Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 40

13-10-2017

HARLINGEN - Zoals u misschien was opgevallen, plaatsen we het overzicht van de gespeelde wedstrijden van “Onze” meiden en dames bij fc Harlingen in een apart overzicht.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 40 Foto: Peter IJdema.

Zij zijn de grootste groeifactor van het voetbal en zorgen voor aanwas bij de clubs. En deze groei is ook bij fc Harlingen duidelijk te merken. Steeds meer meiden gaan op voetbal. En om het allemaal overzichtelijk te houden kunt u in elke dinsdageditie lezen hoe de meiden en dames het afgelopen weekend gespeeld hebben. En elke vrijdag, traditiegetrouw, een kort verslag van wat er zich afspeelde bij de “mannelijke” jeugd van fc Harlingen en omstreken.

 

Fc Harlingen JO9

fc Harlingen JO9-1 ontving de mannetjes van Leovardia JO9-4. Maar eigenlijk waren de Harlingers geen partij voor Leovardia. Binnen 5 minuten stond het al 1-0 en op slag van rust al 8-0. In de tweede helft ging Harlingen door en ze sloten uiteindelijk de wedstrijd af met een dikke overwinning van 10-0. Of het komend weekend ook zo makkelijk gaat, zullen we zien. Want dan gaan ze het in Leeuwarden opnemen tegen deze zelfde Leovardia. De jongens en meisjes van fc Harlingen JO9-2G waren een speelronde vrij maar zij zullen ongetwijfeld aankomend weekend in actie komen.

 

Trainer Riccardo was zeer tevreden met de 10-0 overwinning van fc Harlingen JO9-1.

 

Fc Harlingen JO11

Vorige week was fc Harlingen JO11-1 ook al in Sneek te vinden en nu mochten ze er weer heen. Nu met tegenstander SWZ Boso Sneek JO11-1. De Harlingers verloren met 4-2. Zaterdag komen de mannen van Lac Frisia JO11-3 naar Harlingen en daar moet fc Harlingen JO11-1 toch wel de punten gaan pakken aangezien Lac Frisia helemaal onderaan staat. De wedstrijd begint om 10.00 uur. Fc Harlingen JO11-2 had eigenlijk niet zo heel veel te vertellen als we naar de eindstand kijken. Ze verloren van St. Annaparochie JO11-2 met 6-0. Zaterdag nieuwe kansen want dan ontvangen ze thuis DTD JO11-1 uit Koarnjum om 11.15 uur. fc Harlingen JO11-3 nam het thuis op tegen TzumJO11-1. En deze ploeg zit duidelijk te laag ingedeeld. Met maar liefst 28 doelpunten voor en nog niks tegen, staan de Tzummers bovenaan. Fc Harlingen komt met 0-4 achter te staan. Maar in de tweede helft kwam er toch meer tegenspraak van de Harlingers en zij wisten er wel voor te zorgen dat die tegendoelpunten bij Tzum van de 0 af werd gehaald. Eindstand 3-7 voor de Tzummers. Waar Fc Harlingen JO11-4 vorige week nog een punt wist te pakken tegen Zeerobben JO11-7 kwamen ze dit keer met niks weer naar huis. In Witmarsum werd het 2-0 voor Mulier JO11-2. Zaterdag spelen de mannen thuis om 9.45 uur tegen de koploper Tzummarum JO11-1.

 

fc Harlingen JO11-3 kon niet veel doen tegen de grote Tzummers.

 

Fc Haringen JO13

 Fc Harlingen JO13-1 pakte een punt tegen MKV’29 JO13-1. Een zeer spannende wedstrijd werd het waarin fc Harlingen eerst op achterstand komt. Maar al snel komt de gelijkmaker. Vlak voor rust scoort Leeuwarden wederom maar slechts 5 minuten later trekken de Harlingers de stand weer gelijk. In de tweede helft veel kansen voor beide teams maar gescoord werd er niet meer. fc Harlingen JO13-2 was een speelronde vrij maar komende zaterdag zullen zij, onder veel thuispubliek, het op gaan nemen tegen MKV’29 JO13-2.

 

Fc Harlingen JO15

De jongens van fc Harlingen JO15-1 namen het thuis op tegen Oosterlittens JO15-1. Harlingen sleepte er toch nog een punt uit en het werd 2-2. De jongens van fc Harlingen JO15-2 wonnen hun wedstrijd in Leeuwarden tegen MKV’29 JO15-2 met 1-2. Zaterdag spelen de Harlingers thuis om 13.15 uur. Tegenstander zal dan SWZ Boso Sneek JO15-3 zijn.

      

Fc Harlingen JO17

De mannen van fc Harlingen JO17-1 namen het in een thuiswedstrijd op tegen Oeverzwaluwen JO17-1. Na de kleine tegenslag van vorige week stonden ze weer vol vertrouwen te voetballen en ze wonnen met 4-1. Zaterdag reizen de mannen af naar Easterein om het daar tegen SDS JO17-2 op te gaan nemen.

 

Fc Harlingen JO19-1

fc Harlingen JO19-1 verloor nipt in de thuiswedstrijd tegen Workum JO19-1. Het is Workum die net een doelpuntje meer pakt. En dan heeft Johan Cruijff toch weer gelijk met zijn uitspraak: “Als je één goal meer maakt dan de ander, dan win je”. Eindstand 3-4.

 

De meeste jeugdteams spelen aankomend weekend “uit” en dus iets later dan gewend, vanaf 9.30 uur, komen de jeugdteams bij fc Harlingen in actie waarbij de JO13-2 als eerst mag aftrappen. Maar daarna volgen er al snel meerdere jeugdteams. Eigenlijk is er dan op elk uur wel een aantrekkelijke wedstrijd om te zien. De jongens van JO15-2 sluiten de dag af. Hun wedstrijd begint om 13.15 uur. Kom ook de gezelligheid opzoeken! De koffie staat klaar.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Lucky Saturday bij HUBO Faber

13-10-2017

HARLINGEN - Op zaterdag 14 oktober is het Lucky Saturday bij Hubo.

Eerste test potvisspuit meer dan geslaagd

13-10-2017

HARLINGEN - Visser SMP en AirTotaal hebben het spuitmechanisme voor de Harlinger Potvis 2018-fontein getest.

In memoriam Gerry Kuijper

13-10-2017

HARLINGEN - Op 11 oktober 2017 is Gerry Kuijper in haar slaap overleden.

Reacties

Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hema Harlingen Hema Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier de Groot Atelier de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus ForHim Menswear ForHim Menswear Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Almamater Almamater Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen De Lichtboei De Lichtboei VVV Harlingen VVV Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Vogelaar Audio Vogelaar Audio BENG Evenementen BENG Evenementen
Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Ons Food&Wine Ons Food&Wine Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats