4-4.

 

Bij Jeugd Onder 11 jaar vertrokken de mannen van JO11-1 naar Koudum om daar dé kraker in de 2e klasse district Noord te spelen tegen Oeverzwaluwen JO11-1. Met een eindstand van 2-5 is Harlingen nu de trotse koploper en hebben ze de Oeverzwaluwen een poepje laten ruiken. De jongens van JO11-2 hadden het zwaar in Leeuwarden in de wedstrijd tegen MKV’29 JO11-3. Zelf kwamen de jongens niet aan scoren toe en het werd 0-11. Komend weekend zijn de jongens vrij maar 29 oktober zullen ze naar Bolsward afreizen. De JO11-3 kreeg Zeerobben JO11-9 op bezoek en na het verlies tegen Arum vorige week waren ze er op gebrand om nu de punten thuis te houden. En dat is ze gelukt. En hoe! Met maar liefst 16-0 werd de overwinning goed gevierd.

 

De meisjes van MO11-1 speelden thuis en het was Tzummarum MO11-1 die op bezoek kwam! En wederom winst voor de Harlinger meisjes. Met een eindstand van 6-2 staan zij momenteel op een keurige 2 plek. Ook de meisjes zijn morgen vrij maar zij zullen zich volop gaan concentreren op Franeker. Die komen 29 oktober naar Harlingen.

 

En dan de Jeugd Onder 13 jaar. De jongens van JO13-1 krijgen de smaak te pakken. Na de winst vorige week op St. Anna was het nu de beurt aan SJO Dronrijp Foarut Combinatie om te laten zien wat Harlingen in zijn mars heeft. In Deinum werden de 3 punten gepakt door Harlingen en het werd 0-3. Ook Harlingen heeft een weekje vrij van competitie maar ze zijn zich al volop aan het concentreren op de wedstrijd van 29 oktober. Want dan komen de Zeerobbers op bezoek. Na de riante overwinning tegen Bolsward vorige week weten de jongens van JO13-2 ook tegen Frisia JO13-6 te winnen met 4-3. Na 5 gespeelde wedstrijden staan zij bovenaan met 5 gewonnen wedstrijden. De jongens van JO13-3 waren bij Zeerobben om het op te nemen tegen JO13-4. Waar het toch aardig gelijkwaardig opging was het Harlingen die de 3 punten mee konden nemen. Het werd 1-3. De meiden van MO13-1 zijn morgen in Bolsward te vinden en zij zullen het om 12.15 uur op gaan nemen tegen de MO13-3.

 

Bij de Jeugd Onder 15 jaar was het een uitwedstrijd voor JO15-1 van fc Harlingen. In Leeuwarden was de tegenstander Leovardia JO15-2 en zij kwamen al na 30 seconden op achterstand te staan door een mooie goal van Stijn. En Harlingen weet goed door te gaan. Met 0-4 gaan ze de rust in. Maar Leovardia moet opgeven. Door blessures aan hun kant wordt de 2e helft niet eens meer gespeeld en blijft het bij 0-4. De mannen van JO15-2 kregen thuis de mannen van Blauw Wit ’34 JO15-5 op bezoek maar deze bleken te sterk voor de Harlingers. Eindstand 1-7. De dames van MO15-1 reisden af naar Dronrijp om het op te nemen tegen SJO Dronrijp Foarut MO15-1. Harlingen heeft hard gevochten maar het mocht niet baten…eindstand 2-0.

 

Bij de Jeugd Onder 17 jaar hadden de jongemannen van JO17-1 het zwaar in een thuiswedstrijd tegen Makkum JO17-1. Het werd 0-6. De eerstvolgende thuiswedstrijd zal op 5 november zijn tegen SDS JO17-1.

 

Bij de Jeugd Onder 19 jaar speelden de JO19-1 thuis tegen SJO Dronryp / Foarut. Het was van te voren al bekend dat het een zware strijd zou worden. Tegen de nummer 2 in de eerste klasse ging Harlingen dan ook onderuit met 1-5. Maar het vertrouwen in de groep is moeilijk klein te krijgen en die winst, die zal zeker een keer komen!

 

Morgen is het beker/inhaaldag en zijn de meest teams vrij. Niet veel drukte op de velden van fc Harlingen dus. Toch zullen de jongens van JO9-2 het om 10.00 uur op gaan nemen tegen Franeker. En ook de mannen van JO15-1 zijn om 11.00 uur aanwezig. Dan begint voor hun de oefenwedstrijd tegen AVC.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Veel steun voor plastic-vrije Waddenzee

21-10-2016

HARLINGEN - In het Waddengebied is er veel draagkracht, bereidheid en enthousiasme om te streven naar een plastic-vrije Waddenzee.

Geen herfstvakantie voor waterscouts

21-10-2016

HARLINGEN - Het is deze week elke dag druk bij clubgebouw 't Dok aan de Kanaalweg.

Reacties

Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Almamater Almamater Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns ForHim Menswear ForHim Menswear Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen VVV Harlingen VVV Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Hema Harlingen Hema Harlingen Zensa Moda Zensa Moda HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg
Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Visie Events Visie Events HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hema Harlingen Hema Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Dio Jurien Dio Jurien Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor