Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 40

13-10-2016

HARLINGEN - Afgelopen weekend was het weer genieten op het voetbalveld.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 40 Eén van de vele aanvallen van fc Harlingen JO13-3

Zowel op de Vierkantsdijk, waar de thuiswedstrijden gespeeld werden, als bij andere clubs. Sommige teams moesten al voor dag en dauw op waarbij de zon pas onderweg in de auto “op” kwam. En die tijd gaan we weer tegemoet. Maar als dat zonnetje dan eenmaal schijnt, is het genieten op en rond de velden. Hieronder de beknopte uitslagen van week 40:

 

Bij de Jeugd Onder 9 jaar speelden de jongens van de JO9-1 in Leeuwarden tegen Frisia JO9-4. Na de nederlaag vorige week tegen de koploper werd het nu ruimschoots goed gemaakt. En zelfs de penalty’s na de wedstrijd waren goed geoefend want Mente wist zijn allereerste penalty raak te schieten! Eindstand 1-5. JO9-2 was een weekje vrij en zij kunnen zich op gaan maken voor de wedstrijd van morgen. Want dan komt SC Franeker JO9-2 op bezoek. Ook de jongens van JO9-3 waren een weekje vrij. Zij reizen morgen af naar het Oosterpark waar ze het op gaan nemen tegen Zeerobben JO9-4. De jongste “F-jes”, JO9-5, namen het thuis op tegen SC Bolsward JO9-9 en de 3 punten bleven in Harlingen. Het werd 3-0.

 

Bij Jeugd Onder 11 jaar vertrokken de mannen van JO11-1 al vroeg om het op te nemen tegen SDS JO11-1 in Oosterend. En ondanks het omrijden vanwege een haperend navigatiesysteem, het vergeten van voetbalschoenen én ook nog eens geen wissels was er tóch dikke winst voor Harlingen. Het werd maar liefst 1-10! Resultaat? Een knappe 2e plaats in de competitie tot nu toe. Voor de jongens van JO11-2 was het heerlijk uitslapen en geen stress vanwege zwarte bolletjes op het veld want er werd ouderwets op gras gespeeld. Een aantal spelers wist niet meer hoe echt gras eruit zag en hebben de grassprietjes in het heetst van de strijd nog even van dichtbij bekeken. Blauw Wit ’34 JO11-6 was de tegenstander en zij wonnen met 9-0. De JO11-3 was in het pittoreske Arum te vinden en zijn namen het op tegen JO11-2. Harlingen wist wel 2 keer te scoren maar het is Arum die de winst naar zich toe trekt. 5-2. En zoals ze in optocht Arum binnen kwamen, zo vertrokken ze ook. Als lieve lammetjes de grote wereld in en dan is voetbal alleen maar leuk of je nou wint of verliest. Op naar een prachtig weekend. Het was weer de moeite waard. De meisjes van MO11-1 zijn in de ban van het winnen. Vorige week al winst en deze keer ook weer. Tegen AVC MO11-1 werd het 0-3 en zo staan ze momenteel 2e in de ranglijst. Zaterdag spelen de meiden thuis tegen Tzummarum MO11-1!

 

En dan de Jeugd Onder 13 jaar. De jongens van JO13-1 namen het thuis op tegen St. Annaparochie JO13-1. En in deze wedstrijd wisten de jongens hun eerste punten te pakken. Eindelijk de verdiende 3 punten en hiermee komen ze gelijk in de middenmoot terecht. Eindstand 2-1. Na de winst op Oosterlittens JO13-2 vorige week weten de jongens van JO13-2 ook tegen SC Franeker JO13-4 te winnen. Door goals van Nick, Lahcen en Keaton werd het 0-4. Ook bij de jongens van JO13-3 gaat het goed. Ondanks dat ze hun trainer Klaas Dijkstra nog steeds moeten missen blijven ze wel winnen. Nu wonnen ze met 5-1 tegen SC Franeker JO13-6. De meiden van MO13-1 namen het thuis op tegen Joure SC MO13-1. Harlingen begon gelijk aanvallend en lieten zien wat ze al die weken met trainen hadden geleerd. Er werd goed samengespeeld en ook de achterhoede stond als een huis. Maar het is pas in de tweede helft dat er gescoord wordt. Eindstand 1-0.

 

Bij de Jeugd Onder 15 jaar was het vroeg opstaan voor JO15-1 van fc Harlingen. Het is de Terschellinger ploeg van AVV JO15-1 die al vroeg op de Vierkantsdijk staan. En de wedstrijd was nog geen 30 seconden bezig of AVV weet al te scoren. Maar Harlingen blijft rustig en zorgen ervoor dat dit het enige doelpunt blijft aan Terschellinger kant. Zelf maken ze er wel 5 en zo werd de eindstand 5-1. De mannen van JO15-2 waren in Witmarsum voor hun wedstrijd tegen Mulier JO15-1. Helaas konden de mannen geen punten meenemen want de eindstand was 3-0. Morgen spelen ze thuis tegen Blauw Wit ’34 JO15-5. De dames van MO15-1 namen het op tegen St. Annaparochie MO15-1. Ondanks het vele thuispubliek konden ze niet tot scoren komen was het St. Anna die gewoon te sterk was. Het werd 0-7.

 

Bij de Jeugd Onder 17 jaar waren de jongemannen van JO17-1 bij Zeerobben te vinden. Het werd 3-1. Morgen op 13.30 uur barst thuis de strijd los tegen Makkum JO17-1.

 

Bij de Jeugd Onder 19 jaar speelden de JO19-1 in Bolsward tegen SC Bolsward JO19-1. Eindstand 5-1. Zaterdag komt SJO Dronryp / Foarut op bezoek bij ons aan de Vierkantsdijk en kom gerust kijken om samen de “twaalfde man” te vormen. Deze zouden zij wel eens keihard nodig hebben! Aanvang 15.30 uur. Zal het wonder zich dan voltrekken?

 

Zaterdag is het allemaal weer te beleven op de velden van fc Harlingen. Volop gezelligheid, komt u ook? De koffie staat klaar!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Jaarlijkse BINGO van Radio Stad Harlingen!

13-10-2016

HARLINGEN - Vrijdag 4 november a.s. organiseert Radio Stad Harlingen weer haar jaarlijkse BINGO in Zalencentrum Trebol te Harlingen.

Bureau onderzoekt effecten REC op omgeving

13-10-2016

HARLINGEN - Ingenieursbureau LievenseCSO uit Leeuwardengaat kijken wat de invloed van de REC is op het milieu.

Schetsen van Allaard Hidding: Tante Toos

13-10-2016

HARLINGEN - 'Schetsen' - Kort en bondige verhalen- van Allaard Hidding delen we zo nu en dan met de lezers van Harlingenboeit.nl.

Reacties

Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe HoMMM!nga's Fijne WinkeltjeHoMMM!nga's Fijne Winkeltje De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Visie EventsVisie Events Plus LunenborgPlus Lunenborg Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hema HarlingenHema Harlingen Vogelaar AudioVogelaar Audio Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen Copini OpticiënsCopini Opticiëns ForHim MenswearForHim Menswear Haarmode CatsHaarmode Cats Ons Food&WineOns Food&Wine VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen De LichtboeiDe Lichtboei Hubo-FaberHubo-Faber Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus Karsten WonenKarsten Wonen Salon & Parfumerie RonaSalon & Parfumerie Rona Zensa ModaZensa Moda Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn Kamsma SchoenenKamsma Schoenen Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad BENG EvenementenBENG Evenementen Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam IJssalon Min12IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant Atelier de GrootAtelier de Groot AlmamaterAlmamater Dio JurienDio Jurien Fotografie DorusFotografie Dorus Expert HogerhuisExpert Hogerhuis
Ons Food&WineOns Food&Wine Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant AlmamaterAlmamater Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Haarmode CatsHaarmode Cats Visie EventsVisie Events Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen Dio JurienDio Jurien Hema HarlingenHema Harlingen Kamsma SchoenenKamsma Schoenen