Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
3e Heerlijk Harlingen

3e Heerlijk Harlingen

8-9-10 september wordt het weer super gezellig aan de Dokkade te Harlingen met dé Heetste Hamburger, het Rad van Fortuin, eten & drinken!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 40

13-10-2016

HARLINGEN - Afgelopen weekend was het weer genieten op het voetbalveld.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 40 Eén van de vele aanvallen van fc Harlingen JO13-3

Zowel op de Vierkantsdijk, waar de thuiswedstrijden gespeeld werden, als bij andere clubs. Sommige teams moesten al voor dag en dauw op waarbij de zon pas onderweg in de auto “op” kwam. En die tijd gaan we weer tegemoet. Maar als dat zonnetje dan eenmaal schijnt, is het genieten op en rond de velden. Hieronder de beknopte uitslagen van week 40:

 

Bij de Jeugd Onder 9 jaar speelden de jongens van de JO9-1 in Leeuwarden tegen Frisia JO9-4. Na de nederlaag vorige week tegen de koploper werd het nu ruimschoots goed gemaakt. En zelfs de penalty’s na de wedstrijd waren goed geoefend want Mente wist zijn allereerste penalty raak te schieten! Eindstand 1-5. JO9-2 was een weekje vrij en zij kunnen zich op gaan maken voor de wedstrijd van morgen. Want dan komt SC Franeker JO9-2 op bezoek. Ook de jongens van JO9-3 waren een weekje vrij. Zij reizen morgen af naar het Oosterpark waar ze het op gaan nemen tegen Zeerobben JO9-4. De jongste “F-jes”, JO9-5, namen het thuis op tegen SC Bolsward JO9-9 en de 3 punten bleven in Harlingen. Het werd 3-0.

 

Bij Jeugd Onder 11 jaar vertrokken de mannen van JO11-1 al vroeg om het op te nemen tegen SDS JO11-1 in Oosterend. En ondanks het omrijden vanwege een haperend navigatiesysteem, het vergeten van voetbalschoenen én ook nog eens geen wissels was er tóch dikke winst voor Harlingen. Het werd maar liefst 1-10! Resultaat? Een knappe 2e plaats in de competitie tot nu toe. Voor de jongens van JO11-2 was het heerlijk uitslapen en geen stress vanwege zwarte bolletjes op het veld want er werd ouderwets op gras gespeeld. Een aantal spelers wist niet meer hoe echt gras eruit zag en hebben de grassprietjes in het heetst van de strijd nog even van dichtbij bekeken. Blauw Wit ’34 JO11-6 was de tegenstander en zij wonnen met 9-0. De JO11-3 was in het pittoreske Arum te vinden en zijn namen het op tegen JO11-2. Harlingen wist wel 2 keer te scoren maar het is Arum die de winst naar zich toe trekt. 5-2. En zoals ze in optocht Arum binnen kwamen, zo vertrokken ze ook. Als lieve lammetjes de grote wereld in en dan is voetbal alleen maar leuk of je nou wint of verliest. Op naar een prachtig weekend. Het was weer de moeite waard. De meisjes van MO11-1 zijn in de ban van het winnen. Vorige week al winst en deze keer ook weer. Tegen AVC MO11-1 werd het 0-3 en zo staan ze momenteel 2e in de ranglijst. Zaterdag spelen de meiden thuis tegen Tzummarum MO11-1!

 

En dan de Jeugd Onder 13 jaar. De jongens van JO13-1 namen het thuis op tegen St. Annaparochie JO13-1. En in deze wedstrijd wisten de jongens hun eerste punten te pakken. Eindelijk de verdiende 3 punten en hiermee komen ze gelijk in de middenmoot terecht. Eindstand 2-1. Na de winst op Oosterlittens JO13-2 vorige week weten de jongens van JO13-2 ook tegen SC Franeker JO13-4 te winnen. Door goals van Nick, Lahcen en Keaton werd het 0-4. Ook bij de jongens van JO13-3 gaat het goed. Ondanks dat ze hun trainer Klaas Dijkstra nog steeds moeten missen blijven ze wel winnen. Nu wonnen ze met 5-1 tegen SC Franeker JO13-6. De meiden van MO13-1 namen het thuis op tegen Joure SC MO13-1. Harlingen begon gelijk aanvallend en lieten zien wat ze al die weken met trainen hadden geleerd. Er werd goed samengespeeld en ook de achterhoede stond als een huis. Maar het is pas in de tweede helft dat er gescoord wordt. Eindstand 1-0.

 

Bij de Jeugd Onder 15 jaar was het vroeg opstaan voor JO15-1 van fc Harlingen. Het is de Terschellinger ploeg van AVV JO15-1 die al vroeg op de Vierkantsdijk staan. En de wedstrijd was nog geen 30 seconden bezig of AVV weet al te scoren. Maar Harlingen blijft rustig en zorgen ervoor dat dit het enige doelpunt blijft aan Terschellinger kant. Zelf maken ze er wel 5 en zo werd de eindstand 5-1. De mannen van JO15-2 waren in Witmarsum voor hun wedstrijd tegen Mulier JO15-1. Helaas konden de mannen geen punten meenemen want de eindstand was 3-0. Morgen spelen ze thuis tegen Blauw Wit ’34 JO15-5. De dames van MO15-1 namen het op tegen St. Annaparochie MO15-1. Ondanks het vele thuispubliek konden ze niet tot scoren komen was het St. Anna die gewoon te sterk was. Het werd 0-7.

 

Bij de Jeugd Onder 17 jaar waren de jongemannen van JO17-1 bij Zeerobben te vinden. Het werd 3-1. Morgen op 13.30 uur barst thuis de strijd los tegen Makkum JO17-1.

 

Bij de Jeugd Onder 19 jaar speelden de JO19-1 in Bolsward tegen SC Bolsward JO19-1. Eindstand 5-1. Zaterdag komt SJO Dronryp / Foarut op bezoek bij ons aan de Vierkantsdijk en kom gerust kijken om samen de “twaalfde man” te vormen. Deze zouden zij wel eens keihard nodig hebben! Aanvang 15.30 uur. Zal het wonder zich dan voltrekken?

 

Zaterdag is het allemaal weer te beleven op de velden van fc Harlingen. Volop gezelligheid, komt u ook? De koffie staat klaar!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Jaarlijkse BINGO van Radio Stad Harlingen!

13-10-2016

HARLINGEN - Vrijdag 4 november a.s. organiseert Radio Stad Harlingen weer haar jaarlijkse BINGO in Zalencentrum Trebol te Harlingen.

Bureau onderzoekt effecten REC op omgeving

13-10-2016

HARLINGEN - Ingenieursbureau LievenseCSO uit Leeuwardengaat kijken wat de invloed van de REC is op het milieu.

Schetsen van Allaard Hidding: Tante Toos

13-10-2016

HARLINGEN - 'Schetsen' - Kort en bondige verhalen- van Allaard Hidding delen we zo nu en dan met de lezers van Harlingenboeit.nl.

Reacties

Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Lichtboei De Lichtboei Karsten Wonen Karsten Wonen Hema Harlingen Hema Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Dio Jurien Dio Jurien IJssalon Min12 IJssalon Min12 Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) VVV-TIP Harlingen VVV-TIP Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Vogelaar Audio Vogelaar Audio Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Almamater Almamater
Vogelaar Audio Vogelaar Audio ForHim Menswear ForHim Menswear Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hema Harlingen Hema Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus